مطلب را به بالاترین بفرستید: Balatarin
پرواز تا آزادی FLY TO FREEDOM: گروه تولیدی غذایی بهروز، در آستانه سقوط مالی و فروش

جمعه، مرداد ۱۴، ۱۳۹۰

گروه تولیدی غذایی بهروز، در آستانه سقوط مالی و فروش

جــرس: در ادامه موج ورشکستگی و تعطیلی واحدهای تولیدی کشور، منابع خبری گزارش داده اند که بهروز فروتن، یکی از بزرگترین کار آفرینان صنعت ایران (محصولات غذایی بهروز)، پس از ۳۴ سال فعالیت، به دلیل معضلاتی چون عدم تامین نقدینگی و مشکلات مالی در حوزه صنعت، مجبور به فروش گروه کارخانجات بهروز شد.
گزارش های رسیده به جرس حاکیست که فروتن درحالی اقدام به فروش شركت بهروز كرده است كه ۳۴ سال پیش با تولید سالاد الویه در آشپزخانه كوچك خانه اش ، برند "بهروز" را به ایرانیان معرفی كرد .
آن گونه كه او از روزهای نخست ورودش به عرصه تولید می گوید، این خاطرات را همواره به یاد دارد : به پیشنهاد همسرم پخت شله‌زرد ، ‌انواع ترشی‌جات و مرباها را در آشپزخانه منزل شخصی‌ام با نام محصولات بهروز شروع كردیم و در واقع جرقه این كار از سوی همسرم بود و در شرایط بی‌پولی ، قرض و مشكلات هم بودم .
مواد اولیه تهیه غذاها را با ژیانی كه داشتم تهیه كرده و در زیرزمین منزل استیجاری‌ ام پس از پخت‌ ، بسته‌بندی كرده و در بین مغازه‌ها توزیع می‌كردیم البته از همان شروع ، كار را بزرگ دیدیم و تلاش كردیم كه فعالیت به درستی انجام گیرد و به نام فرآورده‌های خانگی بهروز در بازار عرضه می‌كردیم .
این چهره نام آشنای صنعت غذا كه روزگاری با چنین شرایط دشواری دست و پنجه نرم كرده است ، امروز شرایط دشوار تولید را تاب نیاورده و كارخانجات صنایع غذایی بهروز را با ۷۰ نوع محصول به فروش رسانده است .
فروتن روند توسعه "بهروز" را معمولا این گونه شرح می دهد : با ۱۱ نفر شروع كردم الان بیش از ۱۵۰۰ پرسنل دارم با ۱۲ متر شروع كردم الان واحد شماره یك بهروز بیش از ۶۰ هزار متر است . سالاد الویه تولید می‌كردم امروز بیش از ۷۰ نوع محصول غذایی تولید می‌كنم ، امروز بیش از ۴۰ هزار واحد پخش و توزیع در سراسر كشور دارم و شش واحد در كشور تحت لیسانس بهروز تولید می‌كنند .
وی افزود: در آن زمان با توجه جو سالم و قابل رشد و ترقی که وجود داشت در خود این را دیده بودم که روزی در کنار نام ایران به مردم خدمت کنم اما امروز شرایط حاکم به گونه ای شده که در رویای خود به جای گسترش صنعت و فعالیت ام ، میله های زندان را متصور می شوم.
این منبع خبری گزارش داد که کارخانجات مهرام نیز به همین معضل دچار شده و صاحب آن مجبور شده است تا آنرا به بهایی نازل بفروشد.
گفتنی است تعداد زیادی از واحدهای تولیدی، صنعتی، کشاورزی و کارآفرینی کشور، به دلیل افزایش غیرقابل توجیه مواد اولیه و همچنین حامل های سوخت و نتیجتا افزایش قیمت تمام شده کالاهای خود و همزمان واردات بیش از حد محصولات تقلبی و ارزان از چین و عدم حمایت دولت از صادرات و صنایع داخلی در رقابت با واردات، منجر به تعطیلی و ورشکستگی شده اند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Mohamad Rasool Fatemi Nasab

Create your badge