جرس: شنیده های خبرنگار جرس در قم حاکی از آن است که دکتر علی شکوری راد، نماینده مردم تهران در مجلس ششم و عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی به درخواست آیت الله سید موسی شبیری زنجانی از زندان آزاد شده است. رهبر جمهوری اسلامی اواسط خرداد ماه جاری برای ملاقات با آیت الله شبیری محرمانه به منزل معظم له رفته بود. آیت الله شبیری برای بازدید در تاریخ بیست و هشتم مهر ماه به دفتر رهبری می رود، که خود را در حلقه عکاسان می یابد و می بیند مجلس به گونه ای تنظیم شده است که امکان هیچ صحبتی بجز تعارفات معمول و احوال پرسی نبود. در فرصت کوتاهی آیت الله شبیری بیگناهی علی شکوری راد را متذکر می شود. آیت الله، پدر شکوری راد را از نزدیک می شناخته است. آقای خامنه ای قول می دهد که مسئله را پیگیری کند.
علی شکوی راد در زندان در حال بازجوئی بوده است که بازجو احضار می شود. بعد از بازگشت بازجو لحن وی عوض می شود و به وی خبر می دهد که به درخواست آیت الله شبیری زنجانی مقام رهبری دستور آزادی وی را صادر کرد. بازجو از زندانی می خواهد که تعهد عدم فعالیت سیاسی بدهد تا آزاد شود، زندانی نمی پذیرد. بازجو از زندانی می خواهد کتبا از مقام معظم رهبری تشکر کند. شکوری راد می گوید بیشک ایشان به بیگناهی من پی برده اند، لذا دستور آزادی داده اند، تشکر در زندان که فایده ای ندارد و از هر گونه تعهد و تشکر اجتناب می کند. مقاومت وی باعث می شود که آزادیش تا 6 آبان به تاخیر بیفتد، اما بازپرس وثیقه اخذ شده را نیز به وی عودت می دهد.
وی بیستم مهرماه بدنبال انتشار مطلبی در پاسخ به ادعاهای محسنی اژه ای احضار و بازداشت شده بود. وی در نوشته خود تحت عنوان "افتضاح روی افتضاح؛ تناقضگویی و دروغهای جدید"، خاطرنشان کرده بود "آقای محسنی اژه ای کم کم نشان می دهد، بعد از قاضی مرتضوی که حقیقتاً یک پدیده تاریخی در دستگاه قضا بود، تمایل به پدیده شدن دارد با این تفاوت که قاضی مرتضوی، هم با هوش بود و هم مسائل را شخصی نمی کرد و به همین دلیل بموقع لیز می خورد و توانست ده سال بر کرسی دادستانی تکیه بزند اما آقای اژه ای بر حسب اشتهار این قابلیت ها را ندارد. لذا بعید است دوام چندانی بخصوص در سمت سخنگویی داشته باشد."
به گزارش خبرنگار جرس بعد از اطلاع خانواده دیگر زندانیان سیاسی از اقدام خداپسندانه آیت الله شبیری زنجانی این درخواست به کرات شنیده شد: ای کاش این مرجع معظم همه زندانیان مظلوم را همچون دکتر شکوری راد مورد مرحمت خود قرار می دادند و آزادی کلیه زندانیان پس از انتخابات را از رهبر جمهوری اسلامی تقاضا می کردند.
بازداشت و آزادی شکوری راد نشان می دهد که رئیس قوه قضائیه همچنانکه در نامه اش به مقام رهبری یادآور شده بود، در حوزه دستگیری ها و امور سیاسی امنیتی مقامی تشریفاتی است و تصمیمات قضائی جائی دیگر گرفته می شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر