مطلب را به بالاترین بفرستید: Balatarin
پرواز تا آزادی FLY TO FREEDOM: ژانویهٔ 2011

دوشنبه، بهمن ۱۱، ۱۳۸۹

کاریکاتور ( caricature) - حق و حقوق


نگاه انترکریستیانوس به شرایط دگردینان ایران:از وضعیت وخیم اقلیت های مسیحی

کمیسیون آزادی مذهب در نهاد "ائتلاف جهانی انجیلی ها" ، در بیش از ۱۰۰ کشور جهان، به ویژه کشورهایی که با وضع قوانین جدید، اصول آزادی عقیده را رعایت نمی کنند، فعالیت دارد. این نهاد مذهبی درخصوص وضعیت بحرانی ای که از سوی افراطی های مذهبی در ایران، به ویژه در زمینه حقوق بشر به وجود آمده، هشدار داده است. 
بیانیه مطبوعاتی صادر شده توسط ائتلاف جهانی انجیلی ها در اینجا می آید:
 بیانیه کمیسیون آزادی مذهب
هجوم به منازل و دستگیری مسیحیان در اکثر قسمت های شیعه ایران که متأسفانه از ایام کریسمس و سال نوی مسیحی آغاز شده، باید هرچه سریعتر خاتمه پذیرد.
عوامل امنیتی لباس شخصی جمهوری اسلامی از ۲۶ دسامبر منازل بسیاری از مسیحیان را مورد تفتیش قرار دادند و طی عملیاتی در تهران و دیگر شهرها حداقل ۴۰ نفر از آنان را دستگیر کردند. این عملیات که مبلغان مسیحیت و روی آورندگان از اسلام به مسیحیت را هدف قرار داده، علی رغم نگرانی های بین المللی همچنان ادامه دارد. این درحالی است که کشیش بهروز صادق خانجانی دستگیر شده و کشیش یوسف ندرخانی، از اعضای بزرگ ترین جامعه مسیحی در رشت، نیز اولین کسی است که در این رابطه به جرم ارتداد به مرگ محکوم شده است.
به نوشته خبرگزاری ایرنا، مرتضی تمدن، استاندار تهران، گفته است که مبلغان مسیحی فعالیت های خود را در تهران افزایش داده اند و این "تهاجم فرهنگی دشمن" است. استاندار تهران در ادامه گفت: "مبلغان مسیحی، درست به مانند طالبان و انگل در جامعه وارد شده اند و از فعالیت های خود به نام مسیحیت یاد می کنند."
گادفری یوگاراجا، مدیر اجرایی کمیسیون آزادی مذهب، در این باره اظهار داشت: "افزایش استبداد و خودکامگی حکومت جمهوری اسلامی باعث کاهش محبوبیت این حکومت در نزد مردم ایران شده [...] تعقیب قضایی و اذیت و آزار شیعیان در کشورهایی مانند پاکستان که اکثریت شان سنی اند و در ایران اقلیت به شمار می آیند، به واقع عملی ناشایست و قابل سرزنش است و همین عمل ناشایست را سران جمهوری اسلامی با مسیحیان و دیگر اقلیت های مذهبی در ایران انجام می دهند."
"اقدامات متناوب حکومت تهران علیه اقلیت ها برای مردم ایران گران تمام می شود. درحالی که منابع محدود این کشور می تواند برای سرمایه گذاری و مسایل دیگری که برای مردم ایران مفید باشد مصرف شود، به عوض در انجام عملیاتی به کار می رود که درنهایت غیر از تنش و انزوای بیشتر چیزی برجای نمی گذارد."
مسیحیان در ایران تقریباً یک درصد جمعیت این کشور را تشکیل می دهند. حکومت جمهوری اسلامی همچنین اقلیت های دیگری، ازجمله زرتشتیان، بهاییان و صوفی ها را مورد اذیت و آزار قرار می دهد.
کمیسیون آزادی مذهب ائتلاف جهانی انجیلی ها سران حکومت تهران را به احقاق حقوق بشر و برادری دعوت می کند و از ناظران سیاست خارجی می خواهد که درخصوص اذیت و آزار قضایی اقلیت ها توسط دولتمردان جمهوری اسلامی که روز به روز افزایش می یابد، به عنوان یک مسأله بسیار مهم به بحث بپردازند و برآن تأکید ورزند.
کمیسیون آزادی مذهب درحال نظارت بر برقراری آزادی مذهب در بیش از ۱۰۰ کشور جهان است و اصرار بر مساعدت اقلیت هایی دارد که متحمل تبعیض و سرکوب برخی دولتمردان می شوند. این کمیسیون همچنین مأموریت های تحقیقاتی و دیدارهای بسیاری را با دولت ها و سفرا به هدف حمایت از خواهران و برادران اقلیت انجام می دهد.

بیانیه كمیته بین المللی وكلای مدافع حقوق بشر در اعتراض به محكومیت وكلای دراویش گنابادی

بیانیه كمیته بین المللی وكلای مدافع حقوق بشر در اعتراض به محكومیت وكلای دراویش گنابادی
جرس: به دنبال شکایت وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی از فرشید یداللهی، امیر اسلامی و مصطفی دانشجو، این سه وکیل دراویش طریقت نعمت اللهی گنابادی در دادگاه‌هایی جداگانه به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی به تحمل زندان محکوم شدند. 
به گزارش سایت مجذوبان نور، یداللهی و اسلامی وکالت پرونده‌ی تعدادی از دراویش جزیره کیش را به عهده داشتند و در حالی که موکلین آنها از اتهام اقدام علیه امنیت ملی برائت حاصل کردند، خود از سوی دادگاه کیش به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی به تحمل شش ماه حبس تعزیری محکوم شدند.
مصطفی دانشجو نیز در جریان وکالت پرونده‌ی دو نفر از دراویش ساکن شهرستان نکا، با همین اتهام به حکم قطعی دادگاه تجدید نظر استان مازندران به هفت ماه زندان محکوم شد . این احکام در حالی صادر شده است كه این سه وکیل، به اقدامات غیر قانونی مقامات و مأموران وزارت اطلاعات در برخورد با موکلین خود، به مراجع قضایی شکایت کرده بودند، اما به خواسته‌های قانونی آنها نه تنها رسیدگی عادلانه نشد بلکه به شکایت وزارت اطلاعات و محکومیت آنها منجر گردید .
بیانیۀ كمیته بین المللی وكلای مدافع حقوق بشر در این زمینه آورده است "اساساً مصونیت وکیل در مقام دفاع، امتیاز، صدقه یا بخششی نیست که از سوی قانون یا دستگاه قضایی ایران به وکلا اعطا شده باشد، بلکه ضرورت و لازمه‌ی شغل وکالت برای تحقق عدالت است . وکیل در دفاع از موکل خود می‌بایستی، آزاد، شجاع و بی هراس ، توانایی بیان حقیقت و هرگونه اقدام قانونی را داشته باشد."
همچنین آمده است :آنگاه که احقاق حق مظلوم، امنیت جانی و حرفه‌ای وکیل را دچار مخاطره و در معرض تهدید اربابان قدرت قرار دهد ، به حتم و بی تردید ، می‌توان گفت نظام قضایی بیمار و ادعای عدالت صرفاً شعار و نقابی مردم فریب به منظور استتار ستم‌ها‌‌ی حاکمیت است. به بیان دیگر اگر این حق مسلم از وکلا ساقط شود، مشروعیت قانون، محکمه و عدالت زیر سئوال خواهد رفت. محدود نمودن وکلای دراویش و ترسیم خطوط قرمز برای آنها و تنها ماندن و بی پناهی در برابر مراکز امنیتی و تهدید به زندان و شلاق و ابطال پروانه وکالت ، به واسطه‌ی عدم حمایت دستگاه قضایی، در واقع ایجاد تنگنا و محاصره دراویش برای عدم بهرمندی از حقوق قانونیشان است و مصداق بارز بایکوت قضایی آنهاست . بایکوت قضایی به جهت اعتقادات دینی و مذهبی، امنیت را از وکیل و حتا استقلال را از قاضی سلب کرده و تحکم نیروهای فراقانونی و تحمیل اراده‌ی آنها بر دستگاه قضایی را به امری معمول و مشهود تبدیل کرده است.
متأسفانه در سال‌های اخیر، شماری از وکلای دادگستری که به دفاع از اقلیت های دینی و مذهبی و دگر اندیشان فکری پرداخته اند، خود نیز به سبب دفاع و اظهارنظر راجع به نحوه‌ی داوری ها در نظام قضایی ایران، به اتهاماتی مشابه با موکلینشان، مورد تهدید و تعقیب قرار گرفته اند و بعضاً محکوم نیز شده اند .
این کمیته در انتها خاطرنشان می کند "ضمن اعتراض قاطع به محكومیت سه تن از وكلای دراویش نعمت اللهی، از مقامات قضایی جمهوری اسلامی می‌خواهیم تا در اسرع وقت موجبابت برائت این سه وكیل دادگستری را از اتهام‌های وارده فراهم سازند ."
 

“محاکمه مجدد نسرین ستوده به اتهام “عدم رعایت حجاب اسلامی

“محاکمه مجدد نسرین ستوده به اتهام “عدم رعایت حجاب اسلامیجرس: بنا به گزارش منابع حقوق بشری، نسرین ستوده وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر که پیش از این با اتهاماتی به ۱۱ سال حبس محکوم شده بود، روز سه شنبه ۱۲ بهمن به اتهام "عدم رعایت حجاب اسلامی" مجددا محاکمه خواهد شد.
به گزارش رهانا، سه‌شنبه ۱۲ بهمن دادگاه نسرین ستوده جهت رسیدگی به اتهام "نداشتن حجاب در یک ویدئو"، در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباسی برگزار می‌شود.
گفتنی است نسرین ستوده از روز سیزدهم شهریورماه در سلول انفرادی زندان اوین در بازداشت است.
بر اساس این گزارش، دادگاه دیگر این فعال مدنی ۲۴ آبان ماه، در شعبه ٢۶ دادگاه انقلاب، به ریاست قاضی پیرعباسی و با تفهیم اتهامات "اقدام علیه امنیت ملی" و "تبلیغ علیه نظام" برگزار شد که از سوی این شعبه به ۱۱ سال حبس تعزیری، ۲۰ سال ممنوعیت خروج از کشور و ۲۰ سال محرومیت از وکالت محکوم شد.
 لازم به ذکر است نسرین ستوده مدت زیادی از زمان بازداشت خود را در اعتصاب غذا به‌سر برده است.

ممنوعیت ورود کتاب به بند ۳۵۰ زندان اوین

 جرس: مسوولان زندان اوین ورود هر گونه کتاب به بند ۳۵۰ زندان اوین را ممنوع اعلام کردند .
به گزارش خبرنگار کلمه، مدت کوتاهی بود که ماموران زندان اوین از خانواده های زندانیان سیاسی این بند کتابهای درسی از قبیل کتابهای آموزش زبان را می پذیرفتند . این در حالی است که در همین زمان آنها از پذیرش هر گونه رمان و کتابهای رشته علوم سیاسی و جامعه شناسی از خانواده زندانیان خودداری می کردند .
در همین مدت کوتاه خانواده ها با ارسال کتابهای آموزشی و تعداد محدودی کتابهای اقتصادی و تاریخی برای زندانی شان، سعی کردند برای زندانیان بند ۳۵۰ که از هر گونه امکانات رفاهی در این بند محروم هستند اوقات بهتری فراهم کنند،اما چند روز قبل مسوولان زندان اوین به خانواده ها اعلام کردند که از این پس همین کتابها را نیز از خانواده ها تحویل نخواهند گرفت و ورود هر گونه کتابی به این بند ممنوع شده است.
پیش از این نیز ورود روزنامه به بند ۳۵۰ ممنوع شده بود.روزنامه هایی که قبل از این تصمیم در اختیار زندانی ها قرار می گرفت روزنامه های حامی دولت بود که حتی ورود این روزنامه ها نیز بعد از چند ماه ممنوع شد.
بند ۳۵۰ زندان اوین کتابخانه کوچکی دارد که در آن تنها چند ده جلد کتاب نگهداری می شود. در این بند بر خلاف بندهای زندانیان عادی امکانات و رزشی و کلاسهای آموزشی وجود ندارد و زندانیان سیاسی مجبورند بیشتر اوقات فراغت خود را در حیاط خیلی کوچک این بند سپری کنند .
هم اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین بیش از ۱۵۰ نفر از بازداشت شدگان حوادث پس از انتخابات نگهداری می شوند .این بند با دارا بودن بیشترین زندانیان حوادث پس از انتخابات اکنون به عنوان اصلی ترین بند نگهداری زندانیان جنبش سبز شناخته می شود.

«تغییر»: غلامحسین محسنی اژه‌ای گفت: تمام مفاد نامه رییس جمهور پاسخ دارد و قابل جواب است.اما فعلا مصلحت نیست.




غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائیه در هشتمین نشست خبری خود اجمالا پاسخ نامه احمدی‌نژاد راداد. او گفت: «درباره موضوع تعیین رییس بانک مرکزی و اختلافی که بین مجلس و شورای نگهبان هست، نظری که مجمع می‌دهد، نیاز به تایید مقام معظم رهبری ندارد و به عنوان حکم قانونی و لازم‌الاجراست. درباره تعیین رییس بانک مرکزی سه جلسه اختصاصی داشتیم که نماینده‌های دولت هم حضور داشتند و با محموعه نظرات، رای صادر شد.»
او همچنین درباره انتقادات احمدی نژاد به رییس قوه قضائیه که در همان نامه آمده بود هم گفت: «تمام مفاد نامه رییس‌جمهور پاسخ دارد و قابل جواب است. پاسخ حقوقی و قانونی دارد، اما فعلا مصلحت نیست. چون مصلحت بر حفظ وحدت است.»

دیکتاتوری یعنی سرکوب و قتل و جنایت، چه در تهران و چه در قاهره

amir-arjmandحرکت دموکراسی‌خواهی و عدالت‌جویانه که از ایران و با جنبش سبز آغاز شده بود، امروز سراسر منطقه از تونس تا مصر را فرا گرفته است. قطعا حرکت‌های اعتراضی در کشورهای مختلف، ویژگی‌های خاص خود را دارند، ولی وجه اشتراک آنها، مبارزه با دیکتاتوری و فساد است.
تحول سبز: اردشیر امیر ارجمند، مشاور میرحسین موسوی، پیشنهاد داد که اگر حاکمیت واقعا مخالف دیکتاتوری است، در آستانه‌ی ۲۲ بهمن بگذارند مردم ایران و جنبش سبز دست به راهپیمایی و تظاهرات مسالمت‌آمیز بزنند تا معلوم شود وضعیت حاکمیت در ایران بهتر است یا وضعیت مبارک و بن علی در مصر و تونس.
دکتر امیر ارجمند که مشاور حقوقی مهندس میرحسین موسوی است، در گفت‌و‌گو با کلمه، تاکید کرد: حرکت دموکراسی‌خواهی و عدالت‌جویانه که از ایران و با جنبش سبز آغاز شده بود، امروز سراسر منطقه از تونس تا مصر را فرا گرفته است. قطعا حرکت‌های اعتراضی در کشورهای مختلف، ویژگی‌های خاص خود را دارند، ولی وجه اشتراک آنها، مبارزه با دیکتاتوری و فساد است.
این استاد ممتاز حقوق دانشگاههای تهران افزود: مردم منطقه نشان دادند که خواستار حق تعیین سرنوشت از طریق ایجاد حکومت‌های دموکراتیک هستند. مسلمانان در ایران، تونس، مصر و جاهای دیگر نشان دادند که مخالف دیکتاتوری هستند و خود را ناگزیر از تحمل خودکامگان نمی‌دانند؛ چه به نام دین، چه به نام سکولاریزم و چه در لباس نظامیان.
مشاور موسوی معتقد است که مردم ایران در تظاهرات میلیونی ۲۵ خرداد که تاکنون در هیچ‌یک از دیگر کشورهای منطقه تظاهراتی به مانند آن برگزار نشده است، بلوغ سیاسی خود را برای اصلاحات مسالمت‌آمیز نشان دادند.
وی ادامه داد: جای آن دارد که اکنون خودکامگان تهران، حتی در کسوت دیکتاتوری، از خود هوش و شعور بیشتری نشان داده و قبل از آنکه کشور را دچار خشونت‌های کور نمایند، به رای مردم گردن بنهند. دیکتاتوری فراعنه ایران و لشکریان امنیتی و نظامی آنها، قطعا از دیکتاتوری بن‌علی و مبارک مخوف‌تر و غیر‌اخلاقی‌تر است، زیرا این دو حداقل برای استیلای دیکتاتوری خود از دین استفاده ابزاری نکرده‌اند.
وی خاطر نشان کرد: این آقایان که مدت‌ها به دنبال ارتقای سطح مناسبات خود با مبارک و بن‌علی بودند و توفیق چندانی نداشتند، مزورانه و مانند دزدی که خود فریاد “آی دزد آی دزد” سر می‌دهد، سرکوب مردم مصر و تونس را محکوم می‌کنند. در حالی که دیکتاتوری، سرکوب و قتل و جنایت است؛ چه در قاهره باشد چه در تهران.
دکتر امیر ارجمند سپس با ارائه پیشنهادی برای راستی‌آزمایی صداقت حاکمیت در مخالفت با استبداد و دیکتاتوری، گفت: اگر این آقایان راست می‌گویند و مخالف دیکتاتوری هستنند، به مردم ایران و جنبش سبز در آستانه‌ی انقلاب شکوهمند ۲۲ بهمن اجازه راهپیمایی و تظاهرات مسالمت‌آمیز بدهند تا معلوم شود آیا وضعیت آنها در ایران بهتر از مبارک و بن‌علی در مصر و تونس است یا خیر.
وی تاکید کرد: ما از همه‌ی فعالان و همراهان جنبش سبز در سراسر جهان خواستاریم با حمایت از جنبش‌های دمکراتیک مردم مصر و تونس، پیام همبستگی مردم ایران را به آن برسانند.

هرانا؛ جان سه زندانی سیاسی در خطر جدی قرار دارد

خبرگزاری هرانا - جان سه زندانی سیاسی که به اتهام هواداری و یا ارتباط با یک سازمان سیاسی در زندان بسر می‌برند در خطر جدی قرار دارد.
بنا به اطلاع گزارشگران خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران "هرانا"، آقای محسن دکمه چی به دلیل ابتلا به سرطان، شیر محمد رضایی به دلیل چسبندگی روده و ماشالله حائری به دلیل بیماری قلبی، سه زندانی سیاسی محبوس در بند ۴ زندان رجایی شهر کرج‌اند که به دلیل عدم رسیدگی پزشکی جانشان در خطر است.
آقای محسن دکمه چی بازاری که به اتهام کمک مالی به خانواده‌های زندانیان سیاسی مرتبط با سازمان مجاهدین خلق بازداشت شده، به دلیل ابتلا به بیماری سرطان روده می‌بایست در بیمارستان مجهز، مورد درمان قرار گیرد.
وی از زندانیان سیاسی دهه ۶۰ است که گفته می‌شود به دلیل اعتصاب غذاهای طولانی مدت در آن زمان، دچار این بیماری شده است. نامبرده از سوی دادگاه انقلاب به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم است.
شیر محمد رضایی از زندانیان سیاسی دهه ۵۰ و ۶۰ نیز به دلیل بیماری دستگاه گوارشی (چسبندگی روده) قادر به تحمل شرایط زندان نیست و می‌بایست فورا مورد عمل جراحی قرار گیرد. وی تا کنون جهت درمان این بیماری دوبار عمل جراحی انجام داده که پس از بازداشت ادامه درمان این زندانی متوقف شده است.
هم چنین ماشالله حائری دیگر زندانی سیاسی محبوس در این بند به دلیل مشکلات حاد قلبی می‌بایست مورد عمل «قلب باز» قرار گیرد که تا کنون با مخالفت مسئولین زندان و وزارت اطلاعات از درمان وی جلوگیری شده است.
ماموران وزارت اطلاعات در حین بازداشت ایشان موجب شکستگی پای وی شده‌اند که هم اکنون در زندان تنها به کمک عصا قادر به حرکت است.
زندانیان سیاسی محبوس در زندان رجایی شهر به حالت قرنطینه در بند ۴ این زندان نگهداری می‌شوند؛ این زندانیان خواهان رعایت حقوق خود هستند و از مسئولین زندان می‌خواهند حقوق برابر با زندانیان عادی داشته باشند.

وثیقه ٣۰۰ میلیونی برای نازنین خسروانی - 100 صد میلیون تومانی برای مهران فرجی

جرس: مقام های قضایی برای آزادی "نازنین خسروانی" روزنامه نگار دربند، وثیقه ای 300 میلیونی تعیین کرده اند.
به گزارش "جرس" در صورت تودیع این وثیقه احتمال دارد که خسروانی عصر امروز( دوشنبه) از زندان اوین آزاد شود. وی یازدهم آبان ماه گذشته توسط نیروهای امنیتی در منزلش بازداشت شد و قاضی پیرعباسی رییس شعبه 26 دادگاه انقلاب گفته است که دادگاه این روزنامه نگار قرار است به زودی برگزار شود.
درباره اتهام های وارد شده به او هنوز اطلاع دقیقی در دست نیست اما دادستان تهران مدتی پیش ادعا کرد که اتهام های خانم خسروانی امنیتی است. نازنین خسروانی در زمان فعالیت مطبوعاتی خود با روزنامه هایی چون نوروز، بهار، دوران امروز، کارگزاران و سرمایه همکاری داشته است

جرس: دادستانی تهران برای آزادی مهران فرجی قرار وثیقه 100 میلون تومانی اعلام کرد.
به گزارش سحام نیوز، ظهر امروز از سوی دادستانی با خانواده فرجی تماس گرفته شد و اعلام شد که برای آزادی فرزندشان باید وثیقه ای به ارزش صد میلیون تومان تهیه کنند.
مهران فرجی از روز 18 آذر در بازداشت به سر می برد و در تمام این مدت بیش از 50 روز در انفرادی به سر می برده است
روز گذشته عباس جعفری دولت آبادی در کنفرانس خبری خود از آزادی این خبرنگار روزنامه های سراسری خبر داده بود.

اجرای حکم هاله سحابی

اجرای حکم هاله سحابی
 جرس: حکم حبس هاله سحابی که پیش از این به دوسال حبس تعزیری محکوم شده بود،  اجرا شد. 
به گزارش میزان خبر، فرزند مهندس سحابی در شعبهٔ ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی به دو سال حبس تعزیری و پرداخت جریمه نقدی محکوم و این حکم در دادگاه تجدید نظر تایید شده بود.
هاله سحابی سال گذشته و زمانی که برای اعتراض به تحلیف محمود احمدی‌نژاد در مجلس شورا در میدان بهارستان حاضر شده بود، توسط نیروهای امنیتی و با ضرب و شتم بازداشت شد و مدتی را در بازداشت به سر برد.
هاله سحابی فرزند مهندس عزت الله سحابی از چهره‌های مبارز در نیم قرن اخیر و رییس شورای فعالان ملی مذهبی است. او یک قرآن پژوه و عضو شورای مادران صلح است.
همچنین دو تن از فرزندان مهندس محمد توسلی نیز سال گذشته در شعبهٔ ۲۶ دادگاه انقلاب محکوم به دو و شش سال زندان شدند که حکم دو سال حبس مهندس لیلا توسلی به اجرا گذاشته شد و او در حال سپری کردن حبس خود در زندان اوین به سر می‌برد.
همچنین حکم شش سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق دکتر سارا توسلی هم اکنون در مرحلهٔ تجدید نظر است.

حجم اختلاس افسانه ای معاون اول رئیس جمهور و پاتک احمدی نژاد

به گزارش منابع جرس از تهران اختلاس (1200 میلیارد تومانی) یک هزار و دویست میلیارد تومان در پرونده محمدرضا رحیمی معاون اول احمدی نژاد برای قوه قضائیه محرز شده است، در حالی که هنوز ابعاد دیگر این پرونده کلان فساد مالی به اتمام نرسیده است
به دنبال مخالفت تمام قد محمود احمدی نژاد با پیگیری پرونده معاون اولش، رهبر جمهوری اسلامی سید علی خامنه ای هیأتی از معتمدان خود را مسئول رسیدگی به این پرونده و شکایات احمدی نژاد و رحیمی کرده است
محمدرضا رحیمی مدعی است اولا پذیرفته است این مبلغ به دستور وی به گردش درآمده است، ثانیا او این مبلغ را در امور شخصی هزینه نکرده است، بلکه به دستور مقامات عالی رتبه نظام در راههایی که به وی دستور داده شده هزینه کرده است. به ادعای رحیمی مهمترین مصرف این مبلغ هزینه انتخابات ریاست جمهوری و مجلس هشتم بوده است. به عنوان نمونه وی لیست 190 نماینده های همین مجلس که به دستور مقامات عالیه از این مبلغ بهره مند شده اند در اختیار هیأت رهبری گذاشته است. در صدر هزینه های انتخاباتی مجلس یک قلم پانصد میلیون تومان کمک به علی لاریجانی رئیس فعلی مجلس در زمان انتخابات است. البته اکثر مبلغ یادشده در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری 1388 هزینه شده است
با توجه به اینکه در صورتی که این پرونده منصفانه و عادلانه و بر اساس موازین قانونی بررسی شود مسئله بریز و بپاشهای کلان نظام برای انتخاب محمود احمدی نژاد و تقلب در انتخابات خرداد 88 برای همگان محرز می شود، احمد ی نژاد تمام کوشش خود را برای خارج کردن این پرونده از مسیر خود تدارک دیده است. وی اقدام به گروکشی از اصول گرایان مخالفش کرده است که اگر محاکمه رحیمی را ادامه دهید من هم پرونده تخلفات زمین شهری و منابع طبیعی را به جریان می اندازم.
به ادعای احمدی نژاد در این پرونده پای بسیاری از رجال سابق نظام اعم از اصول گرا و اصلاح طلب و کارگزار گیر است. شاه بیت غزل وی قطعه زمینی است در مازندران که به عنوان احداث دانشگاه به برادران لاریجانی اعطا شده است و آنان سالها قبل در اواسط دهه هفتاد آنرا به مبلغ ده میلیارد تومان به جاسبی رئیس دانشگاه آزاد فروخته اند.
ناظران آگاه بر این باورند قوه قضائیه نمی تواند روی پرونده رحمیمی مانور دهد، چرا که در این محاکمه اسرار مگوی نظام افشا خواهد شد و مهمتر از همه پای رهبری به میان خواهد آمد. لذا احمدی نژاد با خیال راحت به هر چه بیشتر مطرح کردن رحیمی ادامه می دهد.

دادستان تهران: حکم اعدام دو مدیر 'سایت های مستهجن' صادر شد

سعید ملک پور - عکس از کمپین آزادی او

آقای ملک پور که شهروند کاناداست در سال 2008 در ایران بازداشت شد
دادستان عمومی و انقلاب تهران می گوید برای دو نفر از مدیران "سایت های مستهجن" حکم اعدام صادر شده و این احکام برای تایید نهایی به دیوان عالی کشور ارسال شده است.
عباس جعفری دولت آبادی، دادستان عمومی و انقلاب تهران، روز یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ (۳۰ ژانویه ۲۰۱۱) گفت این احکام در دو دادگاه مختلف صادر شده و در حال حاضر در دیوان عالی کشور است.
آقای دولت آبادی نام این دو متهم را ذکر نکرد، اما پیش از این خانواده سعید ملک پور اعلام کرده بودند که در پرونده موسوم به مضلین ۲ (برخورد با سایت های اینترنتی مستهجن) برای او حکم اعدام صادر شده است.
نام متهم دیگر این پرونده اعلام نشده است.
فاطمه افتخاری، همسر سعید ملک پور، پیش تر در نامه ای به صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه ایران، نوشته بود که اتهامات همسرش که در جریان یک دادگاه ۱۵ دقیقه ای مطرح شده "خلاف واقع" است و به راحتی با حضور یک متخصص علوم کامپیوتر در دادگاه می توان عدم صحت آنها را ثابت کرد.
او در گفت و گو با تلویزیون فارسی بی بی سی گفت تبلیغ علیه نظام از طریق مدیریت سایت های مستهجن، توهین به مقدسات، توهین به رهبری، توهین به رئیس جمهور، ارتباط با گروه های معاند نظام، و فساد فی الارض از جمله اتهاماتی است که به همسرش وارد شده است.
خانم افتخاری در نامه به رئیس قوه قضاییه نوشته بود که بازجویی های آقای ملک پور توسط پدافند سایبری سپاه و تحت شکنجه شدید جسمی و روانی بوده است.
در ماه های اخیر صدور و اجرای احکم اعدام در ایران افزایش یافته است.در ژانویه سال ۲۰۱۱ (از ۱۰ دی تا ۱۰ بهمن ۱۳۸۹) ده ها نفر در ایران اعدام شده اند که جرم بیشتر آنها در ارتباط با مواد مخدر بوده است.
سازمان های حقوق بشری نسبت به افزایش اعدام ها در ایران ابراز نگرانی کرده اند و اتحادیه اروپا اعلام کرده که اعدام ها در ایران "به مرز هشدار" رسیده است.
جعفر کاظمی و محمدعلی حاج آقایی نیز از جمله کسانی بودند که به جرم عضویت در سازمان مجاهدین خلق در این ماه اعدام شدند.
زهرا بهرامی، شهروند ایرانی - هلندی نیز که در جران تظاهرات اعتراضی روز عاشورای سال ۱۳۸۸ در تهران دستگیر شده بود، روز شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۹ به جرم نگهداری مواد مخدر در تهران اعدام شد.
آقای دولت آبادی روز یکشنبه در مورد پرونده خانم بهرامی گفت: "این که این فرد در روز عاشورا دستگیر شده است مغایرتی با داشتن مواد مخدر ندارد و او اتهام دیگری نیز داشت، اما چون در بازرسی از منزل او کوکائین کشف شد، قاضی برای او حکم اعدام صادر کرد."

کاریکاتور ( caricature) - خود درگيري


نیکی کریمی و برنامه عادل فردوسی پور

«تغییر»: نیکی کریمی بازیگر سینمای ایران در گفت وگویی با نازنین قنبری در نشریه پردیس به تمجید از برنامه نود پرداخته است .
او درباره برنامه ۹۰ گفته :به نظرم ۹۰ یک برنامه خوب ودیدنی است و یک جورهایی لازم است که چنین برنامه​ای در حوزه ورزش وجودداشته باشد .
وی درادامه گفته :جذابیت برنامه ۹۰دراین است که در هر قسمت آن تازگی وجوددارد و هربار اتفاقی می​افتد که به جذابیت آن اضافه می​کند .
نیکی کریمی در پاسخ به این پرسش که برخی معتقدند اتفاقات حاشیه ای برنامه ۹۰ممکن است به متوقف شدن آن منجر شود، گفت : فکر می​کنم ۹۰ جایگاه خودش را دارد و نمی​توان این برنامه را متوقف کرد .
فکر می​کنم مجری هر برنامه تلویزیونی روی آن برنامه تاثیر دارد . عادل فردوسی پور هم آدم باهوشی است . او در همه این سال​ها کاری کرده که حسابی دربرنامه و بین مردم جا افتاده است.

هجده سال حبس تعلیقی و جزای نقدی برای دانشجویان و استادان دانشگاه بین المللی قزوین

«تغییر»: در تازه ترین برخورد های صورت گرفته با فعالین دانشجویی دانشگاه بین المللی قزوین، ۴ فعال دانشجویی و ۲ استاد آن دانشگاه، در مجموع به ۱۸ سال حبس تعلیقی و جزای نقدی بدل از شلاق محکوم شده اند.
به گزارش دانشجو نیوز، دانشگاه بین المللی قزوین که پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته یکی از فعال ترین دانشگاه های کشور در اعتراض به نتایج انتخابات بوده است، با احکام انضباطی و قضایی سنگینی در برهه های مختلف روبرو شده است که این برخوردها همچنان ادامه دارد و در آستانه ترم جدید تحصیلی، موج جدیدی از برخوردهای امنیتی آغاز شده است.
بر اساس این گزارش، پیش از این نزدیک به ۲۰تن از فعالین دانشجویی این دانشگاه با احکام اخراج و تعلیق، از تحصیل محروم شده بودند، اما در یکی از تازه ترین برخورد های صورت گرفته با فعالین این دانشگاه، ۴ فعال دانشجویی و ۲ استاداین دانشگاه، در مجموع به ۱۸ سال حبس تعلیقی و جزای نقدی بدل از شلاق محکوم شده اند.
محاکمه این افراد در مرداد ماه امسال در شعبه ۱۰۳دادگاه قزوین به صورت «دسته جمعی» و به اتهام «اخلال در نظم عمومی، از طریق برگزاری و شرکت در تجمعات و راه پیمایی های اعتراضی در خرداد ماه سال ۸۸ و توهین به مسئولین» صورت گرفته بود که به تازگی احکام آن صادر گشته است که به شرح زیر است:
- پیام حیدرقزوینی، دبیر یک دوره ی تشکل اصلاح طلب این دانشگاه، به سه سال حبس تعلیقی و جزای نقدی بدل از شلاق محکوم شده است. وی که مسئول شاخه دانشجویی ستاد انتخاباتی مهدی کروبی در استان قزوین نیز بوده است،پیش از این از دانشگاه اخراج و به مدت ۳ سال از شرکت مجدد در کنکور محروم شده بود. این فعال دانشجویی، در حوادث پس از انتخابات دو بار بازداشت شده بود.
- فرهاد فتحی، دبیر یک دوره تشکل اصلاح طلب این دانشگاه که پیش از این به ۲ترم تعلیق از تحصیل محکوم شده بود،، به سه سال حبس تعلیقی و جزای نقدی بدل از شلاق محکوم شده است .وی نیز دوبار در روزهای پس از انتخابات بازداشت شده بود.
- سعید سکاکیان، عضو یک دوره ی شورای مرکزی تشکل اصلاح طلب این دانشگاه که او نیزپیش از این به ۲ترم تعلیق از تحصیل محکوم شده بود، به سه سال حبس تعلیقی و جزای نقدی بدل از شلاق محکوم شده است .وی در آذر ۸۸دستگیر شده بود.
- سجاد عالی، دیگر دانشجوی این دانشگاه که او نیز به سه سال حبس تعلیقی و جزای نقدی بدل از شلاق محکوم شده است.وی در خرداد ۸۸ در جریان اعتراضات در قزوین دستگیر شده بود.
همچنین دو تن از اساتید این دانشگاه به نامهای دکتر حسن رئیسیان و دکتر فرهاد درویشی نیز هریک به به سه سال حبس تعلیقی و جزای نقدی بدل از شلاق محکوم شده اند.
بر اساس اخبار رسیده، در متن حکم صادره به جزاستناد به کیفر خواست صادره و گزارشات و تحقیقات اداره کل اطلاعات استان قزوین و مرجع انتظامی، به اظها رات سرپرست دانشگاه بین المللی قزوین(آل بویه)، مسئول کمیته انضباطی(حسینی و بیات) و مسئول حراست دانشگاه (سرداغی و علوی) نیز استناد شده است.

پنج سال حبس تعزیری برای کاوه قاسمی کرمانشاهی روزنامه‌نگار

تحول سبز: کاوه قاسمی کرمانشاهی روزنامه‌نگار و فعال حقوق‌ بشر از سوی قاضی مرادی رئیس شعبه‌ی اول دادگاه انقلاب اسلامی کرمانشاه به تحمل ۵ سال حبس تعزیری در زندان دیزل‌آباد این شهر محکوم شد.
به گزارش کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران، وی پیش از این طی دو جلسه دادگاه به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق عضویت در سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان و تبلیغ علیه نظام به واسطه‌ی انتشار اخبار و گزارش‌ها و انجام مصاحبه با رسانه‌ها، همچنین ارتباط با خانواده زندانیان و جان‌باختگان سیاسی مورد محاکمه قرار گرفته بود.
در حکم مزبور که روز یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ بدون ارائه‌ی نسخه‌ی مکتوب، تنها به صورت شفاهی (حضوری) به مصطفی احمدیان وکیل وی ابلاغ گردید. با استناد به مواد ۴۹۹ و ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی، بالاترین میزان تعیین شده در مواد مذکور برای این فعال کُرد در نظر گرفته شده است. همچنین در اقدامی کم‌سابقه علاوه بر توقیف گذرنامه و تعدادی از اسناد و مدارک شخصی، طبق رأی صادره تمامی وسایل ضبط شده هنگام بازداشت، شامل یک دستگاه لپ‌تاپ، کیس کامپیوتر، گوشی موبایل، دوربین عکاسی، پرینتر و اقلام دیگر به عنوان آلات و ابزار جرم به نفع دولت جمهوری اسلامی مصادره گردیده است.
مصطفی احمدیان وکیل کاوه قاسمی با تایید محکومیت موکل خود به ۵ سال حبس تعزیری گفت: صدور این حکم برای من غیرمنتظره و برای موکلم بسیار سنگین است. ضمن این‌که هر متهمی در پناه اصل برائت بوده و مادامی که اتهام وی به طرق مصرح در قانون و طی دادگاه صالح به اثبات نرسد، افعال و اعمال وی مورد حرمت و حمایت خواهد بود؛ هیچ یک از اقداماتی نیز که از سوی موکل من با نیت خیر و در راستای اهداف انسان دوستانه صورت گرفته، مصداق اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام نبوده و آن‌چه در دادنامه به عنوان مستند قانونی ذکر شده به حدی نیست که مفاد اصل برائت را از اعتبار بیاندازد.
وی در ادامه تأکید نمود از طریقی که در قانون مقرر شده نسبت به این حکم اعتراض خواهد کرد. این عضو کانون وکلای دادگستری کرمانشاه از مراجع قضایی استان خواست تا در مرحله‌ی تجدیدنظر با رسیدگی منصفانه و مستقلانه، اجحافاتی که طی دوران بازداشت و صدور حکم بدوی در حق موکلش صورت گرفته را جبران نماید و این حکم را مورد تجدیدنظر اساسی و جدی قرار دهند.
کاوه کرمانشاهی ۱۴ بهمن ماه سال گذشته در کرمانشاه بازداشت و پس از گذراندن حدوداً ۴ ماه حبس موقت در بازداشتگاه اداره اطلاعات این شهر، دوم خرداد ماه سال جاری با قرار وثیقه‌ی ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد شد. وی که طی این مدت برای اعتراف به جاسوسی و انجام مصاحبه‌ی ویدیویی تحت فشار قرار داشت؛ ۸۰ روز نخست بازداشتش را در سلول انفرادی و هفته‌ی آخر را نیز در اعتصاب غذا به سر برده بود.
به گزارش کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران کاوه قاسمی کرمانشاهی روزنامه‌نگار و فعال حقوق‌ بشر از سوی قاضی مرادی رئیس شعبه‌ی اول دادگاه انقلاب اسلامی کرمانشاه به تحمل ۵ سال حبس تعزیری در زندان دیزل‌آباد این شهر محکوم شد.
وی پیش از این طی دو جلسه دادگاه به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق عضویت در سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان و تبلیغ علیه نظام به واسطه‌ی انتشار اخبار و گزارش‌ها و انجام مصاحبه با رسانه‌ها، همچنین ارتباط با خانواده زندانیان و جان‌باختگان سیاسی مورد محاکمه قرار گرفته بود.
در حکم مزبور که روز یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ بدون ارائه‌ی نسخه‌ی مکتوب، تنها به صورت شفاهی (حضوری) به مصطفی احمدیان وکیل وی ابلاغ گردید. با استناد به مواد ۴۹۹ و ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی، بالاترین میزان تعیین شده در مواد مذکور برای این فعال کُرد در نظر گرفته شده است. همچنین در اقدامی کم‌سابقه علاوه بر توقیف گذرنامه و تعدادی از اسناد و مدارک شخصی، طبق رأی صادره تمامی وسایل ضبط شده هنگام بازداشت، شامل یک دستگاه لپ‌تاپ، کیس کامپیوتر، گوشی موبایل، دوربین عکاسی، پرینتر و اقلام دیگر به عنوان آلات و ابزار جرم به نفع دولت جمهوری اسلامی مصادره گردیده است.
مصطفی احمدیان وکیل کاوه قاسمی با تایید محکومیت موکل خود به ۵ سال حبس تعزیری گفت: صدور این حکم برای من غیرمنتظره و برای موکلم بسیار سنگین است. ضمن این‌که هر متهمی در پناه اصل برائت بوده و مادامی که اتهام وی به طرق مصرح در قانون و طی دادگاه صالح به اثبات نرسد، افعال و اعمال وی مورد حرمت و حمایت خواهد بود؛ هیچ یک از اقداماتی نیز که از سوی موکل من با نیت خیر و در راستای اهداف انسان دوستانه صورت گرفته، مصداق اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام نبوده و آن‌چه در دادنامه به عنوان مستند قانونی ذکر شده به حدی نیست که مفاد اصل برائت را از اعتبار بیاندازد.
وی در ادامه تأکید نمود از طریقی که در قانون مقرر شده نسبت به این حکم اعتراض خواهد کرد. این عضو کانون وکلای دادگستری کرمانشاه از مراجع قضایی استان خواست تا در مرحله‌ی تجدیدنظر با رسیدگی منصفانه و مستقلانه، اجحافاتی که طی دوران بازداشت و صدور حکم بدوی در حق موکلش صورت گرفته را جبران نماید و این حکم را مورد تجدیدنظر اساسی و جدی قرار دهند.
کاوه کرمانشاهی ۱۴ بهمن ماه سال گذشته در کرمانشاه بازداشت و پس از گذراندن حدوداً ۴ ماه حبس موقت در بازداشتگاه اداره اطلاعات این شهر، دوم خرداد ماه سال جاری با قرار وثیقه‌ی ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد شد. وی که طی این مدت برای اعتراف به جاسوسی و انجام مصاحبه‌ی ویدیویی تحت فشار قرار داشت؛ ۸۰ روز نخست بازداشتش را در سلول انفرادی و هفته‌ی آخر را نیز در اعتصاب غذا به سر برده بود.

تظاهرات در دانمارک در اعتراض به اعدام گستردۀ زندانیان در ایران

روز شنبه نهم بهمن ماه تظاهراتی زنجیره ای در سی و هشت شهر بزرگ دنیا در اعتراض به اعدام گستردۀ زندانیان در ایران و تداوم
نگهداری زندانیان سیاسی در زندان از سوی جمع کثیری از هموطنانمان برگزار شد. 
در شهر کپنهاگ پایتخت دانمارک برگزار کننده اصلی این حرکت اعتراضی "انجمن جهانی پاسداشت حقوق بشر در ایران" و "کمیتۀ بین المللی حمایت از حقوق درویشان و دانشجویان در ایران" بود که همراه با جمعی از هموطنان ایرانی ساکن در دانمارک در برابر سفارت جمهوری اسلامی ایران در کپنهاگ دست به برپایی تجمعی اعتراضی زدند.
 
در زیر تصاویری از این تجمع اعتراضی را با عکسهایی از اعدام شدگان اخیر منجمله خانم زهرا بهرامی را در کنار دسته گلی زیبا می بینیم که با برافروختن تعدادی شمع یاد کشته شدگان گرامی داشته شد. تجمع کنندگان خواستار آزادی فوری زندانیان سیاسی در ایران شدند و با سر دادن شعار : "شعار ملت ما ، دین از سیاست جدا" ؛ مراتب اعتراض خود را بجای آوردند. 
 

رطب خورده منع رطب کی کند؟

به گزارش ایسنا، یك منبع آگاه در وزارت امور خارجه ایران، با اشاره به تحولات جاری در كشور مصر، اظهار عقیده كرد: حركت مردم عدالتخواه مصر بر اساس آموزه‌های دینی و ناشی از بیداری اسلامی در منطقه بوده و در جهت بازگشت این كشور به جایگاه اصلی خود در صحنه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی می‌باشد.
این مقام آگاه، روز جمعه هشتم بهمن همزمان با گسترش ناآرامی‌ها در مصر افزوده است: «مقامات مصر باید ضمن تمکین به خواسته‌های بحق مردم این کشور از هر گونه برخورد خشونت آمیز نیروهای نظامی و امنیتی با موج مردمی خودداری کند.»
این درخواست وزارت خارجه جمهوری اسلامی از مقام‌های مصری در حالی مطرح می‌شود که پلیس ایران و نیروهای لباس شخصی در اعتراض های مردمی سال گذشته به نتیجه انتخابات، تعداد زیادی از معترضان را زخمی کردند و بیش از یکصد نفر را به شهادت رساندند و همچنین چند هزار نفر را روانه زندان کردند، و چند جوان معترض نیز زیر شکنجه شدید در بازداشتگاه کهریزک کشته شدند.
هم اکنون نیز چند صد نفر از معترضان به نتیجه انتخابات پرمناقشه سال ۸۸ نزدیک به دو سال است که در زندان به سر می برند که بیش از پنجاه نفرشان روزنامه نگار هستند.
به واقع این توصیه مقامات وزارت خارجه کشورمان به دولتمردان مصری را باید مصداق بارز این حدیث پیامبر گرامی دانست که :" رطب خورده منع رطب کی کند؟ " آیا حاکمیتی که خود گوشش را بروی صدای اعتراض میلیونها نفر که با شعار« رای من کو؟ » در روز ۲۵ خرداد ۸۸ و روزهای پس از آن در خیابانهای تهران حاضر شدند ، بست حال می تواند از دولتی دیگری خواستار تمکین به خواسته‌های بحق شهروندانش شود؟ و آیا دولتی که خود به سرکوب و کشتار و زندان و شکنجه در مقابل خواست مشروع معترضان متوسل شد ه است حال می تواند از دولتی دیگر بخواهد کشور از هر گونه برخورد خشونت آمیز نیروهای نظامی و امنیتی با موج مردمی خودداری کن؟ و آیا مردم ایران که این خبر را می شنوند چه احساسی بهش دست می دهد؟ و چه قضاوتی خواهند کرد؟ حتی آنانی که جزء معترضان نبوده اند اما از واقعیت مطلعند. آیا جز این است که مردم ما اینرا هم در اعداد دروغ های بیشمار حاکمیت به شمار آرند؟ و آیا اینگونه خطاب کردن اعتبار آن گزاره اول که قیام مردم مصر را ناشی از بیداری اسلامی اعلام کرده است زیر سئوال نمی برد؟

شنبه، بهمن ۰۹، ۱۳۸۹

کاریکاتور ( caricature) - رشد و توسعه مدل احمدي نژاد


اعلام رسمی تفکیک کلاس‌های دانشجویان دختر و پسر در علامه

«تغییر»: رئیس دانشگاه علامه طباطبایی از تفکیک جنسیتی تعدادی از کلاس‌های این دانشگاه به زودی و در سال جدید تحصیلی خبر داد و گفت: جدا شدن کلاس‌های دانشجویان دختر و پسر فقط مربوط به کلاس‌های دروس عمومی است که تعداد جمعیت دانشجویانش بیشتر است.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی از تفکیک جنسیتی تعدادی از کلاس‌های این دانشگاه به زودی و در سال جدید تحصیلی خبر داد و گفت: جدا شدن کلاس‌های دانشجویان دختر و پسر فقط مربوط به کلاس‌های دروس عمومی است که تعداد جمعیت دانشجویانش بیشتر است.
سید صدرالدین شریعتی با بیان این خبر گفت: جدا کردن کلاس‌های دانشجویان دختر و پسر قطعا برنامه‌ریزی دانشکده‌ها است. دانشکده‌ها برنامه‌ریزی کرده‌اند که کلاس‌های دروس عمومی را که دارای تراکم جمعیتی بالایی هستند به دو کلاس دخترانه و پسرانه تقسیم کنند.
وی درباره زمان اجرای تفکیک جنسیتی برخی کلاس‌های عمومی در دانشگاه علامه طباطبایی گفت: دانشکده‌ها برنامه‌ریزی کرده‌اند که به زودی در سال جدید تحصیلی یک بخشی از کلاس‌ها به صورت جداگانه برگزار شود.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: جدا شدن کلاس‌های دانشجویان دختر و پسر فقط مربوط به کلاس‌های دروس عمومی است که تعداد جمعیت دانشجویانش بیشتر است. این جدا شدن کلاس‌های دانشجویان دختر و پسر مربوط به کلاس‌های دروس تخصصی نمی‌شود.

هرانا؛ تشدید فشار‌ها بر زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر کرج

خبرگزاری هرانا - با تشکیل بند امنیتی در زندان رجایی شهر کرج و قطع کلیهٔ تماس‌ها، فشار‌ها و محدودیت‌ها بر زندانیان سیاسی محبوس در این زندان افزایش یافته است.
بنا به اطلاع گزارشگران خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران "هرانا"، در همین راستا کلیه ملاقات‌های حضوری و شرعی زندانیان سیاسی قطع شده و تنها ملاقات کابینی و در روزهای پنج شنبه آن هم با حضور یک نگهبان جهت شنود کلیهٔ گفتگو‌ها، امکان پذیر است.
این روند تاجایی ست که حق رفتن به بهداری، از زندانیان بیمار نیز، سلب شده است.
مهدی محمدیان، علیرضا کرمی خیرآبادی و منصور رادپور سه تن از زندانیان محبوس در سالن ۱۲ بند ۴، هستند که وضعیت جسمی ایشان در معرض خطر جدی دارد، اما با این حال از انتقال ایشان به بهداری زندان ممانعت به عمل می آید.
زندانیان در اعتراض به وضعیت وخیم جسمی هم بندانشان اقدام به کوبیدن درب بند نمودند اما زندانبانان با بیان اینکه "به ما نیز اینگونه دستور داده‌اند" از زیر بار مسئولیت شانه خالی کردند.
گزارش‌های هرانا حاکی از آن است که ظهر امروز، شنبه، علی محمدی، معاون زندان رجایی شهر کرج نیز در پی اعتراض زندانیان سیاسی به اعمال محدودیت ها، به ایشان گفته است که "ما هیچ گونه اختیاری در این باره از خود نداشته و بایستی از مقامات بالا دستور بیاید!"
از دهه ۶۰ تاکنون در زندان رجایی شهر، بندی ویژه ی زندانیان سیاسی وجود نداشته و ایشان در کنار زندانیان عادی نگهداری می‌شدند.
بدیهی ست که این اقدام در راستای اصل تفکیک جرایم و رفاه زندانیان سیاسی صورت نپذیرفته؛ که با هدف ایجاد محدودیت و اعمال فشار بر ایشان بوده است.
علاوه بر موارد فوق در حالی که بیش از ۶۰ زندانی در سالن ۱۲ بند ۴، محبوس‌اند، این سالن تنها دارای یک سرویس بهداشتی ست.

هلند مناسبات خود را با حکومت تهران به حال تعلیق درآورد !

در پی اعدام زهرا بهرامی یک هلندی ایرانی تبار توسط حکومت اسلامی ایران دولت هلند مناسبات سیاسی خود را با جمهوری اسلامی ایران به حال تعلیق درآورد.
در پی اعدام زهرا بهرامی یک هلندی ایرانی تبار توسط جمهوری اسلامی ایران، دولت هلند مناسبات خود را با حکومت اسلامی تهران به حال تعلیق در آورد.
به گفتۀ دادستانی تهران زهرا بهرامی شهروند هلندی ایرانی تبار امروز صبح شنبه در ایران اعدام شد. زهرا بهرامی در تظاهرات ششم دی ماه ۱۳۸۸ در اعتراض به نتیجۀ رسمی دهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران دستگیر شده بود. پس از دستگیری قوۀ قضاییه جمهوری اسلامی او را به قاچاق مواد مخدر متهم کرد و مدعی شد که در بازرسی از منزل وی ۴۵۰ گرم کوکائین و ۴۲۰ گرم تریاک به دست آمده است. پنج روز پیش وزارت امور خارجۀ ایران با تکرار همین ادعا دخالت های کشورهای اروپایی برای نجات جان زهرا بهرامی را مورد سرزنش قرار داده و گفته بود که رسیدگی به پروندۀ اتهامی خانم زهرا بهرامی ادامه دارد. دختر زهرا بهرامی و وکیل مدافع وی گفته بودند که قوۀ قضاییه جمهوری اسلامی زهرا بهرامی را به عضویت در سازمان "انجمن پادشاهی" نیز متهم کرده است. اعدام ناگهانی زهرا بهرامی همزمان است با اعتراض اتحادیۀ اروپا به اعدام های گسترده در جمهوری اسلامی ایران. پنجشنبۀ گذشته خانم کاترین آشتون نمایندۀ سیاست خارجی اتحادیه اروپا با ابراز نگرانی از آهنگ پرشتاب اعدام ها در ایران خواستار لغو کلیه احکام صادر شدۀ اعدام در جمهوری اسلامی شد و از مقامات این کشور خواست که اجرای مجازات اعدام را به حال تعلیق درآورد. از اول ژانویه تاکنون ۶۶ نفر، یعنی به طور متوسط دو نفر در روز، در ایران اعدام شده اند.
دولت هلند امروز سفیر جمهوری اسلامی ایران را در آمستردام احضار کرد و خواستار توضیحات لازم در مورد اعدام خانم زهرا بهرامی شد.
در پنجم ژانویه گذشته هلند و اتحادیۀ اروپا ضمن ابراز نگرانی از سرنوشت خانم زهرا بهرامی خواستار توضیحات مقامات جمهوری اسلامی در مورد وضعیت وی شده بودند. در پاسخ، سخنگوی وزارت امور خارجۀ جمهوری اسلامی ایران، رامین مهمانپرست کشورهای اروپایی را متهم به دخالت در امور داخلی ایران کرده بود.

پیش از پایان سال 2011 هزار نفر در ایران اعدام می شوند


موج جدید اعدامها و بن بست نظام قضاوت در ایران
اعدام پشت اعدام. فرشته عدالت این روزها در ایران، در اتاقهای مخوف بازجویی سرگردان است و جز کشتن و بر دار کشیدن علاجی نمی داند. نباید هم بداند. که این فرشته نیست و دیوی است نقاب از چهره برکشیده که از آسمان آلوده به نفاق و نیرنگ مائده مرگ می طلبد. دیوی که تنوره می کشد و ضحاک وار خون جوانان می طلبد تا مگر تسکین دردهای بی درمانش گردد.
آری فرشته عدالت در سرزمین من سالهاست که به استحاله استبداد و بی عدالتی مبتلا گشته است و آنقدر ملتزم الرکاب مستبدان چکمه پوش مانده که دیگر فرشته نیست و دیوی است هزار سر که هر چه به بند می کشد و داغ و درفش می کند، کمتر سیراب می شود و هر چه به دار می آویزد، گرسنه تر می گردد. دریغا که این به ظاهر فرشته، ردای اسلامی را به تن کرده است که بیشترین حرمتها را به خون انسان هبه کرده است و داغ و درفش و دار و شکنجه را بر نمی تابد. اینک فرشته مستحیل شده ای که با نام خدا به جنگ خدا رفته است.
بن بست قضا
اعدام پشت اعدام. همین دیروز بود که 10 نفر دیگر سر به دار شدند. هفت نفر در کرج و سه نفر در ارومیه. آن هم در شرایطی که داد تمام ارگانهای بین المللی مدافع حقوق بشر از این همه بیداد درآمده است و تنها چند روز پس از آنکه کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران در بیانیه ای اعلام کرد که از ابتدای ماه ژانویه 2011 میلادی دست کم ۴۷ نفر در ایران به دلایل گوناگون اتهاماتی کلی و مبهم اعدام شده اند، کاترين اشتون، مسئول سياست خارجی اتحاديه اروپا افزایش اجرای حکم اعدام در ایران را نگران کننده خوانده است.
این در حالی است که به زعم کارشناسان و ناظران سیاسی و اجتماعی، در پی کودتای انتخاباتی سال گذشته در ایران و افزایش موج اعتراضات خیابانی، حاکمان فعلی جمهوری اسلامی عملن با بن بستی بی سابقه در اداره امور کشور روبرو شده اند. بن بستی که عامل اصلی آن عدم مشروعیت دولت منتصب و افزایش روزافزون موج نارضایتی ها و به تبع آن سرکوب مخالفین در ایران است. امری که موجب قدرت گرفتن بی سابقه نیروهای تندرو و افراطی در قوه قضائیه شده و در حال حاضر کنترل نظام قضایی در ایران به طور کلی از دست قضات و مدیران قضایی خارج شده است و در اختیار نیروهای امنیتی و اطلاعاتی قرار گرفته است.
آنچه موجب افزایش نگرانی فعالان حقوق بشر در نقاط مختلف جهان شده است، "شتاب بی سابقه ای" است که جمهوری اسلامی طی یکسال گذشته برای اجرای حکم اعدام به آن متوسل شده است. با این همه مقامات نظام تلاش دارند تا افزایش کم سابقه اجرای حکم اعدام در ایران را به "سیاست تشدید مبارزه با مواد مخدر" گره بزنند. این در حالی است که اخیرا گزارش های تازه ای از نقش سپاه پاسداران در ترانزیت مواد مخدر منتشر شده است!
آرون رودز از سخنگویان "کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران" که در نیویورک مستقر است در بیانیه ای در وبسایت این گروه علت اصلی افزایش اجرای حکم اعدام در ایران را به هدایت قوه قضاییه جمهوری اسلامی توسط سازمان های اطلاعاتی و امنیتی نسبت می دهد.
این همه در حالی رخ می دهد که در میان اعدام شدگان روزهای گذشته نام برخی از زندانیان سیاسی نیز به چشم می خورد. امری که موجب افزایش نگرانی های جهانی نسبت به تشدید فضای سرکوب معترضان و مخالفان سیاسی در ایران شده است. بر اساس گزارشهای منتشر شده در وب سایتهای ایرانی از 15 دی ماه تاکنون دست کم سه زندانی سیاسی به جرمهایی مبهم و کلی به دار آویخته شده اند.
در عین حال برخی از منابع خبری در ایران گزارش کرده اند که در میان اعدامیان روز گذشته نام یک زندانی سیاسی کرد به چشم می خورد. بنا بر اعلام منابع خبری کردستان روز چهارشنبه گذشته این فعال سیاسی در حالی به دار آویخته شده است که دست کم ده عضو خانواده وی نیز هم اکنون در زندان به سر می برند. به گزارش روانیوز به نقل از خبرگزاری کردستان، " فرهاد تارم "، زندانی اعدام شده ای است که در سال 1387در ارومیه بازداشت و از سوی دادگاه انقلاب ارومیه به اتهام عضویت در حزب دمکرات کردستان ایران محکوم به اعدام شده است.
تا این لحظه خبرگزاری های رسمی جمهوری اسلامی خبر اعدام این زندانی سیاسی را اعلام نکرده اند. این در شرایطی است که در 15 دی ماه گذشته " حسین خضری " دیگر فعال سیاسی کرد به جرم کلی محاربه به دار آویخته شده است و ماموران امنیتی مدتها از تحویل جنازه او به خانواده اش سر باز می زدند و جنازه او به طرز مشکوکی به خاک سپرده شده است. آن هم در شرایطی که طی هفته گذشته دو زندانی سیاسی دیگر به نامهای جعفر کاظمی و محمد حاج آقایی توسط نیروهای امنیتی در زندان اوین به دار آویخته شده اند.
راه بدون بازگشت
اعدام پشت اعدام. دیو بی عدالتی اینک نقاب فرشته خویی خود را کناری زده است تا ماهیت و سرشت واقعی کودتاگران و استبدادیان را به رخ جهانیان بکشد تا مگر ضرب شستی به دشمنان فرضی اش نشان دهد و دریغا که ترس، لحظه به لحظه موریانه وار روح و جسم این ضحاک بدخیم را می جود و مرگ روز افزون جوانان این مرز و بوم هم آرامش نمی کند.
پس تعجبی ندارد اگر بدانیم که بر اساس گزارش سازمان ديده‌بان حقوق بشر که چهارشنبه گذشته از سوی این سازمان اعلام شد، از ابتدای ژانويه سال میلادی جاری دست کم ٧۳ زندانی، يعنی به صورت ميانگين نزديک به سه زندانی در هر روز به دار آويخته شده اند. آن هم در شرایطی که سازمان عفو بين‏الملل پيشتر اعلام کرده بود که درسال ۲۰۰۹ دولت ايران ۳۸۸ نفر را اعدام کرده است و در تعداد هم اکنون ایران رتبه دوم اعدام‏ها را در جهان پس از کشور چين دارد.
سازمان ديده بان حقوق بشر می‌گويد: " با وجود عدم آمارهای رسمی برای سال ۲۰۱۰، گروه‏های حقوق بشری بر اين باورند که افزايش شديد اعدام‏های ثبت شده، بخصوص در نيمه دوم اين سال و عليه زندانيانی که به جرايم مواد مخدر متهم شده بودند، آمار اعدام‏ها را در سال ۲۰۱۰ بيش از ۳۸۸ مورد می‏‌کند. "
سارا لی ويتسون، مدير بخش خاور ميانه در سازمان حقوق بشر با اشاره به اين که " مقامات مسئول در ايران هيچ احترامی برای جان انسان‌ها قائل نيستند. " می‌افزايد: " بر طبق روند جاری مقامات ايران به سادگی بيش از ۱۰۰۰ زندانی را پیش از پایان سال ۲۰۱۱ به قتل خواهند رساند. "
موج جدید اعدامها در حالی در اثر ندانم کاریهای دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی و ناتوانی و بی درایتی دستگاه قضا در ایران، اوج می گیرد که بسیاری از کارشناسان سیاسی و اجتماعی معتقدند که اعدامهای غیر سیاسی بیش از آن كه مجرم را مجازات كند خانواده او را به عزا می‌نشاند و مجازات می‌كند. به عقیده آنان اعدام مسئله اعدامی نیست و بلكه مسئله اعدام كننده است و مجازات باید بازدارنده و آموزنده باشد و اعدام چنین خصوصیتی ندارد و بلكه مروج خشونت و جنایت است و جمهوری اسلامی با قانون قصاص عملا خانواده مقتول را در برابر دو گزینه دردناك می‌گذارد: یا قصاص و مرگ انسانی را مرتكب شدن و خانواده‌ دیگری را علاوه خود به عزا نشاندن، یا عفو قاتل و شاهد ازادی و رهاشدن او در اجتماع بدون تحمل هیچ مجازات متناسب با جرم.
به زعم آنان فلسفه قضا در جمهوری اسلامی نه تنبیه و تنبه و بازسازی مجرم و كاهش خشونت در جامعه و بلكه انتقام و عادی‌سازی و ترویج خشونت است و در مورد چالشهای اجتماعی دستگاه قضا باید جرم را یك مسئله اجتماعی بشناسد و نه فقط مسئله‌ای خصوصی و شخصی، و بار مجازات مجرم را از دوش بازماندگان داغدیده قربانی بردارد و خود مسئولیت آن را عهده‌دار آن شود.
در عین حال اساساً اعدام مخالفان سیاسی، با نص صریح قانون اساسی مغایرت دارد و با كشتن هر زندانی سیاسی نظام قضایی ایران جنایتی دیگر را به جنایتی كه نهادهای امنیتی با سوء استفاده از قدرت در سال های گذشته مرتکب شده اند، افزوده اند و در این باره چه خوب گفته است میرحسین موسوی که ادامه این روند به شدت گرفتن خشم عمومی از سران فعلی نظام و کشیده شدن راه مخالفان سیاسی به فاز در آینده ای نه چندان دور منجر می شود. افسوس که در میان سران فعلی نظام کمتر گوش شنوایی وجود دارد و اینک کودتائیان در مصدر امور نشسته اند و راه اصلاح را بسته اند!

آخرین ارزیابی وزارت اطلاعات از تحرکات جنبش سبز

  جرس: بیست ماه پس از انتخابات جنجالی سال 88 وزیر اطلاعات اذعان می کند که جنبش سبز هنوز زنده است و نفس می کشد.  این اظهارات در حالی است که در سالگرد 9 دی دستگاه تبلیغاتی جمهوری اسلامی از خاموش کردن آتش اعتراضات سخن گفته بود.  
 حیدر مصلحی اخیرا در آمل گفت: هنوز مديران سران فتنه در داخل و خارج ايستادگی می کنند و حتی  اخیرا يکی از سران آنها بر ادامه حرکت و موضع خود پافشاری کرده است. وزیر اطلاعات از ضرورت محاکمه روحانیونی صحبت کرده که در فتنه سال پيش با لباس روحانيت حضور داشته اند .
 اظهارات وزیر اطلاعات در حالی است که تا پیش از این و به صورت هماهنگ تلاشهای تبلیغاتی برای حمله به موسوی، کروبی،خاتمی و هاشمی رفسنجانی شدت گرفته بود.
 اعتراف به زنده بودن جنبش
 با وجود تلاش محافل امنیتی و القاء منزوی شدن سران جنبش سبز حیدر مصلحی خود معترف است که سران جنبش سبز در داخل و خارج فعال هستند.
این اظهارات وی نشان می دهد که جمهوری اسلامی در ارزیابی های خود به درستی دریافته که جنبش سبز و دست اندرکاران آن کماکان فعال و پویا هستند.
وضعیت جنبش سبز در خارج از کشور
 در خارج از ایران نیز شواهد گویای فعالیت زنده حامیان جنبش سبز در آن سوی مرزهاست. تحصن و حرکتهای اعتراضی در کشورهای مختلف اروپایی با نماد سبز ، ایجاد جنبش وبلاگی دانشجویان خارج از کشور و فعالیت فعالان جنبش سبز  و روشنگریهای سایتهای سبز و نوشته های روزنامه نگاران تبعیدی در خارج همه بیانگر آن است که بر خلاف ارزیابی های اولیه محافل تند رو که صحبت از خاتمه و مرگ جنبش سبز می کنند ، هواداران این جنبش در داخل و خارج همچنان فعال هستند.

مهدی سحرخیز: پدرم، هم مستحق مرخصی و هم، مستحق آزادی است

مهدی سحرخیز: پدرم، هم مستحق مرخصی و هم، مستحق آزادی است
   جرس: در پی انتقال توام با تهدید زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر کرج به سالن ۱۲ بند ۴، مسئولان این زندان به دستور وزارت اطلاعات و با همراهی دادستانی اقدام به قطع تمامی ملاقات های حضوری و خطوط ارتباطی تلفنی زندانیان با بیرون از زندان و همچنین اعمال محدودیت هایی از قبیل دسترسی دشوار به بهداری و محدودیت خروج و تردد در سالن محل نگهداری زندانیان نموده اند .
 مهدی سحرخیز با تاکید بر اینکه پدرم هم مستحق مرخصی و هم آزادی است در خصوص انتقال پدرش به بند چهار و پرونده سازی برای وی می گوید: " آقایان پرونده سازی را خیلی دوست دارند و مدام توهم دارند تا یکی را پیدا کنند تا مشکلات در عرصه های مختلف کشور را به گردنش بیاندازند. تا با این فشارها روحیه زندانیان سیاسی ضعیف گردد اما زندانیان زمانیکه این برخوردها را می بینند متوجه می شوند که دولت و حکومت تا چه اندازه از انسانهایی که در بدترین شرایط نگهداری می شوند ترس دارند و این امر روحیه آنها را قوی تر و محکم تر می سازد."
 زندان رجایی شهر کرج معروف به تبعیدگاه زندانیان سیاسی می باشد که به علت شرایط نامناسب بهداشتی، ضرب و شتم سازمان یافته زندانیان سیاسی، محدودیت ملاقات های حضوری، عدم ارائه حداقل خدمات درمانی و ... توسط مسئولان این زندان و با هماهنگی دستگاه قضائی و مقامات امنیتی از آن برای تحت فشار گذاردن و حتی حذف فیزیکی زندانیان سیاسی استفاده می شود.گفتنی است، چندی پیش سحرخیز در نامه‌ای سرگشاده خطاب به دادستان تهران نسبت به جوسازی ها وعدم برخورداری از مرخصی و ملاقات با خانواده خود، اعتراض نموده و تصریح کرده بود: "جنابعالی درخصوص سه تن از زندانیان مطبوعاتی تبعید شده به زندان رجایی‌شهر، ایشان (عیسی سحرخیز، احمد زیدآبادی و مسعود باستانی) را ساختارشکن و اصلاح‌ناپذیر خوانده و براین اساس، آنان و خانواده‌هایشان را از مرخصی که از نگاه ما "حق"، و از دید شما "امتیاز" تلقی می‌شود محروم دانسته و می‌دانید. اقدامی تبعیض‌آمیز که در آن جنایتکاران و قاچاقچیان حائز شرایط بهره بردن از مرخصی هستند اما زندانیان سیاسی ، عقیدتی، مطبوعاتی و… به‌دلایل سیاسی و جناحی باید محروم بمانند."

پنجشنبه، بهمن ۰۷، ۱۳۸۹

کاریکاتور ( caricature) - يك چت تونسي


دهها هزار نفر علیه دولت یمن تظاهرات کردند


دهها هزار نفر در صنعا، پایتخت یمن، دست به تظاهرات زده و خواستار کناره گیری علی عبدالله صالح، رئیس جمهوری این کشور از قدرت شده اند.
علی عبدالله صالح سی سال است که این مقام را در اختیار داشته است.
گزارش ها حاکی است تظاهرکنندگان در دست کم چهار نقطه از پایتخت، از جمله در دانشگاه صنعا تجمع کرده اند.
معترضان شعارهای ضد دولتی سر داده اند که در آن ها به سرنوشت رئیس جمهوری تونس نیز اشاره شده است.
سازمان دهندگان تظاهرات روز پنجشنبه (27 ژانویه)، از دانشجویان و جامعه مدنی خواسته اند که علیه فساد اداری و سیاست های اقتصادی دولت یمن دست به اعتراض بزنند.
مردم یمن از افزایش فقر در میان جمعیت رو به رشد جوانان این کشور و فقدان آزادی سیاسی، شاکی هستند.
یمن همچنین گرفتار مشکلات متعدد امنیتی، از جمله فعالیت جنبش جدایی طلب در جنوب و قیام شورشیان شیعه حوثی در شمال بوده است.
این نگرانی وجود دارد که یمن به مامن اصلی جنگجویان القاعده تبدیل شده باشد در حالی که شمار بالای جوانان فاقد کار نیز زمینه مساعدی را برای عضو گیری گروه های پیکارجو ی اسلام گرا را فراهم کرده است.
پیش از تظاهرات گسترده امروز، تعدادی تجمع اعتراض آمیز رخ داده بود.
روز شنبه (22 ژانویه)، صدها دانشجوی دانشگاه صنعا در خوابگاه های خود دست به تجمع اعتراضی زدند و برخی از آنها خواستار کناره گیری آقای صالح از مقام ریاست جمهوری شدند در حالیکه برخی دیگر هم در حمایت از او تجمع کردند.
در روزهای شنبه و یکشنبه (23 ژانویه)، مقامات دولت یمن "توکل کارمن"، یکی از فعالان برجسته حقوق بشر در یمن، را بازداشت و او را متهم کردند که اعتراضات ضد دولتی را سازمان دهی کرده است. دستگیری خانم کارمن باعث بروز اعتراضات بیشتر در صنعا شد.
بعد از آزاد شدن خانم کارمن در روز دوشنبه، او به شبکه خبری آمریکایی سی ان ان گفت در یمن انقلابی در راه است که از انقلاب موسوم به "انقلاب یاسمن" در تونس الهام گرفته است.
اعتراضات در تونس به حکومت بیست و سه ساله زین العابدین بن علی در این کشور پایان داد و در سایر نقاط منطقه، از جمله مصر و الجزایر، آتش ناآرامی را شعله ور کرد.
رئیس جمهوری یمن، از متحدان غرب است که در سال 1978 در شمال این کشور به قدرت رسید و رهبری یمن را از سال 1990 که شمال و جنوب کشور یک پارچه شد، در دست داشته است.
او در سال 2006 بار دیگر در انتخابات ریاست جمهوری پیروز اعلام شد.
خبر تکمیلی:
هزاران نفر از مردم یمن امروز با برگزاری تظاهرات گسترده خواستار اصلاحات سیاسی در این کشور شدند.
به گزارش خبرگزاری الجزیره،شرکت کنندگان در این تظاهرات مخالفت خود را با موروثی شدن حکومت یمن و مادام العمر شدن علی عبدالله صالح رئیس جمهوری کنونی اعلام کردند.
خبرنگار تلویزیون الجزیره اعلام کرد : تظاهرات مردم یمن از صبح پنجشنبه در چهار منطقه صنعا پایتخت آغاز شد و مردم شعارهایی در مخالفت با موروثی شدن حکومت و ضرورت اصلاحات سیاسی در کشورشان سر می دادند.
تظاهرات‌کنندگان، با الهام‌گیری از رویداد‌های تونس و تکرار شعار معترضان در آن کشور، شعارهای ضددولت و حکومت علیه دیکتاتور این کشور، علی عبدالله صالح سر دادند.
علی عبدالله صالح رئیس‌جمهوری یمن نزدیک به ۳۳ سال است که بر این کشور حکومت می‌کند.
امروز شبکه الجزیره از دعوت گروههای مخالف رژیم مبارک از مردم برای شرکت در تظاهراتی گسترده پس از نماز جمعه (فردا) در شهرهای مختلف به ویژه قاهره، سوئز و اسکندریه خبر داده و احتمال برگزاری این تظاهرات، سبب خشم و هراس هیئت حاکمه مصر شده است و به همین سبب تدابیر امنیتی در شهرهای مختلف بسیار تشدید شده است.

کاریکاتور ( caricature) - فرق آدم و ميوه


سامی 62 زندانی سیاسی بند 4 زندان رجایی شهر کرج

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: گزارش ها از زندان رجایی شهر کرج (گوهردشت) حاکی است که مسئولان این زندان به دنبال انتقال 62 زندانی سیاسی این زندان به سالن 12 بند 4 و ایجاد بند ویژه امنیتی، درصدد فشار مضاعف و همچنین اعمال محدودیت های بیشتر بر این دسته از زندانیان هستند. در تازه ترین اقدام علیه زندانیان سیاسی، روز گذشته نبی الله فرجی نژاد از بازجویان و شکنجه گران سابق زندان اوین که هم اینک مسئولیت معاونت حفاظت زندان رجایی شهر را بر عهده دارد، زندانیان سیاسی این زندان را برای چندمین بار تهدید کرد که به سرنوشت علی صارمی دچار خواهند شد. همچنین زندانیان سیاسی چون حشمت طبرزدی، عیسی سحرخیز، احمد زیدآبادی، بهروز جاویدتهرانی، منصور اسانلو و خالد حردانی تحت فشار اطلاعاتی قرار گرفته اند و مقامات در صدد پرونده سازی برای آنها هستند.
به گزارش کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی(www.komitedefa.com)، در پی انتقال توام با تهدید زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر کرج به سالن 12 بند 4، مسئولان این زندان ضمن بازرسی و تفتیش و همچنین توقیف برخی از اموال شخصی این زندانیان اعم از رادیو، دست نوشته ها و خاطرات و نامه های شخصی، به دستور وزارت اطلاعات و با همراهی دادستانی اقدام به قطع تمامی ملاقات ها و خطوط ارتباطی تلفنی زندانیان با بیرون از زندان و همچنین اعمال محدودیت هایی از قبیل دسترسی دشوار به بهداری و محدودیت خروج و تردد در سالن محل نگهداری زندانیان نموده اند.
اخبار رسیده از زندان رجایی شهر حاکی از آن است که هم اکنون تعداد زیادی از زندانیان سیاسی این زندان، از جمله عیسی سحرخیز، بهروز جاوید طهرانی، حشمت الله طبرزدی، مهدی محمودیان، خالد حردانی، رسول بداغی، رضا شریفی بوکانی، کریم معروف عزیز، منصور اسانلو، احمد زیدآبادی، افشین بایمانی و زانیار و لقمان مرادی توسط مقامات امنیتی این زندان برای اخذ اعترافات اجباری و پرونده سازی های مجدد، تحت شدیدترین فشارها و محدودیت ها قرار دارند.
روز گذشته همچنین نبی الله فرجی نژاد از بازجویان و شکنجه گران سابق زندان اوین که هم اینک مسئولیت معاونت حفاظت این زندان را بر عهده دارد و دارای پرونده های مفتوحی نیز در خصوص شکنجه زندانیان است، زندانیان سیاسی این زندان را برای چندمین بار تهدید کرد که به سرنوشت علی صارمی دچار خواهند شد.
وی که از عوامل پشت پرده، و صحنه گردان اصلی سرکوب و پرونده سازی بر علیه زندانیان سیاسی این زندان است و تاکنون نیز بارها اقدام به پرونده سازی بر علیه زندانیان سیاسی رجایی شهر نموده است، اوایل هفته جاری و پس از انتقال زندانیان سیاسی به بند 4 این زندان، با ضبط دست نوشته های خالد حردانی زندانی سیاسی-امنیتی این بند، وی را تهدید به پرونده سازی مجدد نمود.
سالن 12 بند 4 زندان زندان رجایی شهر که پیش از این محل نگهداری نوجوانان بزهکار بوده و به تازگی توسط مسئولان این زندان جهت اسکان زندانیان سیاسی در نظر گرفته شده فاقد امکانات اولیه و ضروری مورد نیاز زندانیان است که از آن جمله می توان به غیرقابل استفاده بودن سرویس های بهداشتی، سیستم روشنایی نامناسب و... اشاره نمود که این مساله برخلاف نص صریح آئين‎نامه اجرايي سازمان زندان‌ها و اقدامات تاميني و تربيتي كشور که مسئولان زندان را مکلف به پيش بيني و اقدام به موقع و لازم در تهيه و تدارك نیازهای ضروری زندانیان می نماید می باشد.
دسترسی دشوار به بهداری، سیستم گرمایشی نامناسب، شرایط بهداشتی اسفبار زندان رجایی شهر، تغذیه نامناسب زندانیان و همچنین محدودیت های سختِ اعمال شده بر زندانیان سیاسی رجایی شهر در حالی است که بسیاری از این زندانیان، از جمله منصور اسانلو، عیسی سحرخیز، داوود سلیمانی، خالد حردانی، حسین شهریاری، حسن طفاح و رضا شریفی بوکانی به علت فشارهای روحی و جسمی وارده و همچنین عدم دسترسی مناسب به خدمات درمانی و پزشکی مناسب دچار بیماری های گوناگون جسمی گشته اند.
زندان رجایی شهر کرج معروف به قتلگاه و تبعیدگاه زندانیان سیاسی می باشد که به علت شرایط نامناسب بهداشتی، ضرب و شتم سازمان یافته زندانیان سیاسی، محدودیت ملاقات های حضوری و عدم ارائه حداقل خدمات درمانی و ... توسط مسئولان این زندان و با هماهنگی دستگاه قضائی و مقامات امنیتی، از آن برای تحت فشار گذاردن و حتی حذف فیزیکی زندانیان سیاسی استفاده می شود.
اسامی 62 زندانی سیاسی حاضر در سالن 12 بند 4 زندان رجایی شهر کرج (گوهردشت) به قرار زیر است:
ابراهیم حسین پور، احمد زیدآبادی، ارژنگ داوودی، اسماعیل قردویی میلان، افشین بایمانی، افشین یاوری، بهروز توکلی، بهروز جاوید طهرانی، جعفر اقدامی، جمال الدین خانجانی، جمال فریمانی، جمشید صادق الحسینی، حسن خدابندی، حسن طفاح، حسین شهریاری، حشمت الله طبرزدی، خالد حردانی، خالد فریدونی، داوود سلیمانی، رسول بداغی، رسول ماهموت، رضا جوشن، رضا رفیعی، رضا شریفی بوکانی، زانیار مرادی، سعید تیزفهم، سعید رضایی، سعید ماسوری، سیف الله سه گانی، شهرام پورمنصوری، شیرمحمد رضایی، صالح کهندل، عباس اسفندیاری، عباس رادفر، عفیف تعیمی، علی عجمی، علیرضا کرمی خیرآبادی، عمر فقیه پور، عیسی سحرخیز، غلامرضا غلامحسینی، فرزاد مددزاده، کریم پورصمدی، کریم معروف عزیز، کیوان صمیمی، لقمان مرادی، الله وردی روحی، ماشاءالله حائری، محسن دکمه چی، محمد جوکار، محمد مهدی، محمد نظری، محمدعلی منصوری، محید توکلی، مسعود باستانی، مصطفی اسکندری، منصور اسانلو، منصور رادپور، مهدی محمودیان، مهدی مصطفوی، میثاق یزدان نژاد، ناصح یوسفی و هود یازرلو.

تداوم ناآرامی ها در تایباد

mohamad-fazeli-29-10میزان: بنا برگزارشات رسیده اعتراضات هموطنان سنی مذهب به محدودیتهای ایجاد شده برای ایشان که در روز جمعه با خلع و اخراج امام جمعه جدید منصوب از جانب مقامات امنیتی آغاز شده بود همچنان ادامه دارد.در پی ابلاغ حکمی مبنی بر برکناری امام جمعه محبوب این شهرستان مولوی محمد فاضلی موحد در نماز جمعه هفته گذشته اهل سنت این شهرستان حضور چشمگیری داشته و شعارهایی همچون «مرگ بر منافق» و  «یا مرگ یا فاضلی»  سردادند.
میزان: بنا برگزارشات رسیده اعتراضات هموطنان سنی مذهب به محدودیتهای ایجاد شده برای ایشان که در روز جمعه با خلع و اخراج امام جمعه جدید منصوب از جانب مقامات امنیتی آغاز شده بود همچنان ادامه دارد.
شهرستان تایباد یکی از شهرستان‌های استان خراسان رضوی در شمال شرقی ایران است، که اکثریت اهالی آن اهل تسنن و حنفی مذهب می باشند.
بر اساس این گزارشات در پی ابلاغ حکمی مبنی بر برکناری امام جمعه محبوب این شهرستان مولوی محمد فاضلی موحد در نماز جمعه هفته گذشته اهل سنت این شهرستان حضور چشمگیری داشته و شعارهایی همچون «مرگ بر منافق» و  «یا مرگ یا فاضلی»  سردادند.
همچنین زمانی که امام جمعه انتصابی جدید دولت، شروع به سخنرانی نموده بود جمعی از نمازگزاران با حمله به وی او را از مسجد اخراج نمودند.
در ادامه درگیری ها که منجر به آتش کشیدن یک ماشین نیروهای امنیتی و تخریب دو دستگاه دروبین که در حال فیلمبرداری از مسجد بودند بنا به درخواست شورای تامین شهرستان مولوی محمد فاضلی مجدد به مسجد بازگشته و ضمن دعوت مردم به آرامش نماز جمعه را اقامه کرده بود.
از ساعاتی بعد دهها تن از افرادی که در جریان تشنجات در نماز جمعه حضور داشتند توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند، که از تعداد و هويت دستگیر شدگان  خبری در دست نیست.
همچنین روز یکشنبه نیز مولوی فاضلی توسط دادگاه ویژه روحانیت خراسان احضار شده بود که پس از مراجعه تا این لحظه خبری از وضعیت ایشان ارسال نشده است.
مولوی موحد فاضلي فارغ التحصیل دانشگاه اسلامی مدینۀ می باشد و در ماه های اخیر از پذیرش درخواستهای مکرر نیروهای امنیتی و دادگاه ویژه روحانیت خراسان برای استعفا از سمت امام جمعه خودداری کرده بود.

فراخوان تظاهرات توسط موج سبز بر علیه جمهوری اسلامی در منچستر

چهارشنبه، بهمن ۰۶، ۱۳۸۹

وحید یامین‌پور ادعا کرد: عقده‌های جنسی عامل حوادث سال گذشته بود

«تغییر»: وحید یامین‌پور مجری جنجالی صدا و سیما در یادداشتی ریشه اعتراض‌ها و ناآرامی‌های سال گذشته را «عقده‌های جنسی جوانان و دانشجویان» دانست و از مقام‌های جمهوری اسلامی خواست برای درمان این «عقده جنسی» چاره‌ای بیابند.


یادداشت یامین‌پور امروز دوشنه (چهارم بهمن ماه) در وب‌سایت رجا‌نیوز نزدیک به مرکز تحقیقات استراتژیک نهاد ریاست جمهوری منتشر شده است.
یادداشت آقای یامین‌پور حدود سه هفته پس از آن که احمد فیاض استاد دانشگاه امام صادق «محرک‌های جنسی» را ریشه اعتراض‌های سال گذشته دانست، منتشر می‌شود.
یامین‌پور که خود دانش آموخته دانشگاه امام صادق است، در این یادداشت نوشته که «زمینه گسترده‌تر شدن مقطعی اعتراضات {سال گذشته} در میان جوانان، ‌ تنش و طوفان احساسی مبتنی بر ناکامی در ارضای نیازهای طبیعی» بود.
به نوشته این مجری صدا و سیما، رهبران سیاسی «حمّالی جریان اعتراضی را بر گرده» جوانان و دانشجویانی گذاشتند که «امکان اطفای هیجانات طبیعی» خود را نداشته و ندارند.
وی نوشته که ناکامی دختران و پسران دانشجو در «اطفای هیجانات طبیعی» خود موجب تحریک و پرخاشگری آن‌ها شده است.
یامین‌پور در ادامه نوشته که ریشه «پرخاشگری» جوانان و دانشجویانی که همچنان معترض به نتیجه انتخابات هستند، ریشه‌ای «زیستی‌-جنسی» دارد که در یک سال گذشته خود را به صورت طبیعی نشان داده است.
این مجری صدا و سیما در عین حال نتیجه گرفته که غرب با گسترش «آزادی و اباحی‌گری جنسی» توانسته «از انتقال پرخاش {جوانان} به مرحله سیاسی و ضد نظم» جلوگیری کند.
پیش‌تر مهدی کوچک‌زاده یک نماینده نزدیک به محمود احمدی‌نژاد نیز ادعا کرده بود که «رقاصه‌ها» عامل حوادث سال گذشته بوده‌اند.
با گذشت حدود ۱۸ ماه از انتخابات ریاست جمهوری دهم و وقایع پس از آن، محافظه‌کاران ده‌ها عامل مختلف برای حوادث سال گذشته ارائه کرده‌اند.
آمریکا، اسرائیل، بریتانیا، شیطان و ضد انقلاب از دیگر عوامل مورد ادعای محافظه‌کاران در به وجود آمدن حوادث سال گذشته هستند.
وفاداران به آیت‌الله علی خامنه‌ای و محمود احمدی‌نژاد معتقدند در انتخابات سال گذشته تقلبی صورت نگرفته و اعتراض‌ها به نتیجه انتخابات «بهانه‌ای» برای سرنگونی ولایت فقیه و جمهوری اسلامی است.

هشدار احمد خاتمی به مردم: از ولایت جدا شوید، با ذلت از دنیا می‌روید

«تغییر»: احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران به مردم هشدار داد چنانچه از ولایت فقیه جدا شوند با «ذلت» از دنیا خواهند رفت.


خاتمی این جمله را امروز سه‌شنبه (پنجم بهمن ماه) در مراسمی که در شهرری برگزار شده بود، بیان کرده است.
فارس : امام جمعه موقت تهران از آیت‌الله علی خامنه‌ای علاوه بر یک «رهبر سیاسی» با عنوان «حجت شرعی» نام برد و گفت: «امروز در عصر غیبت کبری امام مشروعیت ولی‌ فقیه این است که نایب عام حضرت بقیة‌الله است.»
احمد خاتمی یکی از روحانیون نزدیک به رهبر جمهوری اسلامی است که در یک سال گذشته تلاش‌های گسترده‌ای برای ترمیم موقعیت مخدوش شده علی خامنه‌ای در جامعه کرده و می‌کند.
بسیاری از معترضان به نتیجه انتخابات سال گذشته با حضور در خیابان‌ها شعار‌های تندی علیه خامنه‌ای سر دادند که خشم هواداران وی را به همراه داشته است.
معترضان از علی خامنه‌ای و یکی از فرزندان وی به نام مجتبی خامنه‌ای با عنوان عوامل کودتای انتخاباتی علیه رای مردم و میرحسین موسوی یاد می‌کنند.
در انتخابات سال گذشته و وقایع پس از آن دست‌کم ۳۲ تن کشته و صد‌ها نفر دیگر زخمی و بازداشت شدند.
چندی پیش محمدحسین صفار هرندی مشاور فرمانده سپاه اعلام کرده که در جریان اعتراض‌های سال گذشته دست‌کم سه هزار نفر «تفهیم اتهام» شده‌اند.

حمایت الهام از قانون مجازات کودکان در ایران

«تغییر»:  غلامحسین الهام می‌گوید اسلام حقوق کودکان را همواره «مهم» برشمرده و در جمهوری اسلامی نیز محاکمه کودکان بزهکار با سایر کشور‌های جهان متفاوت است.


غلامحسین الهام می‌گوید اسلام حقوق کودکان را همواره «مهم» برشمرده و در جمهوری اسلامی نیز محاکمه کودکان بزهکار با سایر کشور‌های جهان متفاوت است.
به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، آقای الهام این سخنان را در مراسم دادخواهی ۲۳ تن از کودکان جان باخته در انفجار‌های تروریستی سیستان و بلوچستان بیان کرده است.
وی با اعلام اینکه ایران خود «قربانی» تروریسم است، اظهار داشت: «در قانون ایران اسلامی حتی محاکمه کودکان بزهکار متفاوت از سایرین است، اما در حادثه تروریستی چابهار بچه‌های معصوم هدف اقدام کور دشمنان قرار گرفتند.»
مقام‌های جمهوری اسلامی بیش از ۳۰ سال است که تمام اقدامات تروریستی در داخل کشور را به عوامل خارجی و دشمنان ایران نسبت می‌دهند.
در سال‌های اخیز نیز چندین انفجار تروریستی در استان سیستان و بلوچستان رخ داده که منجر به جان باختن ده‌ها تن شده است.
آقای الهام در شرایطی این انفجار‌ها که منجر به مرگ ۲۳ کودک شده را به دشمنان جمهوری اسلامی نسبت داده و از حقوق کودکان دفاع می‌کند که در سال‌های اخیر چندین نوجوان زیر ۱۸ سال در ایران به اتهام‌های گوناگون محاکمه و اعدام شده‌اند.
جمهوری اسلامی یکی از پنج کشور جهان است که اعدام افراد زیر ۱۸ سال در آن همچنان پابرجاست.
با وجود اعتراض‌های بین‌المللی نسبت به اعدام افراد زیر ۱۸ سال در جمهوری اسلامی، دستگاه قضائی ایران همچنان اقدام به صدور احکام اعدام برای نوجوانان ادامه می‌دهد.
براساس آخرین گزارش‌ها در حال حاضر بیش از۱۰۰ نوجوان در زندان‌های ایران در انتظار اجرای حکم اعدام خود هستند.

سردبیر روزنامه رسالت: خاتمی، موسوی و کروبی معاند بوده و همچون شمر عمل کردند



محمد کاظم انبارلویی در گفت‌‌و‌گو با فارس اظهارداشت: در تاریخ معاصر ما جریاناتی متاثر از به اصطلاح مدرنیته و فرهنگ و آموزه‌های غربی بوده‌اند که همواره در تقابل با تفکر اسلامی بودند؛ این رویارویی در نهضت تنباکو، نهضت مشروطه و ملی‌شدن صنعت نفت بارز و آشکار بود.
وی یادآور شد: در جریان مشروطه دو گروه دست به تحصن زدند؛ عده‌ای در حرم حضرت عبدالعظیم و عده‌ای دیگر نیز در سفارت انگلیس متحصن شدند بنابراین درگیری این طیف‌ها موجب شد که حکومت دیکتاتوری رضاخان بیرون آید.
رئیس مرکز سیاسی حزب مؤتلفه اسلامی گفت: تفکر برخاسته از مدرنیته یا غرب‌گرایی در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مثلاً در جریان بنی‌صدر نمود داشت، شعار اصلی این تفکر، جدایی دین از سیاست و تجویز فرهنگ سکولاریسم است.
انبارلویی افزود: در اواخر قرن بیستم با فروپاشی شوروی و سقوط مارکسیسم، لیبرال‌ها تنها رقیب خود را شکست خورده دیدند و در نتیجه ادعای پایان تاریخ و یکه‌تازی فکر لیبرالیسم به عنوان اندیشه‌ مسلط بر نظام جهانی را دادند و در ایران نیز افراد و جریان‌هایی متاثر از تفکر لیبرالیسم شکل گرفت که در نتیجه مدرنیته همواره خود را در ایران توسط این اشخاص و گروه‌ها باز تولید می‌کرد.
احزاب منحله و واژگان جامعه مدنی
وی با بیان اینکه تفکر لیبرالی در طول تاریخ انقلاب بارها با تفکر انقلاب اسلامی درگیر شده ‌است، تصریح کرد: مجمع روحانیون مبارز، حزب منحله سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و حزب منحله مشارکت، در بعد از انقلاب و در دوران دوم خرداد کاندید باز تولید مدرنیسم و لیبرالیسم در ایران بودند که بعد از دوم خرداد ۷۶، واژگان برگرفته از این تفکر همچون آزادی، حقوق بشر و جامعه مدنی را در ادبیات سیاسی کشور وارد کردند.
سردبیر روزنامه رسالت ادعا کرد: نکته حائز اهمیت ظاهر عامه‌پسند این کلمات و شعار‌های زیبا بود؛ اما در باطن اهداف دیگری را جست‌وجو می‌کرد،‌ چراکه افرادی که قصد داشتند ریشه‌های دیانت، اسلام و اندیشه‌های امام خمینی (ره) را قطع کنند خود را پشت این شعارها پنهان کردند.
انبارلویی هدف اصلی همه این شعارها را سکولاریزه کردن جامعه اسلامی عنوان و خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران، انقلابی الهی بود و مردم بر اساس خواسته‌های کاملا مذهبی و ایدئولوژیک رژیم طاغوت را سرنگون کردند و بنیانگذار و رهبر آن ولی فقیه جامع‌الشرایط است.
جریان بی سر لیبرال
وی تصریح کرد: جریان شکل‌ گرفته در دوم خرداد، به صراحت با اندیشه‌های ناب امام خمینی (ره)، روحانیت و دین به مخالفت و مبارزه پرداخت که در طول دوره به اصطلاح اصلاحات مکرر از سوی اعضا سازمان‌ مجاهدین و حزب مشارکت تکرار شد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی یادآور شد: جریان لیبرال موجود در کشور قبل از سال ۷۶ جنبشی بی سر بود بنابراین با توجه به گرایش‌های فکری خاتمی به سراغ او رفتند و وی را برای رهبری جریان لیبرال انتخاب و کاندیدای ریاست جمهوری کرده و به این وسیله اقدام به یارگیری در داخل جریان انقلاب کردند.
رئیس مرکز سیاسی حزب موتلفه اسلامی گفت: لیبرالیسم در مقابله با دین، آن چهره آشکار پست مارکسیست‌ها را ندارد و سعی می‌کند ظواهر را تا حد امکان حفظ کند، لذا اصل دین را افیون نمی‌دانند، بلکه می‌گوید دین باید در حوزه فردی جاری باشد که همان سکولاریزه‌سازی جامعه اسلامی است.
خاتمی معاند است
وی با اشاره به شعار اولیه خاتمی که می‌گفت باید«معاند را به مخالف و مخالف به منتقد و منتقد را به موافق تبدیل کرد»، افزود: خود آقای خاتمی پس از گذر این مدت، از موافق به منتقد، از منتقد به مخالف و اکنون از مخالف به معاند تبدیل شده که اوج آن در فتنه ۸۸ مشاهده شد.
سردبیر روزنامه رسالت یادآور شد: در فتنه ۸۸ تمام ارزش‌های اسلام و اصول انقلاب را زیر پا گذاشتند و امثال آقای خاتمی هم هیچگاه آنها را محکوم نکرد؛ سران فتنه رای مردم و نهادهای قانونی کشور همچون شورای بسیار مهم نگهبان را بدون هیچ دلیل محکمه‌پسندی زیر سوال بردند و در اصل علیه جمهوریت شورش کردند.
وی اعمال و کردار آقای خاتمی و دیگر سران جنبش سبز را در حال حاضر۱۸۰ درجه با شعار‌های انقلاب اسلامی مغایر دانست و مدعی شد: آنها به اراذل اوباشی که در روز عاشورا به ساحت مقدس امام حسین (علیه‌السلام) و عزاداران جسارت کردند لقب مردم خداجو دادند که موجب شد پرده از چهره واقعی بسیاری پائین آید.
این اصولگرای حامی دولت به اقدامات خشن حکومت در زیر پاگذاشتن موازین اسلامی و اخلاقی در عاشورا اشاره نکرد.
مقایسه سران جنبش سبز با شمر
رئیس مرکز سیاسی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه مدل ۸۸ خاتمی، موسوی و کروبی بسیار با گذشته آنها متفاوت است، خاطرنشان کرد: شخصیتی مثل شمر زمانی در رکاب امیرالمومنین علی (علیه‌السلام) بود، اما در کربلا سر از تن امام سوم حضرت ابی‌عبدالله الحسین(علیه‌السلام) جدا کرد؛ آنها کار را به جایی رساندند که افرادی چون اوباما و نتانیاهو و شیمون پرز دهان به ستایش آنها باز کردند و این در حالی است که سران فتنه از مرزبندی با دشمن خودداری کردند.
وی گفت: حوادث فتنه بزرگ ۸۸ موجب بصیرت‌دهی به خواص و عوام کشور شد؛ لذا بنا بر شاخص حضرت امام خمینی (ره) ملاک حال فعلی افراد است.
انبارلویی به تاکیدات رهبری مبنی بر روشن ساختن مرز با دشمن اشاره کرد و گفت: آنها به نصایح و رهنمود‌های حکیمانه رهبر انقلاب پشت پا زدند و این در حالی است که رهبر فرزانه انقلاب پدرانه به آنها مهلت بازگشت به راه حق را دادند.
وی با تاکید بر اینکه موضوع تقلب و احمدی‌نژاد بهانه‌ای بیش نبود، گفت: انجام کارهای بزرگ چون سهمیه‌بندی سوخت و قانون هدفمند کردن یارانه‌ها بزرگترین دلیل داشتن جایگاه اجتماعی بسیار بالای دولت احمدی نژاد است و مردم با جان و دل با این دولت همکاری می‌کنند چراکه به این دولت و سیاست‌‌های آن رای بالایی داده‌اند.
مسئول مرکز سیاسی حزب موتلفه اسلامی استقبال پرشور و گسترده مردم در سفرهای استانی ازاحمدی نژاد را نمونه آشکاری از داشتن پایگاه اجتماعی دولت دهم دانست و مدعی شد: در غیر این صورت محال بود که بتوان این برنامه‌های بسیار مهم و بزرگ را در کشور اجرا کرد.

وضعیت وخیم جسمی حسین رونقی ملکی، وبلاگ نویس زندانی

وضعیت وخیم جسمی حسین رونقی ملکی، وبلاگ نویس زندانی
جــرس: بنا به گزارش منابع حقوق بشری، وضعیت جسمی حسین رونقی ملکی، زندانی سیاسی محبوس در بند امنیتی ۳۵۰ زندان اوین رو به وخامت گذاشته است.
به گزارش ارگان خبری فعلان حقوق بشر در ایران، یکی از کلیه‌های حسین رونقی ملکی به شدت متورم شده و این در حالی است که مسئولین زندان از رسیدگی به این زندانی سیاسی امتناع می‌کنند.
حسین رونقی ملکی تا به حال چندین نامه از شرح وقایعی که بر وی گذشته را خطاب به دادستان انقلاب تهران نگاشته اما مسئولین زندان با کارشکنی از ارسال نامه‌های وی ممانعت به عمل آورده‌اند.
مسئولین زندان از بیماری‌های جسمی این زندانی برای اعمال فشار بر وی استفاده می‌کنند و تاکنون هیچگونه رسیدگی پزشکی برای درمان عفونت دندان و کلیه وی انجام نداده‌اند.
از سوی دیگر ماموران وزارت اطلاعات با کارشکنی در پرونده این زندانی از تودیع وثیقه یک میلیاردی وی ممانعت به عمل آورده‌اند و از ملاقات‌های حضوری این زندانی با خانواده‌اش جلوگیری می‌کنند.
حسین رونقی در آذر ماه سال ۸۸ بازداشت و به مدت یک سال در سلول‌های انفرادی زندان اوین زیر شکنجه‌های روحی و جسمی شدید به سر می‌برد. وی در مهر ماه سال جاری به ۱۵ سال زندان محکوم و این حکم توسط دادگاه تجدید نظر تایید گشت.

نامه ای به اقای رئیس – بان کی مون

شما نماینده ارزش های انسانی هستید. یکی از ارزشمندترین ره آوردهای بشر در تاریخ طولانی خود، عدالت و آزادی بوده است. و شما این بار سنگین را به دوش میکشید که دادستان انسان ها باشید. پس انتظار بی جایی نخواهد بود اگر از شما خواستار باشم که در ایفای وظیفه قانونی خود در برابر نقض سازمان یافته حقوق بشر، مصرتر باشید.
سلام آقای رییس!
امیدوار هستم که امروز صبح اخبار را چک کرده باشید، و نیم نگاهی هم به اخبار حقوق بشر انداخته باشید و در میان اخبار حقوق بشر، اخبار نقض حقوق بشر در ایران برای تان به قدری عادی و کم اهمیت نبوده باشد که حداقل تیتر خبر مربوط به ایران را نخوانده باشید. آقای رییس واقعیت تلخی است، اما خبر اعدام اگر هر روزه شود، قبحش ریخته میشود. اگر هم اخبار را نخوانده اید، و یا برای تان اخبار ایران اهمیتی نداشته است، اجازه میخواهم تا من به استحضارتان برسانم. امروز صبح به وقت تهران، جعفر کاظمی و محمدعلی حاجآقایی به همراه سه نفر دیگر امروز صبح اعدام شدند. آقای رییس، کمپین بینالمللی حقوق بشر در ایران با انتشار بیانیهای اعلام کرده است که از ابتدای سال نوی میلادی تا کنون ۴۷ نفر در ایران اعدام شدهاند، یعنی به طور متوسط هر هشت ساعت یک نفر در ایران اعدام شده است. امیدوارم برای شما جان یک ایرانی با یک شهروند آمریکایی و یا یک یهودی ساکن اسراییل یکسان باشد، چرا که شما نماینده همه ملت ها و همه ابنا بشر هستید!
آقای رییس من فرزند عیسی سحرخیز هستم. اسم او را حتما شنیده اید. او یک زندانی در زندان رجایی شهر کرج می باشد که حتی اجازه انتقال به بیمارستان را برای مداوای پزشکی نمی دهند. اگر نمی دانید، باید بگویم که تا کنون چند بار در زندان بی هوش شده است. حتی اخبار از فلج شدن او حکایت دارد.
آقای رییس من ایرانی هستم. یعنی جایی که هزاران نفر را به جرم شرکت در یک اعتراض ساده، که طبق اصل ۲۷ قانون اساسی حکومت فعلی ، حق هر شهروند است، زندانی کرده اند. حتما نام کهریزک را شنیده اید و میدانید که چه فجایعی در آن جا رخ داد. آقای رییس از شما خواهش میکنم، لحظه ای فکر کنید که به جای پدر امیر جوادی فر هستید. پسرتان را به پلیس تحویل میدهید، ولی جنازه وی را تحویل میگیرید! چه حالی خواهید داشت؟ همچینین خواهش میکنیم خود را به جای مادر عبدالله مومنی بگذارید، و خبر دار شوید که سر فرزندتان را برای اعترافات کاذب، در کاسه توالت کرده اند؟ آقای رییس اگر فرزند شما را همچون آرش صادقی مجبور کرده بودند که کاسه توالت را لیس بزند، چه حالی داشتید؟
جناب آقای رییس،
شما نماینده ارزش های انسانی هستید. یکی از ارزشمندترین ره آوردهای بشر در تاریخ طولانی خود، عدالت و آزادی بوده است. و شما این بار سنگین را به دوش میکشید که دادستان انسان ها باشید. پس انتظار بی جایی نخواهد بود اگر از شما خواستار باشم که در ایفای وظیفه قانونی خود در برابر نقض سازمان یافته حقوق بشر، مصرتر باشید.
آقای بان کی مون،
شکنجه، ممانعت از معاینه و مداوا، اعدام در بی خبری وکیل، تجاوز و صدها مورد دیگری که امروز در زندان های جمهوری اسلامی و با آمریت شخص سید علی خامنه ای ، رهبر جمهوری اسلامی صورت میگیرد، همگی خلاف منشور حقوق بشر می باشند. منشوری که کشور ایران نیز پایبند به رعایت آن بوده است. اکنون و بر اساس هزاران گزارش توسط سازمان های حقوق بشری، حقوق زندانیان سیاسی در ایران ضایع میشود. از شما تقاضا دارم در جهت ایفای وظیفه و تکلیف قانونی خود، همراه با کمیته حقیقت یاب، حداقل به ایران سفر کنید و از نزدیک مشاهده نمایید که زمانی که شما رییس سازمان ملل بودید، چگونه انسان هایی را در سیاهچاله های قرون وسطی شکنجه میکنند و از کوچکترین حقوق انسانی، همچون حق مداوا تحت پزشک متخصص محروم می نمایند

وضعیت جسمی وخیم حکیمه شکری از مادران عزادار در زندان

حکیمه شکری روز 14 آذرماه به همراه چند تن دیگر از مادران پارک لاله (مادران عزادار) برای بزرگداشت سالروز تولد امیرارشد تاجمیر، یکی از شهدای عاشورای 88، به بهشت زهرا رفته و پس از پایان مراسم درحالی که قصد ترک کردن بهشت زهرا را داشت، دستگیر شد.
وضعیت جسمی حکیمه شکری، یکی از اعضا مادران عزدار در زندان اوین وخیم عنوان شده و با این حال امکان دریافت مرخصی و حتی ملاقات با خانواده‌اش را ندارد.
به گزارش سایت مادران پارک لاله (مادران عزادار ایران)، شکری روز گذشته، در طی یک تماس تلفنی با خانواده‌اش اعلام کرد که وضعیت جسمی خوبی ندارد و همچنین خبر داد که به دلیل وخامت اوضاع جسمی، تاکنون چندین بار به بهداری منتقل شده است.
این زندانی همچنین از سرمای سلول‌اش گلایه کرد و این سرما وضع جسمی وی را بدتر کرده است.
از سوی دیگر، در پی مراجعه خانواده حکیمه شکری به زندان در روز پنج شنبه ۲۸ دی‌ماه برای ملاقات، اعلام شد که این زندانی در حال حاضر ممنوع‌الملاقات است.
خانواده شکری پس از آن به قاضی پرونده مراجعه کردند تا راجع به وضعیت وی در زندان صحبت کنند و قاضی حسینی از آنان خواست تا یکشنبه ۱۱ بهمن ماه به دفتر قاضی مراجعه کرده تا نتیجه بررسی‌هایش درباره امکان آزادی با وثیقه را به آن‌ها اطلاع دهد.
حکیمه شکری روز ۱۴ آذرماه به همراه چند تن دیگر از مادران پارک لاله (مادران عزادار) برای بزرگداشت سالروز تولد امیرارشد تاجمیر، یکی از شهدای عاشورای ۸۸، به بهشت زهرا رفته و پس از پایان مراسم درحالی که قصد ترک کردن بهشت زهرا را داشت، دستگیر شد.
باقی مادران همان شب آزاد شده ولی ندا مستقیمی و حکیمه شکری به زندان اوین منتقل شدند و اتهام “جاسوسی” و “اقدام علیه امنیت ملی” به آنان تفهیم شد. ندا مستقیمی چندی قبل به قید وثیقه آزاد شد.
گفتنی است یک ماه پس از بازداشت و در ملاقات قبلی، خانواده وی در حالی با او ملاقات کرده بودند که آثار شکنجه بر روی صورت حکیمه مشخص بوده و دستهای‌اش به شدت می‌لرزیده است.

سه‌شنبه، بهمن ۰۵، ۱۳۸۹

مراسم یادبود شاهزاده علیرضا پهلوی در آمریکا

با عرض تسلیت مجدد به خانواده بزرگ پهلوی و آرزوی موفقیت روز افزون برای این قوم آریایی

روی لینک زیر کلیک کنید و ببنید عظمت و شکوه را در مراسم یادبود شاهزاده علیرضا پهلوی



یکی از باشکوه ترین مراسمهای یادبود برای شاهزاده علیرضا پهلودی در آمریکا

درخواست ده‌ها دانشگاهی جهان از رهبر ایران برای آزادی ابراهیم یزدی

ابراهیم یزدی، دبیرکل نهضت آزادی«تغییر»:  بیش از ۱۳۰ شخصیت علمی و دانشگاهی جهان روز دوشنبه، ۲۴ ژانویه، با ارسال نامه‌ای به آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، خواستار «آزادی فوری و بی قید و شرط» ابراهیم یزدی، دبیرکل نهضت آزادی، و «همه زندانیان عقیدتی در ایران» شدند.


در میان امضاکنندگان این نامه، نام نوآم چامسکی، یورگن هابرماس، ارنستو لاکلو، چانتال مافو، جان اسپوزیتو و شمار زیادی از استادان علوم انسانی و رؤسای نهادهای علمی مختلف به‌چشم می‌خورد.
در این نامه که رونوشتی از آن به پنج مقام دیگر ایرانی، علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی، محمود احمدی‌نژاد، صادق لاریجانی، علی لاریجانی و محمد خزاعی، نیز فرستاده شده، دستگیری و «بدرفتاری» با این افراد، «نقض توجیه‌ناپذیر هنجارهای پذیرفته شده بین‌المللی حقوق بشر و قوانین بین‌الملل و حرمت‌شکنی نسبت به تمامی مذاهبی که برپایه اصول عدالت، قانونمندی و مهرورزی بنا شده‌اند» نامیده شده‌است.
به گزارش رادیو فردا، در این نامه از ابراهیم یزدی به عنوان «مردی باشرف که بیش از ۶۰ سال از عمر خود را وقف اصلاحات دموکراتیک در ایران و اشاعه احترام به حقوق بشر در سراسر جهان اسلام کرده» یاد شده‌است.
نهضت آزادی ایران، پس از ۵۰ سال سابقه فعالیت حزبی، در سال‌های اخیر با فشارهای فزاینده‌ای مواجه بوده‌است. ابراهیم یزدی، دبیرکل این حزب سیاسی با ۸۰ سال سن، مسن‌ترین زندانی سیاسی ایران به‌شمار می‌آید.
امضاکنندگان این نامه، هم‌چنین خواستار آزادی این زندانیان در ایران شده‌اند: نسرین ستوده، محمد نوری‌زاد، مصطفی تاجزاده، عبدالله مؤمنی، مجید توکلی، فرید طاهری، عماد بهاور، بهاره هدایت، جعفر پناهی، لیلا توسلی، مهدیه گلرو، محسن میردامادی، فیض‌الله عرب‌سرخی، عمادالدین باقی، منصور اسانلو، عیسی سحرخیز، مسعود باستانی، احمد زیدآبادی، هدا صابر، نازنین خسروانی، محسن صفایی فراهانی، ریحانه طباطبایی، ساجده کیانوش راد، محسن امین‌زاده، عبدالله رمضان‌زاده، فرزانه روستایی، مهدی محمودیان، ژیلا بنی‌یعقوب، مهران فرجی، و بهمن احمدی امویی.
در پایان نامه این دانشگاهیان، خطاب به مقام‌های جمهوری اسلامی آمده‌است: «ما از شما می‌خواهیم که به این بی‌اعتنایی به حقوق بشر که سرانجام تمامی اعتماد میان دولت شما و شهروندان ایران را نابود خواهد کرد خاتمه دهید.»
Mohamad Rasool Fatemi Nasab

Create your badge