مطلب را به بالاترین بفرستید: Balatarin
پرواز تا آزادی FLY TO FREEDOM: شیوع پرسرعت باکتری "ای اچ ای سی" در آلمان

پنجشنبه، خرداد ۰۵، ۱۳۹۰

شیوع پرسرعت باکتری "ای اچ ای سی" در آلمان

شیوع باکتری "ای اچ ای سی" در آلمان نگرانی مردم و کارشناسان این کشور را برانگیخته است. هنوز علت شیوع این باکتری کشف نشده است.
برخی علت آن را میوه و سبزیجات خام می‌دانند و برخی معتقدند که کود حیوانی باعث بروز آن شده است.
سرعت شیوع گونه‌ی خاصی از باکتری ای اچ ای سی (مخفف Enterohaemorrhagic Escherichis coli) در آلمان، علاوه بر کشتن دست کم سه نفر و بستری نمودن صده‌ها نفر، شگفتی کارشناسان را هم برانگیخته است. به گفته‌ی سوزانه هوگت، مدیر آزمایشگاه مدیلیس هامبورگ، این گونه‌ی باکتری ای اچ ای سی تاکنون ناشناخته بوده است. مهم‌ترین ویژگی آن، مقاومت در برابر آنتی‌بیوتیک‌های گوناگون است.
آنچه نگرانی عمومی را برانگیخته‌، تعداد بالای مبتلایان به این باکتری است. نزدیک به ۸۰ تن از آنان به مرحله‌ی حادی رسیده‌اند و انتظار می‌رود که کلیه‌های برخی از آنها آسیب دیده و بخشی از گلبول‌های قرمز خون آنها از بین برود.مقامات وزارت بهداشت تعداد بالای مبتلایان را "نگران‌کننده" می‌دانند.علت شیوع باکتری موسسه‌ی پژوهشی روبرت کخ (Robert Koch) آلمان نظر برخی از کارشناسان را که کود حیوانی را عامل شیوع این باکتری می‌دانند رد کرد.
یک سخنگوی این مؤسسه ضمن اشاره به این‌که آب آلوده هم می‌تواند باعث شیوع این بیماری در آلمان باشد، تاکید نمود که علت آن هنوز معلوم نیست.ایلزه آیگنر، وزیر کشاورزی، صنعت غذایی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان آلمان هم از مردم و رسانه‌ها خواست، تا زمانی که کارشناسان دلیل شیوع پرسرعت این باکتری را کشف نکرده‌اند، از پخش شایعات پرهیز کنند.
او همچنین به مصرف‌کنندگان توصیه کرد که بهداشت را بیش از پیش رعایت نمایند، سبزیجات و میوه‌جات را با دقت بیشتری بشویند و از مصرف لبنیات و مواد خوراکی خام خودداری کنند.علائم ابتلا به باکتری این باکتری زیرگروهی از دسته‌ی اشرشاکلی‌های تولیدکننده‌ی سم شیگا هستند که در روده‌ی نشخوارکنندگان رشد می‌کنند.
اسهال خونی و غیرخونی، حالت تهوع و درد شدید در ناحیه‌ی شکم از علایم رایج ابتلا به این باکتری هستند. در بدترین حالت، کلیه‌ها آسیب می‌بینند و باعث مرگ بیمار می‌شوند.در سال ۲۰۰۱ دولت آلمان گزارش موارد ابتلا به این باکتری را اجباری کرد. از آن زمان تا کنون مؤسسه‌ی پژوهشی روبرت کخ سالانه بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ مورد را گزارش داده است. این باکتری بیش از هرچیز بر اثر مصرف گوشت و لبنیات حیوانات مبتلا، به انسان منتقل می‌‌شود.  
دویچه وله

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Mohamad Rasool Fatemi Nasab

Create your badge