مطلب را به بالاترین بفرستید: Balatarin
پرواز تا آزادی FLY TO FREEDOM: آوریل 2011

جمعه، اردیبهشت ۰۹، ۱۳۹۰

شرايط آزادی های دينی و مذهبی در ايران همچنان رو به وخامت است


.
يک کميسيون آمريکایی در گزارش سالانه خود درباره آزاديهای دينی در جهان، با قرار دادن ايران در کنار کشورهايی که آزادی اقليت های مذهبی را به طور جدی نقض می کنند، تصريح کرده است: « شرايط آزادی های دينی و مذهبی در ايران، همچنان رو به وخامت است.»
ميسيون آزادی بین المللی مذهب آمریکا، يک کميسيون مستقل است که اعضای آن توسط رييس جمهور آمريکا و رهبران حزب دمکرات و جمهوريخواه در سنا و مجلس نمايندگان برگزيده می شوند.
وظيفه اين کميسيون بررسی وضعيت آزادی های مذهبی و دينی در سطح بين المللی و ارائه پيشنهادهايی به رييس جمهور، اعضای کنگره و وزير امور خارجه آمريکا است.
در اين گزارش بر نام ايران و سيزده کشور ديگر، به عنوان کشورهايی که در زمينۀ آزادی های دينی، موجب نگرانی عميق هستند، تاکيد شده است.
در اين گزارش همچنين به وزير خارجۀ آمريکا توصيه شده که در برابر صدور ايديولوژی بنيادگرای دولت هايی مانند عربستان، و سرکوب باورمندان مذهبی توسط حکومت هايی چون ايران و چين، سياستی محکم اعمال کند.
اين گزارش می گويد، افزايش نقض حقوق دينی و مذهبی مردم در ايران و سيزده کشور جهان در سال گذشته به ميزانی بوده که موجب نگرانی عميق جامعه ی جهانی شده است.
در گزارش سالانۀ مربوط به آزاديهای دينی در جهان، چهارده صفحه به جزييات سرکوب اقليت های دينی و مذهبی در ايران اختصاص يافته و در آغاز آمده است: « حکومت ايران، همچنان آزادی های دينی و باورهای مذهبی شهروندان خود را زيرپا می نهد و مردم را صرفا به خاطر اتهام های دينی، به حبس های درازمدت، شکنجه و اعدام محکوم می کند.»
اين گزارش می افزايد:« ايران با حکومت "جمهوری اسلامی، مبتنی بر قانون اساسی" با تکيه بر آيين و يا باورهای مذهبی شهروندان خود، تبعيض اعمال می کند و طی سال گذشته، شرايط آزادی های دينی و مذهبی در ايران، همچنان رو به وخامت گذاشته و حمله های فيزيکی، تهديد و ارعاب و بازداشت و حبس عليه اقليت هايی مانند بهاييان، مسيحيان و دراویش افزايش يافت و حتی پيروان آيين های غيراسلامی که تحت حمايت قانون اساسی جمهوری اسلامی ايران قرار دارند، مانند کليميان، ارمنيان، آسوريان و زرتشتيان با تبعيض و اختناق دست بگريبان بودند.»
در اين گزارش همچنين آمده است که اکثريت شيعه و اقليت سنی، ازجمله روحانيانی که از رژيم جدا هستند، مرعوب و بازداشت می شوند، مخالفان و فعالان حقوق بشر به صورت روزافزونی هدف بدرفتاری ماموران حکومتی هستند و تعدادی از آنها، محکوم به مرگ شده و حتی برخی به جرم محاربه با خدا، اعدام شده اند.
در ادامه گزارش با اشاره به اين که انکار هالوکاست و يهودستيزی توسط مقام های ارشد دولت ايران افزايش يافته، گفته شده که از هنگام انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ ميلادی، بسياری از اعضای اقليت های دينی، از بيم زجر و آزار، موطن خود ايران را ترک کرده اند.
در گزارش سالانۀ آزاديهای دينی در جهان، در بيش از سيصد و هفتاد صفحه، با برشمردن موارد نقض حقوق دينی ملت های ايران، اريتره، ازبکستان، برمه، پاکستان، ترکمنستان، عربستان، عراق، سودان، کره شمالی، چين، مصر، نيجريه و ويتنام، از دولت آمريکا خواسته شده تا نگرانی های عميق در مورد افزايش محدوديت های دينی و مذهبی در کشورهای يادشده را بازتاب دهد و بويژه در برابر سياست صدور ايديولوژی بنيادگرايی از سوی عربستان سعودی و سياست های سرکوب دولت های ايران و چين عليه شهروندان اين کشورها محکم ايستادگی کند. 
رادیو فردا

آغاز اعتصاب غذای شیرکو معارفی، زندانی سیاسی کرد محکوم به اعدام

آغاز اعتصاب غذای شیرکو معارفی، زندانی سیاسی کرد محکوم به اعدام
جــرس: به گزارش منابع حقوق بشری، شیرکو معارفی زندانی سیاسیِ کردِ محکوم به اعدام، در آستانه اجرای حکمِ خود، از روز پنج‌‌شنبه هشتم اردیبهشت ماه در زندان مرکزی سقز دست به اعتصاب زده است‌.
به گزارش تارنمای «موکریان نیوز»، این زندانی در تماسی، ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: "از امروز (پنج‌شنبه) در اعتراض به وضعیت نامعلوم و نامشخص خود در زندان دست به اعتصاب زده و این اقدام را طی نامه‌ای به دادستان و مسوولان زندان اعلام نموده‌ام."
لازم به ذکر است شیرکو معارفی اهل بانه، حدود سه سال پیش بازداشت و به اتهام محاربه توسط دادگاه انقلاب اسلامی سقز به اعدام محکوم شد که رای صادره در دادگاه تجدید نظر و علی‌رغم اعتراض وکلای معارفی و ارسال به دیوان‌عالی کشور مجدد تایید شد.

پنجشنبه، اردیبهشت ۰۸، ۱۳۹۰

وزارت خارجه آلمان ادعای سفیر ایران مبنی بر روابط حسنه را رد کرد

درپی ادعاهای سفیر دولت جمهوری اسلامی در آلمان پیرامون "روابط حسنۀ آلمان و ایران"، سخنگوی وزارت خارجه آلمان این اعا را رد کرد و آنرا نادرست خواند.
علیرضا شیخ عطار، سفیر جمهوری اسلامی در آلمان، طی گفت‌وگویی که روز دوشنبه ۲۹ آوریل با ایرنا انجام داد، مدعی گردید ک ایران در دیالوگ و تعامل با آلمان نسبت به سایر کشورهای اروپایی راحت‌تر است. او هم‌چنین گفت که آلمان زیر فشار کشورهای دیگر با اعمال تحریم علیه جمهوری اسلامی موافقت کرده است.
به گزارش دویچه وله، یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه‌ی آلمان در این زمینه اعلام کرد "برخورد دولت آلمان در مورد ایران، به ویژه در رابطه با برنامه‌ی اتمی این کشور، کاملاً روشن است. این برخورد در سطح بین‌المللی هماهنگ می‌شود و همه از آن اطلاع دارند."
شفاف‌سازی برنامه‌ی اتمی ایران
این سخن‌گو سپس به دلایل اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران پرداخت و گفت: "ایران سرانجام باید قطع‌نامه‌های سازمان ملل رابه اجرا در آورد و در جهت شفاف‌سازی برنامه‌ی اتمی خود اقدام کند. از آن‌جا که ایران تا به‌حال دست به شفاف‌سازی در مورد طرح‌های اتمی خود نزده، سازمان ملل و اتحادیه‌ی اروپا تصمیماتی در مورد تحریم علیه ایران اتخاذ کرده‌اند."
سخنگوی وزارت خارجه آلمان هم‌چنین بر حمایت آلمان از قطع‌نامه‌های بین‌المللی تأکید کرد و گفت‌: "دولت آلمان، بدون قید و شرط از این تصمیم‌ها‌ی بین‌المللی پشتیبانی می‌کند."
کاهش میزان مبادلات تجاری
در حالیکه سفیر جمهوری اسلامی در آلمان از "روابط خوب ایران و آلمان" سخن گفته و افزایش حجم مبادلات تجاری میان این دو کشور که به ادعای او حجم آن در سال ۲۰۱۰، نسبت به سال ۲۰۰۹، ۹ درصد افزایش یافته"، را نشانه‌ بارز برقراری این روابط حسنه ذکر کرده بود، سخنگوی وزارت امور خارجه‌ی آلمان، این ادعا را رد کرد و در رابطه با کاهش میزان مبادلات تجاری با ایران گفت: "از میزان مبادلات بازرگانی بین ایران و آلمان کاسته شده است. در چهارماهه‌ی پایانی سال ۲۰۱۰، میزان مبادلات بین ایران و آلمان نسبت به سال گذشته، شانزده و هفت دهم در صد کاهش یافته است."
این سخن‌گو اضافه کرد: "کلیه‌ی مبادلات مالی کشورهای عضو اتحادیه‌ی اروپا با ایران یا با کشور سوم از طریق اتحادیه‌ی اروپا به شدت کنترل می‌شوند. تاکنون تک تک این مبادلات، از نظر حقوقی بررسی شده‌اند و در مورد هر یک از آن‌ها تصمیم گرفته شده ، پس از این ‌هم، به همین منوال اقدام خواهد شد."

منبع : جرس

ابراز نگرانی جدی سازمان عفو بین الملل از افزایش اعدام های خیابانی در ایران

بر اساس گزارش تارنمای این سازمان بین المللی، هشت نفر از اعدام شدگان در ملاء عام، در اواسط ماه آوريل (فروردین) اعدام شده اند که دو نفر از آنها به اتهام تجاوز و قتل در زمانی که ۱۷ ساله بوده اند، به دار آويخته شدند.
حسيبه حاج صحرايی، از مسئولان سازمان عفو بين الملل گفته است: "بسيار آزاردهنده است که مقام های جمهوری اسلامی بار ديگر در صدد ارعاب مردم با چنين مناظری برآمده ‌اند که نه تنها از فرد قربانی چهره ‌ای غير انسانی می ‌سازد بلکه کسانی را که شاهد چنين صحنه‌ هايی هستند ستمگر و بی ‌رحم می ‌کند."
اين سازمان می‌ گويد که جمهوری اسلامی در سال گذشته دستکم ۲۵۲ تن را عدام کرده است که ۱۴ تن از آنها در ملاءعام اعدام شدند.
گفتنی است ایران کماکان از سوی سازمان ها و گروه های حقوق بشری بعنوان يکی از کشورهای رتبه اول در اجرای حکم اعدام در جهان معرفی شده است.
موج اعدام ها در ايران از ابتدای سال جاری ميلادی به شدت افزايش يافته است و بر اساس گزارش رسانه های خبری ايران تنها در ماه ژانويه ( ۱۰دی ماه تا ۱۰ بهمن ماه سال پیش) حدود ۶۶ نفر اعدام شده اند. اين در حالی است که به گفته سازمان ديده بان حقوق بشر، شمار اعدام‌شدگان در ايران در ۲۴ روز نخست ماه ژانويه سال جاری ميلادی دست‌کم ۷۳ نفر بوده است.
سازمان ديده بان حقوق بشر چندی پیش پيش بينی کرده بود که "با ادامه روند جاری مقام‌های ايران بيش از ۱۰۰۰ زندانی را تا پيش از پايان سال ۲۰۱۱ اعدام خواهند کرد."
رشد فزاينده ميزان اعدام ها در ايران با واکنش گسترده بين المللی روبرو شده و کميساريای عالی حقوق بشر سازمان ملل بارها از اين روند ابراز نگرانی کرده است.
ایران پس از چین، بالاترین رقم اجرای حکم اعدام در جهان را از آن خود کرده است.

منبع : جرس

چهارشنبه، اردیبهشت ۰۷، ۱۳۹۰

زندگی .....(متنی که من و زندگیم را متحول کرد)


دو روز مانده به پايان جهان تازه فهميد كه هيچ زندگی نكرده است، تقويمش پر شده بود و تنها دو روز، تنها دو روز خط نخورده باقی بود.

پريشان شد و آشفته و عصبانی نزد خدا رفت تا روزهای بيشتری از خدا بگيرد، داد زد و بد و بيراه گفت، خدا سكوت كرد، جيغ زد و جار و جنجال راه انداخت، خدا سكوت كرد، آسمان و زمين را به هم ريخت، خدا سكوت كرد.
 
به پر و پای فرشته ‌و انسان پيچيد، خدا سكوت كرد، كفر گفت و سجاده دور انداخت، خدا سكوت كرد، دلش گرفت و گريست و به سجده افتاد، خدا سكوتش را شكست و گفت: "عزيزم، اما يك روز ديگر هم رفت، تمام روز را به بد و بيراه و جار و جنجال از دست دادی، تنها يك روز ديگر باقی است، بيا و لااقل اين يك روز را زندگی كن." 
لا به لاي هق هقش گفت: "اما با يك روز... با يك روز چه كار می توان كرد؟ ..." 
خدا گفت: "آن كس كه لذت يك روز زيستن را تجربه كند، گويی هزار سال زيسته است و آنكه امروزش را در نمی‌يابد هزار سال هم به كارش نمی‌آيد"، آنگاه سهم يك روز زندگي را در دستانش ريخت و گفت: "حالا برو و يک روز زندگی كن." 
او مات و مبهوت به زندگی نگاه كرد كه در گودی دستانش می‌درخشيد، اما می‌ترسيد حركت كند، می‌ترسيد راه برود، می‌ترسيد زندگی از لا به لای انگشتانش بريزد، قدری ايستاد، بعد با خودش گفت: "وقتی فردايي ندارم، نگه داشتن اين زندگی چه فايده‌ای دارد؟ بگذارد اين مشت زندگی را مصرف كنم.." 
آن وقت شروع به دويدن كرد، زندگی را به سر و رويش پاشيد، زندگی را نوشيد و زندگی را بوييد، چنان به وجد آمد كه ديد می‌تواند تا ته دنيا بدود، مي تواند بال بزند، می‌تواند پا روی خورشيد بگذارد، می تواند .... 
او در آن يك روز آسمانخراشی بنا نكرد، زمينی را مالك نشد، مقامی را به دست نياورد، اما ... 
اما در همان يك روز دست بر پوست درختی كشيد، روی چمن خوابيد، كفش دوزكی را تماشا كرد، سرش را بالا گرفت و ابرها را ديد و به آنهايی كه او را نمی‌شناختند، سلام كرد و برای آنها كه دوستش نداشتند از ته دل دعا كرد، او در همان يك روز آشتی كرد و خنديد و سبك شد، لذت برد و سرشار شد و بخشيد، عاشق شد و عبور كرد و تمام شد. 
او در همان يك روز زندگی كرد. 
فردای آن روز فرشته‌ها در تقويم خدا نوشتند: "امروز او درگذشت، كسي كه هزار سال زيست!" 
  
زندگی انسان دارای طول، عرض و ارتفاع است؛ اغلب ما تنها به طول آن می انديشيم، اما آنچه که بيشتر اهميت دارد، عرض يا چگونگی آن است. 
امروز را از دست ندهيد، آيا ضمانتی برای طلوع خورشيد فردا وجود دارد!؟ 
  

یکشنبه، اردیبهشت ۰۴، ۱۳۹۰

کاریکاتور ( caricature) - مقام دوم


پسر حشمت الله طبرزدی: زندانیان خواستار آن هستند که گزارشگر ویژه سازمان ملل وضعیت زندان را ببیند

پسر حشمت الله طبرزدی ، زندانی عقیدتی در خصوص خواسته های پدرش و دیگر زندانیان سیاسی اعتصاب کننده گفت: « در حال حاضر مهمترین خواسته های آنها رسیدگی به وضعیت بهداشتی، بهداری و غذایشان است. آنها کتابخانه یا ورزشگاه هم ندارند.آنها خواستار گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل هستند تا اوضاع زندانیان را ببیند. آنها در خصوص نحوه ملاقات ها و اتفاقی های که در این مدت بر سر خانواده هایشان نیز آمده معترض هستند.»
به دنبال اعتصاب غذای زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر کرج ، علی طبرزدی، فرزند حشمت الله طبرزدی با اشاره به اینکه پدرش در ملاقات اخیر به او درباره پیوستن گروه کثیری از زندانیان سیاسی به این اعتصاب خبرداده است به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت: « پدرم که پنجشنبه هفته گذشته با او ملاقات کابینی داشتم گفت زندانیان سیاسی در هر سنی به این اعتصاب پیوسته اند و آن را به شکل دست جمعی دنبال می کنند. او گفت که هفته اول اعتصاب غذا یک روز بوده ، هفته دوم دو روز ، هفته سوم سه روز ، و همین طور هر هفته بر تعداد روزهایش بیشتر می شود و این اعتصاب ادامه خواهد داشت تا به تغییر وضعیت آنها در زندان توجه شود.»

علی طبرزدی گفت: « پدرم به من گفت احتمال دارد که آنها را به بندی موسوم به “جزیره” منتقل کنند، در این بند ارتباط زندانیان سیاسی با زندانیان دیگر زندان قطع خواهد شد و مثل اینکه حتی ارتباط مسولان زندان نیز به آن بند کمتر می شود و یک جور حالت زندان در زندان مضاعف را دارد.»
اعتصاب غذای زندانیان سیاسی رجایی شهر کرج در حالی صورت می گیرد که اکثر آنها بارها در طول بازداشت شان دست به اعتصاب زده اند ، حال جسمی شان مناسب نیست و در طول بازداشت نیز غذای مقوی و سالم مصرف نکرده اند و به این ترتیب تهدیدی جدی برای سلامتی شان است. در میان آنها منصور اسانلو، دچار بیماری حاد قلبی است ، عیسی سحرخیز که دیگر قادر به راه رفتن درست نیست، رسول بداقی و مجید توکلی که اخیرا مورد ضرب و شتم مسولان زندان قرار گرفته اند.
علی طبرزدی با اشاره به اینکه درحال حاضر فقط باید حرف زد و خبر رسانی کرد تا مسولان موظف به تغییر شوند، گفت: ملاقات کابینی کوچکترین روزنه ارتباطی ما با اوضاع زندانیان مان است. پدرم این هفته که به دیدنش رفتم خیلی ناراحت بود چون مادر پیرش را دیده بود که با ویلچر و با وضعیت خیلی بدی به دیدنش رفته است. مادربزرگ من پس از مدت ها که به پدرم مرخصی ندادند بالاخره خودش با ویلچر به دیدنش رفت و به تنهایی مسافت طولانی از در ورودی زندان تا محل ملاقات را طی کرده بود. پدرم از این ناراحت بود که چرا به او کمک نشده است، بهرحال شاید مسولان از دیدن چنین صحنه های لذت می برند.
حشمت‌الله طبرزدی ۶ دی ماه ۱۳۸۸ و به فاصله کوتاهی از حوادث این روز عاشورا بازداشت و به سلول‌های انفرادی بندهای امنیتی ۲۰۹ و ۲۴۰ زندان اوین منتقل و تحت بازجویی و شکنجه قرار گرفت. او پس از انتقال به بند عمومی زندان اوین، در اردیبهشت‌ ماه امسال، همزمان با اعتراض به اعدام پنج زندانی سیاسی از جمله فرزاد کمانگر معلم کرد، به زندان رجایی‌شهر کرج تبعید شد.
کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران

شنبه، اردیبهشت ۰۳، ۱۳۹۰

لاله حسن پور به 5 سال زندان محکوم شد

حکم حبس لاله حسن‌پور، فعال حقوق بشر و زنان، صبح امروز شنبه، سوم اردی بهشت ماه، به اجرا در آمده است.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حکم ۵ سال حبس لاله حسن‌پور، که در فروردین ماه سال جاری از سوی شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران تایید شده بود، با مراجعهٔ وی به زندان اوین به اجرا در آمد.
این فعال حقوق بشر پیشتر و توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی پیرعباسی، به اتهام "عضویت در مجموعه فعالان حقوق بشر و فعالیت در خبرگزاری هرانا"، "اجتماع و تبانی"، "فعالیت تبلیغی علیه نظام"، "توهین به مقدسات" و "توهین به ریاست جمهوری" به یک سال حبس تعزیری و چهار سال حبس تعلیقی محکوم شده بود.گفتنی ست که وی روز، یکشنبه ۲۸ فروردین ماه، احضاریه‌ای کتبی مبنی بر معرفی خود به زندان اوین به منظور اجرای حکم دریافت کرده بود.
لازم به یادآوری ست که خانم حسن‌پور در پی سناریو سازی دستگاه امنیتی بر علیه فعالان حقوق بشر در روز سه شنبه بیست و پنجم اسفندماه سال ۸۹ توسط اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت و به بند ۲-الف زندان اوین منتقل شده بود.شایان ذکر است مهدی خدایی، محکوم به ۳+۴ سال حبس تعزیری و ابوالفضل عابدینی، محکوم به ۱۱ سال حبس تعزیری، که از دیگر قربانیان این سناریو محسوب می‌شوند، از اسفند ماه سال گذشته تاکنون در زندان به سر می‌برند.
هم چنین بسیاری دیگر از فعالان حقوق بشر منجمله نصور نقی‌پور (محکوم به به ۷ سال حبس تعزیری از سوی دادگاه بدوی)، درسا سبحانی (محکوم به یک سال حبس تعزیری از سوی دادگاه بدوی) و محبوبه کرمی محکوم به سه سال حبس تعزیری از سوی دادگاه تجدید نظر، به قید وثیقه و به طور موقت آزاد هستند.

یک ویدئو از مراسم چهلم بهنود رمضانی بر سر مزار این شهید راه آزادی

گزارش ویدیویی از مراسم چهلم بهنود رمضانی شهید راه آزادی بر سر مزارش و حرفهای جانسوز مادر او

پنجشنبه، اردیبهشت ۰۱، ۱۳۹۰

پوستر فیلم ظهور بسیار نزدیک است- بعد از بروز اختلافات جدی بین سید خراسانی و شعیب بن صالح

پوستر فیلم ظهور بسیار نزدیک است-2 بعد از بروز اختلافات جدی بین سید خراسانی و شعیب بن صالح 

 

رجانیوز: به ناصر حجازی توصیه می‌‌کنیم پا فراتر از حد خود نگذارد!

سایت رجانیوز  در یادداشتی با عنوان "همراهی ناصر حجازی با رسانه‌‌های مخالف نظام"، نوشت: ناصر حجازی؛ همان دروازه‌بان اسطوره‌ای فوتبال ایران که به دلیل بیماری این روزها خانه نشین شده، به تازگی وب‌سایت خود را راه‌اندازی کرد تا از این پس هرآنچه دوست دارد را از طریق این درگاه اینترنتی به اطلاع اهالی فوتبال برساند، روزی که وی در مراسمی پرطمطراق با حضور اهالی هنر و ورزش به طور رسمی فعالیت این وب‌سایت اینترنتی را آغاز کرد، آن دسته از افرادی که ناصر حجازی را به خوبی می‌شناختند پیش‌بینی کردند از این پس دروزاه‌بان خانه نشین استقلال تمام درگیری‌های خود با اهالی فوتبال را از طریق این وب سایت منتشر خواهد کرد تا دیگر نگران انتشار مطالب تند و تیزش درباره افراد نباشد. 

در ادامه این یاداشت آمده است: ناصر حجازی در تازه‌ترین مصاحبه خود، پا را فراتر از حد خود نهاده و در خصوص مسأله هدفمندی یارانه‌ها اظهارنظر کرده،وی که خود در مقام یک تحلیل‌گر اقتصادی قرار داده با لحنی کاملا نامتعارف دولت را به دلیل اجرای قانون هدفمندی سرزنش کرده تا همه به این واقعیت پی ببرند که برای ناصر حجازی مهم نیست درباره چه مسأله‌ای اعتراض کند بلکه او فقط به این می‌اندیشد که ساز مخالف بزند حالا درباره فوتبال باشد یا درباره هر مسائله غیر تخصصی!

عده‌ای می‌گویند ناصر حجازی دچار توهم شده است، همانگونه که سالیان پیش متصور بود که می‌تواند سیاست‌‌مداری حاذق باشد اما حقیقت موجود درباره او این گونه است که حجازی در این ایام همانند سال‌های قبل تکلیف با خودش روشن نیست، کسی که روزی نیت می‌کند رئیس‌جمهور شود اما فردای آن روز برای رسیدن به مربی‌گری استقلال دست‌و‌پا می‌زند شاخصه‌های لازم برای اظهارنظر در خصوص مباحث کلیدی این چنینی را ندارد پس باید او را به سکوت دعوت کرد چرا که اگر غیر از این باشد جامعه درباره او فکرهای بدی خواهد کرد. از این رو به دروازه‌بان اسطوره‌ای سال‌های دور استقلال توصیه می‌کنیم در چارچوب خود حرکت کند و پا فراتر از حد خود نگذارد چون مردم طاقت همراهی او با دشمنان کشورشان را ندارند.
 
 
پی نوشت: در پایان برادرهای ارزشی رجانیوز را به استفاده از این پماد تشویق میکنم!!...

چهارشنبه، فروردین ۳۱، ۱۳۹۰

تلویزیون آلمان: سپاه پاسداران در ترانزیت بین المللی مواد مخدر دست دارد+فیلم

طبق آمار رسمی ، ایران ۳ میلیون نفر معتاد به مواد مخدر دارد و آمارهای تائید نشده نیز  این تعداد را تا ۱۰ میلیون نفر تخمین میزنند.از این آمار اینچنین بر می آید که ملت ایران ملتی معتاد است ،  میلیونها جوان ایرانی در لجن زار مواد مخدر فرو رفته اند و با این روش ساکت نگاه داشته شده اند. در اول گزارش یک پارتی در یک جای تهران نشان داده میشود و خبرنگار میگوید : جوانان ایران پشت درهای بسته با هروئین ، اکستیزی ، کرک و تریاک جشن میگیرند.
یک کارشناس مسائل سپاه پاسداران می گوید : در اینکه سپاه پاسداران و دستگاههای امنیتی کشور در ترانزیت مواد مخدر به غرب دست دارند شکی نیست و این امر برمی گردد به سالهای قبل هنگامیکه ایران مشغول جنگ با عراق بود .
ایران از محل ترانزیت مواد مخدر سعی در تامین بخشی از هزینه‌های جنگ خود داشت .اکنون با نگاهی هم به اسناد منتشر شده در ویکی لیکس می توانیم بگوئیم که سپاه پاسداران بزرگترین قاچاقچی مواد مخدر دولتی در  دنیاست !  ، سپاه پاسداران ادعای مبارزه با قاچاق مواد مخدر میکند ولی در عمل نیمی از محموله‌های وارد شده از افغانستان را به خارج از ایران میفرستد. در این گزارش خبرنگار مصاحبه‌ای با یک عضو ایرانی پارلمان آلمان از  حزب سبزها نیز دارد که او نیز میگوید : در مملکتی که جوانان اکثرا بیکار هستند ، تفریحی ندارند ، عقده‌های جنسی دارند ، آینده‌ای برای خود نمی بینند و قیمت یک آمپول هروئین از یک بسته شیر ارزانتر  است ، جوانان روی به مواد مخدر می آورند  ، او نیز این عمل سپاه را با توجه به شواهد انکار ناپذیر بسیاری تایید میکندمصاحبه آخر تلویزیون زد دی اف  با سفیر ایران در آلمان است که البته او از مبارزه با قاچاق مواد مخدر توسط سپاه پاسداران صحبت میکند.

فیلم این گزارش را در اینجا می توانید مشاهده نمائید
 
ایران بریفینگ

جمعه، فروردین ۲۶، ۱۳۹۰

فیلمی از یک آخوند حکومتی با ادعاهایی(دروغهایی) که در قوطی هیچ عطاری پیدا نخواهد شد

تازه ترین ادعای آخوند های حکومتی برای مشروعیت بخشیدن به  رهبر منفور رژیم  جمهوری اسلامی



اعلام موجودیت کنگره دموكراسي خواهان سبز ايران در فرانسه+آلبوم عکس

کنگره دموکراسی خواهان سبز ایران-IRanian Green Democratic Congress
اين همايش در يكي از تالارهاي مجلس شوراي ملي فرانسه برگزار شد.  خانم نيكول املين وكيل مجلس (وزير سابق) و مانوئل والس شهردار اوري در همايش حضور داشتند. رضا پيرزاده رئيس دفتر و مشاور ارشد شاهزاده رضا پهلوي پيگير اصلي برگزاري اين همايش بود و در كنار او آقایان علی پیشرو ، اميررضا بختياري، محمد مصطفايي و كاوه شيرزاد و جمعی دیگر از فعالان سیاسی حضور داشتند.
خانم نیکول آملین نماینده مجلس و سفیر حقوق بشر فرانسه نیز در ادامه با اشاره به وضعیت حقوق بشر در منطقه خاورمیانه، به ویژه ایران، خواستار احترام گذاردن حکومت ها با حقوق شهروندی شد.
نماینده حزب سوسیالیست مجلس فرانسه و کاندیدای ریاست جمهوری آقای مانوئل والس نیز با اطهار اینکه فرانسه همواره به حرکت هایی که درجهت رشد و بسط دموکراسی باشد یاری خواهد رساند، اضافه کرد ما امیدواریم روزی را شاهد باشیم که در ایران دموکراسی واقعی حاکم شده باشد
 اساسنامه ی نهایی بعد از ساعت ها بحث و گفت و گوی دوستانه و بدور از هر گونه تنش به تصویب رسید، و نهایتا با رای گیری اعضای شورای مرکزی و کارگروههای
1- کارگروه رسانه و ارتباطات-2 کارگروه اجرایی3- کارگروه حقوق بشر4- کارگروه مالی5- کارگروه تحلیل وارزیابی
6 - کارگروه تشکیلات  مشخص شدند.

 همچنین  اعضای علی البدل کارگروهها انتخاب شدند تا بر مبنای اساسنامه و برنامه هایی که در آن پیش بینی شده عمل کنند.
در ادامه این مراسم تعدادی از خبرنگاران و نمایندگان مطبوعات حاضر در مراسم سوالاتی در مورد اعضای تشکیل دهنده کنگره دموکراسی خواهان سبز ایران، اهداف آن و همینطور راهکارهای عملی برای دستیابی به اهداف پرداختند

 اهداف اصلی این کنگره شامل : 
برگزاری انتخابات آزاد و منصفانه بر اساس ماده ٢١ بیانیه ی جهانی حقوق بشر، مطابق با اعلامیه ۱٥٤ نشست شورای پارلمان جهانی، مصوب ۲٦ مارس ۱۹۹٤، برای گذار به دموکراسی در ایران تحت نظر نهادهای جهانی بی طرف ازجمله سازمان ملل متحد، در فضایی آزاد و قابل ارتباط برای آحّاد ملت، هدف اصلی و محوری این کنگره است.
کنگره با پشتیبانی از تکثر گرایی جنبش سبز، با تکیه بر سه اصل و معیار که عبارتند از:
١- بیانیه جهانی حقوق بشر ( مصوبه ۱۰ دسامبر ۱۹٤۸)،
٢ - تمامیت ارضی ایران،
۳- دموکراسی سکولار ( جدایی دین از دولت )
پایه گذاری شده است.
به این ترتیب تشکلی پا به عرصه سیاسی ایران گذاشت که تا به امروز علاوه بر آنکه جای آن خالی می نمود، بلکه دستیابی به آن نیز در زمره‏ی محالات نیروهای اپوزیسیون قرار گرفته بود.












پنجشنبه، فروردین ۲۵، ۱۳۹۰

کاریکاتور ( caricature) - مبادا خیس بشوی


عضویت افتخاری منصور اسانلو در بزرگترین اتحادیه کارگری بریتانیا

يونايت، بزرگترين اتحاديه کارگری بريتانيا، روز پنجشنبه اعلام کرد که منصور اسانلو، رئيس زندانی هيئت مديره سنديکای کارگران شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه، را به عضويت افتخاری خود برگزيد.
آقای اسانلو که در تيرماه سال ۸۶ به اتهام های امنيتی بازداشت و به پنج سال زندان محکوم شد، در زندان رجايی شهر کرج به سر می برد.
وی در تابستان سال گذشته به يک سال زندان ديگر محکوم شد.
بازداشت و زندانی شدن منصور اسانلو و شمار ديگری از فعالان کارگری با اعتراض سازمان های حقوق بشری و اتحايده های کارگری مواجه شده است.
لن مک کلوسکی، دبير کل اتحاديه کارگری يونايت، با بيش از يک ميليون و ۵۰۰ هزار عضو، روز پنجشنبه عضويت افتخاری منصور اسانلو در اين تشکل کارگری را در نشست فدراسيون جهانی کارگران حمل و نقل اعلام کرد.
اين اقدام در راستای مبارزه برای حقوق اتحاديه ای آقای اسانلو، رئيس زندانی هيئت مديره سنديکای کارگران شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه، صورت گرفته است.
اين مبارزه توسط فدراسيون جهانی کارگران حمل و نقل در سراسر جهان سازمان داده شده است.
دبير کل اتحاديه کارگری يونايت گفت: منصور اسانلو الهام بخش ما است و اين گام کوچکی برای قدردانی از آنچه که او برای اعضای سنديکای کارگران شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه و نيز اتحاديه های مستقل کارگری در جهان انجام داده است، به حساب می آيد.
لن مک کلوسکی با ابراز خوشحالی از عضويت افتخاری منصور اسانلو در اتحاديه کارگری يونايت اعلام کرد که اين تشکل کارگری به مبارزه خود برای آزادی آقای اسانلو ادامه خواهد داد.
ديويد کاکرافت، دبير کل فدراسيون جهانی کارگران حمل و نقل، نيز گفت: منصور نماد برجسته ای برای تمامی رهبران و اعضای تشکل های کارگری است که در ايران زندانی هستند.
آقای کاکرافت با اشاره به بيماری آقای اسانلو افزود که درمان او توسط مقام های ايرانی می تواند مرهمی برای چهره مخدوش ايران باشد.
منصور اسانلو از بيماری های گئناگون رنج می برد و به گفته خانواده اش، مقام های زندان رجايی شهر و قوه قضاييه با دادن مرخصی به وی برای معالجات پزشکی مخالفت می کنند.
دبير کل فدراسيون جهانی کارگران حمل و نقل در مورد عضويت افتخاری آقای اسانلو در اتحاديه کارگری يونايت گفت که اين اقدام يادآور اين نکته است که او فردی شناخته شده در جهان است و مورد حمايت جهانيان قرار دارد.

چهارشنبه، فروردین ۲۴، ۱۳۹۰

افشاگری برنامه پانورامای بی بی سی از شکنجه، تجاوز و اعدام بعد از انتخابات ۸۸

  "زندگی با آیت الله" برنامه نیم ساعته پانورامای بی بی سی روز دوشنبه ۲۲ فروردین بود، گزارشی منتشر نشده از زندگی در ایران بعد از انتخابات ۸۸. مصاحبه با چند قربانی حوادث بعد از انتخابات، دختری به نام ندا که همانند ترانه موسوی مورد تجاوز قرار گرفته بود. یک خواننده رپ که در زندان شکنجه شده بود، یک معلم که در زندان به او تجاوز شده بود و....(زمان فیلم : 30 دقیقه)

سه‌شنبه، فروردین ۲۳، ۱۳۹۰

ورود پنج ناو ناتو به آبهای خلیج فارس

جــرس: به گزارش منابع بین المللی، پنج فروند از کشتی های جنگی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو) دیروز دوشنبه وارد خلیج فارس شده و در سواحل دوبی پهلو گرفتند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، هدف از اعزام این ناوها به خلیج فارس که به موجب اجرای عملیاتی با نام "دریاهای دوستی" وارد منطقه شده اند "تحکیم مناسبات ناتو با کشورهای عرب حوزه خلیج فارس" اعلام شده است.
این کشتی های جنگی که در اصل "مین روب" هستند بر اساس "معاهده همکاری های استانبول" که در سال ٢۰۰۴ امضا شد به خلیج فارس وارد شده و قرار است در سواحل بحرین و کویت پهلو بگیرند.
بر اساس این گزارش، هدف از انجام عملیات دریاهای دوستی، افزایش سطح همکاریهای نظامی میان کشورهایی است که معاهده همکاری های استانبول را امضا کرده اند.
در همین رابطه ستوان «جیامپیرو سانا» از نیروی دریایی ایتالیا گفت : این عملیات یک فرصت ویژه برای انجام مذاکرات نظامی به منظور دستیابی به فهم بیشتر از توان یکدیگر و افزایش همکاریهاست.
ستوان «اناستازیوس سولاس» از نیرو دریایی یونان نیز گفت : برنامه ریزی برای انجام این عملیات پیش از آغاز انقلاب کشورهای عربی که از تونس آغاز شد برنامه ریزی شده بود.
این کشتی های جنگی سفر خود را برای رسیدن به خلیج فارس از تاریخ ٢٢ ژانویه آغاز کرده و پس از گذر از کانال سوئز و دریای سرخ به خلیج فارس رسیده اند.
این کشتی ها حامل نظامیانی از کشورهای ایتالیا، اسپانیا، یونان و آلمان هستند که قرار است چند تمرین نظامی نیز با نیروی دریای امارات داشته باشند.

انتقال مهدیه گلرو و بهاره هدایت به سلول انفرادی

انتقال مهدیه گلرو و بهاره هدایت به سلول انفرادی
جرس: مهدیه گلرو و بهاره هدایت دو فعال دانشجویی دربند، از روز شنبه بیستم فروردین ماه در سلول‌های انفرادی زندان اوین به سر می‌برند.

به گزارش رسیده به جرس، خانواده‌ این زندانیان امروز پس از مراجعه به زندان اوین برای ملاقات هفتگی، متوجه شدند که این گلرو و هدایت ممنوع الملاقات شده و هر دو به انفرادی منتقل شده‌اند و دادسرای اوین نیز حاضر به پاسخگویی درباره‌ی دلیل این اقدام نشد.
  این در حالی است که هفته گذشته پس از چهار ماه ممنوع الملاقات بودن، خانواده‌ی این دو زندانی موفق شده‌ بودند مانند روال عادی زندانیان، با آن‌ها دیدار کنند.
 بهاره هدایت عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت، در زمستان سال ۸۸ بازداشت شد به اتهام «اجتماع و تبانی علیه نظام»، «توهین به رهبری»، «توهین به رئیس‌جمهوری» و «تبلیغ علیه نظام»، «اقدام علیه امنیت ملی از طریق برگزاری تجمع ۲۲ خرداد سال ۸۵» به ۹سال و نیم حبس تعزیری محکوم شده است که هم اکنون در زندان اوین در حال سپری کردن دوران محکومیت خود می باشد.
 همچنین، مهدیه گلرو، نائب دبیر انجمن دانشگاه علامه طباطبایی و عضو شورای دفاع از حق تحصیل نیز که ١١ آذر ٨٨ بازداشت شد، فروردین ٨٩ به اتهام «تبلیغ علیه نظام و تجمع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت ملی» به دو سال و چهار ماه حبس تعزیری محکوم شد. این حکم در مرداد ٨٩، عیناً از سوی شعبه ٥٤ دادگاه تجدیدنظر تهران تأیید شد.

نشست دمکرات های سبز ایران در مجلس در پاریس

گزارشی از نشست دمکرات‌های سبز ایران در مجلس فرانسه با حضور برخی مقام‌های این کشور.

دوشنبه، فروردین ۲۲، ۱۳۹۰

سارا محبوبی به جرم عضویت در فیسبوک، بازداشت شد

به گزارش وب سايت جمعيت مبارزه با تبعيض تحصيلی، سارا محبوبی يکی از دانشجويان بهابی کشور، که از تحصيل محروم شده است، صبح ۲۰ فرودين ماه سال ۱۳۹۰ برای دومين بار در يک سال گذشته بازداشت و به بازداشتگاه اطلاعات ساری منتقل شد.
برپايه اين گزارش، مامورين وزارت اطلاعات شهر ساری، پس از تفتيش منزل مسکونی پدری و ضبط کتب، کاغذهای دست نوشته، سی دی و کيس کامپيوتر، وی را دستگير کردند.

اين دانشجوی محروم از تحصيل بهايی پيشتر در تاريخ ۳ تير ۱۳۸۹ پس از مراجعه به دفتر پيگيری وزارت اطلاعات در ساری بازداشت شده بود و پس از گذشت ۲۴ روز در تاريخ ۲۷ تيرماه با توديع وثيقه از بازداشتگاه اطلاعات ساری آزاد شد.

بازداشت سارا محبوبی در حالی صورت گرفته که روز پنج شنبه ۱۸ فرودين ماه سال ۱۳۹۰، حکم اوليه دادگاه وی «۱۰ ماه حبس تعزيری» به وکيل وی ابلاغ شد. يکی از جرايم ذکر شده در حکم خانم محبوبی «عضويت در سايت ضد انقلاب فيسبوک» ذکر شده بود.

پيشتر نيز خانم محبوبی چندين بار به صورت تلفنی از طرف دادگاه ساری برای دريافت حکمش احضار شده بود که به دليل تلفنی بودن اين احضار از حضور در دادگاه امتناع کرده بود.

" برای حفظ جان تنها پسرم از پیگیری علت مرگ همسرم گذشتم"

دوازده روز از فوت حسین دکمه چی، زندانی سیاسی که مبتلا به سرطان بود می گذرد اما هنوز علت دقیق مرگ او مشخص نشده است. با وجود آنکه همسر این زندانی اعلام کرد جسدش برای تشخیص دقیق علت مرگ به پزشکی قانونی منتقل شده اما هنوز پاسخی از این نهاد اعلام نشده است. مریم النگی، همسر این زندانی با اظهار اینکه تصمیمی برای پیگیری ندارد، به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت: « هیچ مقامی و هیچ مرجعی پاسخی برای مرگ همسرم نداده است. اگر اتفاقی باعث مرگ همسرم شده باشد که دیگر او زیر خاک است و نمی توان چیزی را ثابت کرد. من هم دیگر پیگیری نخواهم کرد، اصلا چه را باید پیگیری کنم؟ مگر چیزی هم باقی مانده است؟ فقط با درخواستم تنها خودم و تنها پسرم را به دردسر می اندازم ومشکلی به مشکل هایم اضافه می کنم. درخواست دوباره ام یعنی تهدیدی برای زندگی بچه ام و خودم.»
محسن دکمه چی، شب هشتم فروردین ماه در بیمارستان فوت کرد در حالیکه از بیماری سرطان پانکراس در رنج بود وعلیرغم اینکه پزشکان از ماه ها پیش اعلام کرده بودند او به مراقبت ویژه و شیمی درمانی احتیاج دارد تنها در هفته های آخر مرگش به بیمارستان منتقل شده بود. بنا به اظهارات زندانیان هم بندش و همسرش، در ماه های آخر او دیگر قادر به نشستن بر روی تختخوابش نبود و در روزهای آخر او تنها از راه سرم تغذیه می کرد. این زندانی بازاری در حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ بازداشت و توسط قاضی صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به اتهام هواداری از سازمان مجاهدین خلق و حمایت مالی از خانواده های زندانیان سیاسی به ۱۰ سال حبس در زندان رجایی شهر کرج محکوم شد.مریم النگی که چند ساعتی قبل از فوت همسرش او را برای آخرین بار در بیمارستان ملاقات کرده بود، گفت: « حالش خوب نبود، نیم ساعتی پیشش بودم و کارهای شخصیش را انجام دادم. دردش مثل همیشه شدید بود و چون نمی توانست غذا بخورد سرم به او وصل می شد.
اما واقعا وضعیتش ویژه نبود که به سرعت تمام کند. به همین دلیل وقتی این خبر را شنیدم شوکه شدم. »همسر مرحوم حسین دکمه چی گفت: « هیچ کس از سرباز و پزشک به من نگفت که چه اتفاقی برایم همسرم افتاد و او چطور تمام کرد. هنوز نمی دانم چه اتفاقی افتاده است شاید هم قرار نیست که من چیزی بدانم. وقتی برای گرفتن مراسم همسرم تحت فشار بودم و من را تهدید کردند تا مراسمی نگیرم و چند ساعتی بازداشت بودم و حتی گفتند برایم قرار بازداشت صادر می کنند دیگر ترجیح دادم برای حفظ زندگی پسر جوانم و خودم کاری نکنم و از آن گذشتم.»
مریم النگی با اشاره به اینکه هیچکدام از سازمان های فعال حقوق بشر به درخواست های او قبل از فوت همسرش توجه نکردند، گفت: « زمانیکه لازم بود کسی صدایم را بشنود هیچ کمکی به من و همسرم نشد. وقتی حال همسرم وخیم بود، ۶ ماه درد شدید داشت و من برای هر کس که فکرش را می کردم می تواند کاری بکند نامه نوشتم و تماس گرفتم، همه آنها فقط حرف هایم را شنیدند و کمکی به من نکردند حالا دیگر این حرف ها چه فایده دارد، همسرم که به من بازنمی گردد! این حرف ها نوش داروی پس از مرگ سهراب است. بیش از ده روز است که دارم به درد خودم می سوزم. الان دیگر پیگیری برایم معنا ندارد. در زمان زنده بودن همسرم هر چقدر دویدم کمتر نتیجه گرفتم. حالا همه چیز برایم زیر صفر است.» کمپین بین المللی حقوق بشردرایران

شنبه، فروردین ۲۰، ۱۳۹۰

آن كسی كه قرار است برود، شماييد

كسی كه به اسلام عقيده ندارد، بايد برود!! مگر در اين مملك تنها مسلمانان زندگی می كنند؟ اين كشور به اديان مختلف تعلق دارد و همان قدر كه مسلمانان در آن صاحب حق هستند، ساير اديان نيز دارای حق هستند؛ حتی پيروان اديانی كه تازه به اين كشور آمده اند. توجه داشته باشيد كه زرتشتيان و مسيحيان و ماندايی ها، پيش از مسلمانان در ايران زمين سكنا گزيدند و اگر حكم بر سابقه باشد، بيش از شما سابقه دارند و هيچ كس حق ندارد كه براي آنان تعيين تكليف كند. در گام نخست سخن از دين نيست، سخن از حق و مالكيت است. می توانيد به صرف مسلمان بودن، اموال كسی را مالك شويد يا چيزی از زندگی او را برای خود برداريد يا او را محروم سازد كه دين ندارد يا دينی ديگر را اتخاذ كرده است؟ همان اسلامی كه از ان سخن می گوييد و كمترين سوادی درباره آن ندارد، همچنان كه برخلاف نظام های كمونيستی سابق، برای مالكيت فردی حقانيت قائل شده برای هر حوزه ای كه به حقوق فردی مربوط شود، حقانيت بخشيده و به ديگران – حتی پيامبران- اجازه تجاوز به آن را نمی دهد و پيروان اش را از آن منع می كند. شغل، سمت و هر مزايايی كه يك انسان می بايد از آن برخوردار باشد و حتی در زمان پيامبر نيز به خاطر دينی متفاوت حقوق و اموال كسی را تصاحب نكردند، شما نمی توانيد از آنان سلب كنيد. اين مملكت به ساير اديان نيز تعلق دارند و اين جزو مالكيت و حقوق شان است و هيچ كسی نمی تواند آن را از ايشان سلب كند. شما در هر مقامی كه باشيد، حق و جرم را تعريف نمی كنيد و تنها اين قانون است كه تعيين حق و جرم می كند و شما تعيين كننده نيستيد و اگر چنين كنيد بايد خود را برای محاكمه در دنيا و آخرت آمده كنيد.

نگارنده در مقاله شهر خدا و حقوق آن و مقالاتی ديگر شرح داد كه در حوزه حقوق فردی، هيچ كس حق دخالت ندارد و به همين سبب است كه خداوند به پيامبر می فرمايد: «اگر مومن باشید، بازنهاده الهی برای شما بهتر است؛ و من نگهبان شما نیستم». سوره هود، آیه ۸۶. «پس اگر رویگردان شدند تو را نگهبان ایشان نفرستاده ایم و بر تو جز پیام رسانی نیست...». سوره شوری، بخشی از آیه ۴۸. «... جز این نیست که پیام رسانی بر تو و حسابرسی بر ماست». سوره رعد، بخشی از آیه ۴۲. يعنی شما كه جای خود، حتی رسول خدا "حق" ندارد كه به جز دعوت – نه اجبار- هيچ اقدام ديگری نسبت به ساير بندگان خدا انجام دهد. خوب دقت كنيد، آنچه كه خداوند از آن ما را منع كرده، انجام آن موجب زير پا گذاشتن حقی از ديگران مي شود كه خداوند جهانيان برايشان قائل شده كه اگر آنان ما را نبخشند، خداوند مي فرمايد او نخواهد بخشيد. شما اگر نه تنها پيروان ساير اديان كه حتي بي دينان را به خاطر اعتقادات فردي شان، از كوچكترين حقي در اين كشور محروم كنيد، خود حكم خداوند را زير پا گذارده ايد و در دنيا و آخرت مجازات خواهيد شد. متأسفانه اين مسئولان غيرمسئول مدام سر كارهاي مختلف به عنوان وكيل و نماينده و وزير گذاشته مي شوند و بر ستم ها و رفتارهاي غيرمسئولانه مي افزايند؛ نام آن را هم گذاشته اند، دولت امام زمان!!

عدم تمايز قائل شدن بين حقوق فردي و اجتماعي متأسفانه در نزد برخي از رهبران ديگر نيز وجود دارد و بعد از اشاره نگارنده نيز، اذعان كردند كه آنان تنگ نظر نيستند، كه خود حكايت از عدم درك مضمون مورد نظرم بود. اين نكته اي بسيار مهم است و اشتباه بزرگي بود كه در انقلاب ۵۷ نيز با ناديده گرفتن اش به بسياري ظلم شد. وقتي مي گوييم، اعتقادات هر كس در هر زمينه اي، به او مربوط مي شود، منظور اين نيست كه سخت گيري يا نرم خويي و تساهل و غيره به خرج دهيم، بلكه نقطه عطف آن سخن اين است، كه حوزه فردي اصلاً ربطي به ديگران دارد كه در مورد ميزان نرمش و تساهل اختلاف نظر داشته باشند. درست مثل اين است كه بگويم اين مال از آن شما نيست و حق نداري از آن برداري و شما در پاسخ بگوييد كه نمي خواهم زياد بردارم و تنها كمي مي خواهم! سخن از كم و زياد نيست، صحبت از عدم وجود حق و اعمال نظر در مورد چيزي است كه حق دخالت درباره آن نداريد، چه كم و چه زياد؛ و اصلاً آن هيچ ربطي به شما و ديگران ندارد. دين و هر باور ديگري جزو حقوق فردي انسان ها است و اين حقي است كه خداوند به آنان داده و هيچ موجودي حق ندارد، از آنان سلب كند و گرنه خود به سبب اين ظلم مستوجب محاكمه و مجازات است. در اينجا مي خواهم يك گريزي به مطالب مقاله شهر خدا بزنم:

«شهر خدا چه جور جايي است؟ اين پرسشي است كه به منطق حاكم بر پشت افكار دينداراني نظر دارد كه تصور مي كنند بايد جامعه اي به دور از گناه و جرم و ظلم داشته باشند و از اين روي، آزادي ها را محدود مي كنند، مخالفان و منتقدان را بر نمي تابند، به زور براي پيشبرد اهداف خود متوسل مي شوند، غافل از اين كه در اين دنيا بهشت پديد نياورده اند كه هيچ، جهنم را عينيت بخشيده اند و تقريباً تمامي گناهان و ظلم هايي را كه حكومت هاي غيرديني انجام مي دهند، مرتكب مي شوند، اما اين بار به نام دين خدا! برخلاف تصور رايج، شهر خدا، شهري است عيني و واقعي در اين جهان. عيني و واقعي بدين معني كه آرماني نيست و هرگز آنچه در اذهان مي گذرد، در شهر خدا به وقوع نخواهد پيوست و اگر چنان انتظاري را داشته باشيم، حداقل با سرخوردگي و حداكثر با افتادن در دام جوامع بسته، ديكتاتوري و ظالمانه مواجه مي شويم. شهري است در "اين جهان" كه برخي –به خصوص دين باوران-آن را با تمايلات نوستالژيك بهشت عوضي نگيرند و تصور نكنند از شهري سخن مي گوييم كه تنها خدا باروان و نيكوكاران و امثال اين ها، در آن زندگي مي كنند. شهر خدا، مكاني است كه با قوانين خداوند در اين جهان اداره مي شود. شهر خدا با آنچه او اجازه ظهور و بروز تا پيش از روز داوري مي دهد، هويت پيدا مي كند. خداوند در كتب مقدّس اذعان كرده و در اين جهان عملي مي سازد كه به همه موجودات و حتي شيطان –اسطوره پليدي- نيز اجازه وجود و حضور و اعمال نظر و حتي تبليغ مي دهد؛ پس شهر خدا جايي است كه نه تنها نيكوكاران كه همه موجودات، از كافر و مشرك و پليد و ظالم و شياد تا به آخر، يعني تا هويت يك شيطان، حق زندگي و اظهار وجود و نظر و تبليغ دارند و چون حقي است كه خداوند در شهر خدا- نه بهشت- بدان ها بخشيده است، هيچ انسان و موجودي نمي تواند اين حق را از آنان سلب كند و اگر چنين كند، با زير پا گذاردن قوانين شهر خدا در اين جهان، حقي را زير پا گذاشته و خود مرتكب گناه و ظلم شده است و مستوجب مكافات است».

محض اطلاعاتان هم بگويم، كسی كه قرار است، با شرمساری و خفت بروند، شما هستيد. چاپلوسان، رياكاران و دين به دنيا فروشانی كه وقت شان به سر آمده است و اگر می دانستيد كه چگونه قرار است برويد... 


منبع : دانشجو نیوز

زندان وکیل آباد مشهد، جهنم روی زمین است

کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران طی گزارشی مقام‌های جمهوری اسلامی را متهم کرد که در زندان وکیل‌آباد مشهد «اعدام‌های دسته‌جمعی مخفیانه» انجام می‌دهند و به‌رغم وجود «شرایط غیرانسانی» در این زندان «هیچ اقدامی در راستای تصحیح این شرایط» نمی‌کنند.
این سازمان مدافع حقوق بشر در بیانیه مطبوعاتی خود که روز جمعه منتشر شد خواستار آن شده است تا شرایط زندان ۱۳ هزار نفری وکیل‌آباد و سایر زندان‌های ایران در برنامه کار گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد و کمیسر عالی حقوق بشر قرار بگیرد.
در بیانیه روز جمعه کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران آمده ‌است که مقامات قوه قضائیه ایران در پاسخ به پرسش کارمندان کمیساریای عالی حقوق بشر «انجام ۶۰ اعدام مخفی را در این زندان [وکیل‌آباد مشهد] مورد تایید قرار داده‌اند».
به نوشته این بیانیه، این مطلب در گزارشی که روز ۱۴ مارس توسط دبیرکل سازمان ملل در جریان اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل مطرح شد درج شده ‌است.
کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران از «گزارش‌های موثقی» می‌گوید که «تعداد واقعی اعدام‌ها را بسیار بیشتر اعلام می‌کنند و حداقل ۳۰۰ زندانی در سال ۲۰۱۰ میلادی به صورت مخفیانه در زندان وکیل‌آباد مشهد اعدام شده‌اند»

همسر ستوده: ماموران با فرزندان نسرین مانند اسرای جنگی برخورد می کنند

نسرین ستوده حقوقدان، وکیل دادگستری و فعال اجتماعی بیش از هشت ماه است که در یکی از سلول های بند ۲۰۹ نگهداری می شود. او وکالت پرونده‌های بسیاری از فعالان حقوق بشر، فعالان حقوق زنان، ِ کودک‌آزاری و کودکان در معرض اعدام و خانواده های تعدادی از کشته شدگان حوادث پس از انتخابات را برعهده داشته‌است.
رضا خندان، همسر نسرین ستوده و دو فرزند خردسالش عید نوروز امسال را نیز بدون او گذراندند. بدون اینکه در تمام مدت تعطیلات نوروز بتوانند با او ملاقاتی داشته باشند. خبرنگار کلمه در مصاحبه با رضا خندان، همسر نسرین ستوده، از آخرین وضعیت این زندانی سیاسی که از حقوق اولیه یک زندانی هم محروم است جویا شده است . همچنین در این مصاحبه رضا خندان از وضعیت روحی فرزندانش به ویژه پسر سه ساله اش نیما سخن گفت. اینکه این کودک سه ساله دلتنگی، وحشت، تنهایی، کابوس‌های وحشتناک و پرخاشگری همراه همیشگی اش شده. اینکه مانند اسرای جنگی با فرزندان نسرین برخورد می کنند اینکه او به خودش قبولانده که مامان نسرین دیگه نمی‌آید و بابت این با همه دعوا دارد و اینکه در آخرین ملاقاتی که بچه‌ها توسط ماموران پیش مادرشان می‌رفتند، جیب‌های نیما را گشته بودند و یک شکلات از جیب‌اش درآورده بودند تا مبادا به مادرش بدهد .
از آخرین وضعیت روحی و جسمی خانم ستوده بگویید آیا ایشان همچنان در بند ۲۰۹ زندان اوین نگهداری می شوند؟
وضعیت روحی‌همسرم با وجود سنگین‌ترین فشارهایی که مخصوصا در تعطیلات عید به او وارد شد، خوب است ولی از نظر بینایی دچار مشکلاتی شده است اما به درخواستش برای مراجعه به چشم پزشک هم اعتنایی نمی کنند.
آقای خندان ! با اینکه ماه ها از بازداشت همسرتان می گذرد اما هنوز ایشان به بند عمومی منتقل نشده اند؟ چرا ؟
بله .بازداشت همسرم وارد هشمتمین ماه‌اش شده است اما هنوز در بند ۲۰۹ است.
آیا ایشان در سلول انفرادی نگهداری می شوند؟
در حال حاضر با یک زندانی دیگر نگه داری می شود ولی در روزهای پایانی سال بعد از اینکه هم سلولی اش آزاد شد، در انفرادی بود. در سال جدید هم با رفتن هم سلولی جدیدش دوباره تنها ماند که در اعتراض به این مساله مجبور به اعتصاب غدا شد و اکنون با زندانی دیگری هم سلول شده است.
خانم ستوده نوروز هم به مرخصی نیامدند برای گرفتن مرخصی برای ایشان شما چه اقدامی کرده‌اید؟ یعنی می خواهم بدانم به چه مراجع قانونی مراجعه کرده اید وآنها چه پاسخی به شما داده اند ؟
من به مدت ۳ روز کامل در دادستانی حاضر شدم و یک نامه‌ی کلی در مورد شرایط بازداشت و ملاقاتها و دو فرم تقاضای ملاقات حضوری دادم، با وجود اینکه دادستان در مقابل ۳۰ نفر از خانواده‌ها گفت که تقاضا بدهید ملاقات حضوری می‌دهیم، ولی عملا نه تنها مرخصی و ملاقات حضوری ندادند بلکه ملاقات کابینی هم در ۱۵ روز فروردین به ما داده نشد.

پنجشنبه، فروردین ۱۸، ۱۳۹۰

گزارش، خودسوزی یک پناهجوی ایرانی در هلند به مرگ او منجر شد

یک پناهجوی ایرانی که روز گذشته در میدان مرکزی شهر آمستردام خود را به آتش کشیده بود، امروز در بیمارستان درگذشت. این مرد پناهجوی ۳۶ ساله پس از خودسوزی به هوش نیامد و پلیس نمی داند که چه انگیزه ای سبب خودسوزی او شده است.
این حادثه روز چهارشنبه حدود دوازده و نیم ظهر در میدان «دام» و کنار بنای ملی روی داد. مرد پس از این که خود را به مایع آتش زا آلوده کرد، لباس هایش را به آتش کشید. رهگذران و ماموران پلیس به سرعت به او نزدیک شدند و توانستند آتش را خاموش کنند. قربانی به مرکز سوختگی منتقل شد. شرایط او همان موقع بحرانی بود. پلیس هنوز در جستجوی خانواده او در ایران است. تعدادی از دوستان وی امروز توانستند با او وداع کنند.ه گفته سخنگوی وزیر مهاجرت و پناهندگی هلند، تقاضای چندین باره قربانی برای پناهندگی هفته پیش رد شده بود. وی یک سال پیش به هلند آمده بود و چند پروسه تقاضای اقامت دائمی را پشت سر گذاشته بود. او به آخرین پاسخ منفی اعتراض کرد. دلایل رد تقاضای اقامت دائم او روشن نیست.
«خرد لیرز» وزیر مهاجرت و پناهندگی این حادثه را «بسیار غم انگیز» خواند. او گفت پروسه رسیدگی به درخواست پناهندگی او به درستی طی شده و وی از این امکان برخوردار بوده که از همه ابزارهای حقوقی استفاده کند.
خودسوزی این مرد ایرانی روز چهارشنبه توسط رهگذران فیلم برداری شده است. این فیلم شامل صحنه های دلخراش است

هر هفته پنجشنبه به اوین می روم اما او را نمی بینم

نرگس محمدی، همسر تقی رحمانی، نویسنده و فعال سیاسی که شامگاه ۲۰ بهمن ماه ۸۹ در خانه اش بازداشت و روانه زندان اوین شد با اظهار نگرانی از وضعیت او به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت: « هشتم فروردین ماه بود که تقی به خانه زنگ زد و در تماس یک دقیقه ای سلام و احوالپرسی کرد و گفت به من فرصت حرف زدن نمی دهند و خداحافظی کرد. من چند پنجشنبه است که به زندان اوین می روم تا بلکه بتوانم ملاقاتی بگیرم که نمی شود . ما از او هیچ خبری نداریم. من از این وضعیت هم نگران هستم و هم معترض. هیچ خبری از وضعیت نگهداری تقی و سیر قضایی پرونده اش ندارم چون ارتباطی با هم نداریم.»
نرگس محمدی، سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر و همسر تقی رحمانی در خصوص پیگیری هایش گفت: « چندین بار به دادستانی مراجعه کردم اما نتیجه خاصی نگرفتم، یعنی هنوز نمی دانم که همسرم به چه دلیل بازداشت شده، تکلیفش چیست و اکنون پرونده اش در چه مرحله است. من همین طور از وقایع شب بازداشت همسرم هنوز معترضم . اصلا اولین نامه من به دادستانی هم درباره نوع بازداشت همسرم و نوع رفتار ماموران و ورود غیر قانونی شان به خانه ام بود، بدون حکم قضایی در خانه ای را بشکنند و فردی را از خانه اش ببرند هیچ کدام توجیه قانونی ندارد.»
نرگس محمدی گفت: « البته نامه من به دادستان دستور پیگیری خورد اما هنوز جوابی به من داده نشده است چندین بار هم به دفتر دادستانی مراجعه کردم اما نتیجه خاصی نگرفتم.»
نرگس محمدی، که پس از بازداشتش در شب ۲۰ خرداد ۸۹ دچار بیماری های شد که هنوز درمان نشده است با اشاره به اینکه خانواده های زندانیان فقط می خواهند در آرامش زندگی کنند، گفت: « من واقعا امیدوارم همه بدیها و وقایع بد سال های اخیر امسال تمام شود. من دو بچه کوچک دارم، سال گذشته سال سختی برای من بود، اول من بازداشت شد و بعد همسرم . فشار روانی به بچه هایم وارد شد. من هم فقط در این شرایط نیستم، افراد زیادی در موقعیتی مثل من هستند. من امیدوارم با برخورد اخلاقی و قانونی این رفتارها اصلاح شود و ما شاهد روزگار بهتری در ایران باشیم و بتوانیم فقط زندگی کنیم. ما فقط می خواهیم در آرامش کنار خانواده هایمان زندگی کنیم. بیشتر از این هم نمی خواهیم. این آرزوی من در سال جدید است. بچه های من مشتاق دیدن پدرشان هستند و در سنی هم نیستند که من برایشان توضیح دهم که او کجاست . این ظلم مضاعف است به ما.»
تقی رحمانی روزنامه‌نگار، نویسنده و فعال سیاسی بیش از یک سوم عمرش را در زندان به سر برده است. در سال ۱۳۶۰ به جرم نویسندگی در نشریهٔ زیرزمینی “پیشتاز” متعلق به گروه پیشتازان، گروهی متأثر از اندیشه‌های علی شریعتی، به سه سال حبس محکوم شد. در سال ۱۳۶۵ بخاطر نوشته‌هایش در روزنامه زیرزمینی “موحد” متعلق به گروه موحدون در زمینه نوگرایی دینی دستگیر و این بار برای ۱۱ سال به زندان محکوم شد. پس از آزادی از زندان در سال ۱۳۷۶ با ماهنامه ایران فردا و هفته‌نامه امید زنجان همکاری ‌کرد. که ۲۰ اسفند ۱۳۷۹ در یک حمله شبانه به منزل محمد بسته‌نگار به همراه تعداد دیگری از اعضای جریان ملی مذهبی دستگیر شد و در ۲۷ فروردین ۱۳۸۱ با سپردن وثیقه از زندان آزاد شد. دوباره او به همراه دو همکارش هدی صابر و رضا علیجانی در ۲۵ خرداد ۱۳۸۲ بازداشت و ۲۲ ماه در زندان به سر برد.
تقی رحمانی بلافاصله پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ مدتی را در بازداشت گذراند. این فعال سیاسی آخرین بار در شامگاه ۲۰ بهمن ۸۹ با حمله نیروهای امنیتی به منزلش در حضور همسر و دو بچه اش دستگیر شد. در حالیکه ماموران شبانه در ورودی خانه را شکسته و بدون اطلاع وارد خانه شده بودند. رحمانی در سال ۱۳۷۸ با نرگس محمدی ازدواج کرد. محمدی روزنامه‌نگار و نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر است.

دکتر محمد شریف، استاد اخراجی دانشگاه علامه طباطبایی: نامه اخراج من را دانشجوی مردودیم امضا کرده است!

دکتر محمد شریف، وکیل دادگستری و استاد حقوق دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی که در اولین روز بازگشایی دانشگاهها در سال ٩۰، از دانشگاه علامه طباطبایی اخراج شد با اظهار اینکه او وکیل قانون گرایی بوده است در خصوص دلیل احتمالی اخراجش به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت:« به نظرم کار کردن روی پروند ه های حقوق بشری باعث اخراجم از دانشگاه شده است چون اتفاق خاص دیگری نیفتاده است. اما علیرغم اینکه تقریبا بالاترین حجم پرونده های حقوق فردی و آزادی های عمومی را داشته ام همواره تلاش کردم تا خودم را در چارچوب قوانینی ملزم بدانم که بهشان اعتقاد نداشتم و هیچگاه هم از این چارچوب ها خارج نشدم. به اصلاح وکیل قانون گرایی بوده ام. به ندرت مصاحبه می کردم و حتی امکان از مصاحبه با رسانه های خارجی پرهیز می کردم تا بتوانم به خدماتم ادامه دهم. اگر مصاحبه های هم کردم به صورت شفاهی و نقل قول حرف هایم منتشر شده و هیچگاه به شکل رسمی نبوده است.»
محمد شریف، که پس از انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ وکیل بسیاری از فعالان سیاسی و مدنی بوده در خصوص اینکه به چه صورت خبر اخراجش به او اعلام شده است، گفت:« جالب است نامه اخراج من توسط حجت الله منصوری، مدیر امور اداری دانشگاه امضا شده است، کسی که در مقاطعی دانشجوی من بود و دو درس با من داشت که در هر دو درس هم مردود شد، حالا نامه اخراجم را ایشان امضا کردند.»
محمد شریف با اشاره به اینکه اکنون همان کاری را می کند که قبلا به عنوان وکیل اساتید اخراج شده انجام می داده است، گفت: « الان تنها راه حلی که برایم باقی مانده است انعکاس مشکلم به دیوان عدالت کشوری است. اگرچه قبلا وکیل خیلی از اساتید اخراجی بودم مثل استاد مردیها، همکارم در دانشگاه علامه که به هیچ نتیجه ای نرسید، همه آنها به بهانه رد صلاحیت عمومی شان از تدریس محروم شدند. با این حال برای خودم هم همین راه را باید طی کنم، چاره ای ندارم. الان جز این راه حل نمی دانم چه کار کنم. و نمی خواهم که با بدبینی هم نگاه کنم تا ببینم چه می شود.»
این وکیل دادگستری با اشاره به اینکه تنها محل امرار معاشش را از دست داده است، گفت:« تقریبا امرار معاشم با حقوق دانشگاه بود. من به صورت انحصاری روی پرونده های حقوق بشری کار می کردم که درآمدی نداشت . درآمد م به قول ما ایرانی ها همین آب باریکه ای بود که قطع شد و الان به شدت با مسئله گذران زندگی مواجه هستم و اینکه حالا چه کنم.»
محد شریف که وکیل تعدادی از اساتید محروم از تحصیل بوده است به کمپین گفت: « اکثر همکاران را بازنشسته کرده اند، من هم از حیث سنوات با حدود ۲۵ سال سابقه تدریس در دانشگاه آزاد و علامه امکان بازنشسته شدن را داشتم اما بهرحال الان حکم اخراج گرفتم.»
این وکیل پرونده حقوق بشری و استاد دانشگاه همچنین به کمپین در خصوص ارزیابی حرفه ای از نحوه تدریس خود گفت: «تعدادی از دانشجو هایم در زمانی که نامه اخراج را گرفتم متوجه خبر شدند و متاسف شدند. طبق نظر سنجی های که دانشگاه برای کیفیت تدریس داشت من همواره در این نظرسنجی ها نفر اول یا دوم می شدم این نظر سنجی ها هم از طرف خود مسولان دانشگاه صورت می گرفت.»
محد شریف اول بهمن ماه گذشته نیز از سوی مسئولان دانشگاه علامه طباطبایی، کلیه واحدهای درسیش در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا حذف شد بدون اینکه برای این اقدام توضیح و دلیل قانونی ارائه دهند. وی پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ وکیل بسیاری از فعالان سیاسی مانند احمد زید آبادی، شیوا نظر آهاری و مسعود باستانی بوده است.
از سال گذشته تا کنون، اساتید با سابقه بسیاری از دانشگاه های مختلف کشور اخراج و یا به صورت اجباری بازنشسته شده اند مانند دکتر مرتضی مردیها، سید علی اصغر بهشتی شیرازی، پرفسور محمد شهری، امیر ناصر کاتوزیان، کریم مجتهدی، علی شیخ الاسلام، حسن بشیریه، محمد عرفانی، ابولقاسم گرجی، محمد آشوری، جمشید ممتاز، محمد رضا شفیعی کدکنی و رضا داوری.

اخراج استاد حقوق بشر خرم‌آباد به دلیل وکالت دراویش گنابادی

بنا به گزارش خبری، احسان اله حیدری وکیل پایه یک دادگستری و عضو تمام وقت و رسمی هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه آزاد واحد خرم آباد، به دستور وزارت اطلاعات، به دلیل وکالت از دراویش گنابادی درمراجع قضائی ، اخراج شد.
به گزارش سایت مجذوبان نور؛ در نامه شماره ۳۸۲۵۱۷/۱/۱۷/۰۵ مورخ ۱۸/۱۲/۱۳۸۹ معاونت آموزشی این دانشگاه ، بدون ذکر علت اخراج، به این درویش گنابادی اعلام شده که از تاریخ ۱/۱/۱۳۹۰ رابطه استخدامی وی با دانشگاه قطع خواهد شد.
بنابراین گزارش، مسوولین دانشگاه علت اخراج این استاد حقوق را سلب صلاحیت گزینشی بیان و به نقل از مامورین امنیتی علت مکاتبه وزارت اطلاعات با هیات مرکزی گزینش سازمان مرکزی جهت سلب صلاحیت وی را، دلبستگی به طریقت درویشی نعمت اللهی گنابادی و وکالت از دراویش در مراجع قضائی اعلام کرده اند.
همچنین این استاد حقوق در سال ۱۳۸۷ در پی قبولی در کنکور ورودی دوره دکتری حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه قم، به دلایل عقیدتی از حق تحصیل محروم گردید و از سوی وزارت اطلاعات محدویتهایی نیز برای فعالیت وی در كانون وكلای لرستان ایجاد شد.
یادآور می شود حیدری در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه آزاد خرم آباد دروس حقوق کیفری و حقوق بشر را تدریس می کرد و دارای ۱۲ سال سابقه همکاری با واحد مذکور بود و در پرونده های متعدد، وکالت دراویشی را قبول نموده که عموماً از طرف وزارت اطلاعات، اتهاماتی همچون اقدام علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام، توهین به رهبری و ... به آنها نسبت داده شده است.

سه‌شنبه، فروردین ۱۶، ۱۳۹۰

دستورنامه بازجوهای وزارت اطلاعات به دادستان تهران: این زندانیان سیاسی را از ملاقات محروم کنید

دادستان تهران بر اساس فهرستی که بازجوهای وزارت اطلاعات به او داده اند، جمعی از زندانیان سیاسی زندان های اوین و رجایی شهر را از سال گذشته تاکنون از حق ملاقات حضوری محروم کرده است.
براساس خبرهای رسیده به کلمه، این فهرست که به مثابه یک دستورالعمل توسط وزارت اطلاعات به دادستان تهران ابلاغ شده، شامل فهرستی از زندانیان سیاسی محبوس در اوین و رجایی شهر است که برخی از آنان به طور دائمی از ملاقات حضوری ممنوع شده اند و برخی دیگر به صورت دوره های چند ماهه از این حق اولیه و قانونی خود محروم شده اند.
براساس این فهرست تنها تعداد اندکی از زندانیان سیاسی هر ماه یکبار از حق ملاقات حضوری برخوردارند.در این فهرست همچنین نام زندانی هایی دیده می شود که به طور دوره ای از هر دو ملاقات کابینی و حضوری محروم هستند.
در ماههای گذشته، خانواده های زندانیان سیاسی با مراجعه به نهادهای مختلف قضایی از جمله دادستانی تهران، خواهان برخورداری از حقوق اولیه خود به عنوان خانواده های زندانیان شده اند.ملاقات حضوری و تماس تلفنی از جمله این حقوق است که نزدیک به یکسال است که اغلب زندانیان سیاسی اوین از آن محروم شده اند و اعتراض های مکرر خانواده ها تاکنون به نتیجه نرسیده است.
این ممنوعیت نه فقط زندانیان سیاسی حوادث پس از انتخابات که حتی تعدادی از زندانیان سیاسی را که بیش از پنج سال در زندان به سر می برند، نیز شامل می شود.به عنوان مثال حسن جلالی از جمله زندانیان محبوس در بند ۲۰۹ است که از شش سال پیش تاکنون تنها مجاز به ملاقات کابینی با خانواده خود بوده است و در همه این شش سال هرگز از امکان ملاقات حضوری برخوردار نشده است.رضا ملک، سعید متین پور، نادر کریمی، حمید رضا محمدی، متین ارجان، رمضان سعید کمال، عالیه اقدام دوست و تعدادی دیگر از زندانیان سیاسی پیش از انتخابات نیز کمتر از امکان ملاقات حضوری برخوردار بوده اند.برخی از این افراد نزدیک به شش سال است که در زندان به سر می برند و محرومیت این افراد از حق ملاقات حضوری بسیار عجیب و غیر انسانی به نظر می رسد که حتی با قوانین داخلی جمهوری اسلامی نیز در تعارض کامل است.

اتحادیه دانشجویان اروپا خواستار آزادی بهاره هدایت شد

اتحادیه دانشجویان اروپا در سی امین سالروز تولد بهاره هدایت، خواستار آزادی فوری وی شد.
به گزارش دانشجونیوز اتحادیه دانشجویان اروپا امروز از کمیسیون اروپا و یونسکو خواسته است تا با فشار بر حکومت ایران، برای آزادی بهاره هدایت و تمامی دانشجویان در ایران تلاش کنند.
در متن منتشر شده از سوی این اتحادیه آمده است: "اتحادیه دانشجویان اروپا همبستگی اش را با بهاره هدایت، رهبر زندانی اتحادیه دانشجویی ایرانی، که سی امین سال تولدش را امروز ۱۶ فروردین در زندان جشن می گیرد، اعلام نموده و از کمیسیون اروپا و یونسکو تقاضا می کند فشارها را بر ایران برای آزادی بهاره هدایت افزایش دهد. هدایت روزهای خویش را از تاریخ دی ماه ۱۳۸۸، پس از تظاهرات علیه حکومت ایران و تلاش برای انعکاس سرکوب خشونت آمیز جنبش دانشجویی ایران، در زندان می گذراند."
برت وندنکندلایر، دبیر اتحادیه دانشجویان اروپا می گوید: "ما تقاضای آزادی فوری هدایت را که تحت نقض حقوق بشر توسط حکومت ایران قرار گرفته داریم، او برای حقوق دانشجویان و دانشجویان دختر بدون ترس از تبعات سنگین ۹ سال و نیم حکم زندان در محرومیت کامل از ملاقات دوستان و خانواده اش و همچنین در وضعیت بد زندگی و شرایط جسمی نامناسب، ایستاده است."
او همچنین ادامه می دهد: "نمایندگان دانشجویان اروپایی موقعیت کاری بسیار خوبی در مقایسه با همکارانشان در ایران دارند. بنابراین ما از همه طرفین گفتگو با اتحادیه دانشجویان اروپا مخصوصا یونسکو و کمیسیون اروپا می خواهیم که برای آزادی و حمایت نمایندگان دانشجویی در ایران تلاش کنند."

یک ویدئو به یاد محمد مختاری ::: با دیدنش میخندیم ولی اشک در نبودش جای خود را دارد


دوشنبه، فروردین ۱۵، ۱۳۹۰

تجمع خانواده های بازداشتی ۱۳ فروردین در تبریز

پی بازداشت بیش از ۷۰ تن از شهروندان و فعالان قومیتی در شهرهای ارومیه و تبریزدر جریان تجمعات ۱۳ فروردین مردم این شهرها در اعتراضی به وضعیت نامناسب دریاچه ارومیه، خانواده های این بازداشت شدگان در مقابل زندان تبریز تجمع کرده و خواستار آزادی این زندانیان شده اند. و این در حالی است که مامورین زندان ها با برخورد های تند و زننده سعی در پراکنده کردن این خانواده داشته اند.
به گزارش دانشجونیوز، پس از آنکه بیش از ۷۰ تن از شهروندان تبریز و ارومیه در جریان تجمعات ۱۳ فروردین، روز طبیعت در ایران، توسط نیروهای امنیتی و حکومتی بازداشت و به نقاط نامعلومی منتقل شده اند، خانوادههای این زندانیان با تجمعات پراکنده در مقابل زندان تبریز، به ادامه بازداشت بستگان خویش معترض شدند.
بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی و ماموران زندان تبریز با برخورد های بسیار تندی سعی در پراکنده کردن خانواده های این زندانیان داشتند.
این گزارش می افزاید، تاکنون هیچکدام از مراجع قانونی زندان ها هزار به پاسخگویی نبوده و از سرنوشت این بازداشت شدگان هیچ خبری در دست نیست.
نیروهای امنیتی ایران، روز شنبه سیزدهم فروردین، بیش از ۷۰ شهروندان شهرهای ارومیه و تبریز را به جرم شرکت در تجمعات اعتراضی در خصوص وضعیت دریاچه اورمیه در شهرهای تبریز و اورمیه بازداشت و عده ای را زخمی کردند.
معترضین پارچه نوشته های به زبانهای انگلیسی و ترکی در دست داشتند که جملاتی مانند، "دریاچه اورمیه تشنه است"، "مرگ دریاچه اورمیه مرگ آذربایجان است" و "دریاچه اورمیه را محافظت کنید" روی آنها نوشته شده بود. آنها همچنین شعارهایی مانند "یاشاسین آذربایجان" و "سدها را باز کنید، دریاچه اورمیه را پر کنید" سر داده بودند.

در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی : علی لاریجانی پیام نوروزی اوباما را "مضحک" و "تاسف بار" توصیف کرد


علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ایران، پیام تبریک باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا به مردم ایران به مناسبت نوروز را "مضحک" و "تاسف آور" توصیف کرد.
باراک اوباما به مناسبت فرا رسیدن نوروز و سال جدید شمسی، پیامی خطاب به ملت ایران فرستاد و گفت که حکومت ایران نخواهد توانست با ایحاد رعب و سرکوب منتقدان و معترضان، آینده را شکل دهد.
به گزارش "خانه ملت" پایگاه رسمی پارلمان ایران، لاریجانی در آغاز جلسه علنی امروز دوشنبه ۴-۳-۲۰۱۱ مجلس شورای اسلامی، در خصوص رئیس جمهور آمریکا گفت: " به نظر می رسد وی لباس رئیس جمهور یک کشور بزرگ را از تن در آورده و در حد رئیس حزب سبز شعبه یکی از شهرهای دور افتاده اروپا سخن رانده است."
او ادامه داد:"همان مقدار که این اقدام برای رئیس جمهور یک کشور مضحک بود، برای ایرانیان درس آموز بود که پشت صحنه دغل کاری یکی دو سال گذشته آنان در پیگیری گفتگو با جمهوری اسلامی ایران را بهتر بشناسند."
اوباما در بخشی از پیام خود گفته بود که بین جنبش های سیاسی کنونی خاورمیانه و اعتراضات ایرانیان نسبت به نتیجه بحث برانگیز انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری تشابه وجود دارد.

شنبه، فروردین ۱۳، ۱۳۹۰

گزارش تجمع دیروز مقابل وزارت امور خارجە نروژ است

اعتراض بە استرداد پناهجوی کرد ایرانی در نروژ همچنان ادامە دارد ایرانیان مقیم نروژ خشمگین از استراداد پناهجوی ١٩ سالە کرد رحیم رستمی از سوی پلیس این کشور بە جمهوری اسلامی این هفتە دست کم ٢ مرتبە مقابل وزارت خارجە نروژ تجمع اعتراضی برگزار نمودند.
این پناهجو کە ٣ سال قبل بە نروژ آمدە و از این کشور درخواست پناهندگی کردە بود،بعد از رد درخواست پناهندگی وی از سوی ادارە مهاجرت در حالی کە قصد داشت تا حساب بانکی بازکند توسط پلیس دستگیر و بهمراە ٢ مأمور در فرودگاە تهران بە مقامات ایرانی تحویل دادە شد و هم اکنون در زندان اوین بسر می برد.
بهمین خاطر و در اعتراض بە احتمال اعدام قریب الوقوع زندانی سیاسی کورد شیرکو معارفی  امروز جمعە اول ماە آوریل از ساعت ٣ تا ٤ بعدازظهر جمعی از کورد و ایرانیان مقیم نروژ مقابل وزارت امور خارجە با سردادن شعار بە زبانهای نروژی، فارسی و کوردی علیە جمهوری اسلامی  همزمان از مقامات نروژ خواستند تا برای نجات جان رحیم رستمی اقدام و از استرداد دیگر پناهجویان بە ایران جلوگیری نمایند.
 گفتنی است در حاشیە برگزاری این تجمع ٢ نفر از نمایندگان نامەای اعتراضی و خواستهای تجمع را بە مقامات وزارت خارجە تحویل دادند.
 در این نامە از مسوولین نروژی خواستە شدەاست تا «نسبت بە آزادی این پناهجوی دربند کورد اقدام و شرایط بازگشت وی بە نروژ فراهم گردد.»
تجمع امروز از سوی کمپین حمایت از زندانیان سیاسی اقوام ایرانی و جمعیت فرهنگی سراسری کرد های مقیم نروژ برگزار شد.
امیری مقدم سخنگوی سازمان حقوق بشر ایران
یاد آور می شود دوشنبە گذشتە هم از سوی سازمان حقوق بشر ایران در نروژ تجمع مشابهی مقابل وزارت امور خارجە نروژ برگزار شد کە در آن سخنگوی این سازمان محمود امیری مقدم از مقامات نروژ خواستە بود تا نسبت بە آزادی این پناهجوی زندانی کورد نهایت تلاش خود را مبذول دارند.
 وی طی هفتە گذشتە در مصاحبە با رسانەهای مختلف این کشور بارها گفتە است:«مقامات نروژ باید بە نوبەی خود سهم مسوولیت عمل خود را بپذیرند.»
مسعود ناصری خبر نگار مستقل و فعال حقوق بشر
Mohamad Rasool Fatemi Nasab

Create your badge