مطلب را به بالاترین بفرستید: Balatarin
پرواز تا آزادی FLY TO FREEDOM: ابهام در پرونده ترور مسعود علیمحمدی

شنبه، شهریور ۲۷، ۱۳۸۹

ابهام در پرونده ترور مسعود علیمحمدی

کلمه : نتیجه پرونده ترور استاد مسعود علی‌محمدی، استاد فیزیک ذرات بنیادی دانشگاه تهران که دی ماه سال گذشته در مقابل منزلش در قیطریه تهران، کشته شد همچنان مبهم است.

همسر وی که هزگز نتوانسته صحنه کشته شدن همسرش را مقابل منزل و جلوی دیدگانش از یاد ببرد در گفت و گویی با جرس می گوید: « امیدوارم مسوولان به قول خودشان عمل کنند و پاسخ بدهند چه کسی استاد دانشگاهی را که همه عمرش را صرف خدمت علمی به ورش کرده این گونه به شهادت رسانده است .»

مسعود علی‌محمدی، استاد فیزیک ذرات بنیادی دانشگاه تهران وقتی می خواست به محل کارش برود در خودروی شخصی اش که در پارکینگ خانه اش بود ، انفجار مهیبی رخ داد. انفجاری که به قول همسرش موجب متلاشی شدن مغزش شد .

درباره ترور این استاد دانشگاه حرف و حدیث های زیاد عنوان شد ه است ، رسانه های حامی دولت در همان روزها این اقدام را ترور سیاسی علیه یک « دانشمند هسته ای» حامی دولت جلوه دادند . اما از سوی دیگر، دانشجویان آقای علی محمدی به دلیل سخنرانی های انتقادی اش نسبت به دولت و حضور در راه پیمایی ۲۵ خرداد او را یک استاد سبز دانستند که به دلیل انتقادهایش کشته شده است .

همسر این استاد دانشگاه هم با اشاره به همین حرف و حدیث ها و ابهامی که در نحوه به شهادت رساندن همسرش وجود داشته تاکید می کند :« برخی ها وقتی ما را می بینند می گویند کشته شدن همسرت کار خودی ها بود، برای ما هنوز مبهم است که واقعا چه کسی توانست همسرم را با آن شیوه فاجعه آمیز بکشد. وقتی به حرف ها و شبهه های ایجاد شده فکر می کنم، عذاب می کشم .زندگی ما بعد از این واقعه ویران شده است .علی رغم اینکه هم مردم، هم مسوولان و هم همکاران و شاگردان همسرم خیلی به ما لطف داشتند اما واقعا خیلی به ما سخت گذشت. ایشان به شکل مظلومانه ای کشته شد و من هیچ وقت آن صحنه ای که در مقابل منزلم دیدم را فراموش نمی کنم.»

او در این گفت و گو می گوید :«. این ابهام ها بیشتر رنجم می دهد. نمی توانم باور کنم حاصل یک عمر زحمت او را ، خودی ها اینگونه پاسخ داده باشند . برای همین با خودم می گویم ای کاش واقعا همانطور که مسوولان می گویند، کار موساد باشد چون نمی توانم بپذیرم که کسی برای حذف یک انسان زحمت کشی که همه برایش احترام قایل بودند چنین کاری بکند. هر چه سوال و پیگیری کرده ام تا کنون هیچ جواب درستی داده نشد. خود مسوولان گفته بودند که پیگیری خواهند کرد.»

او با اشاره به اینکه رشته همسرش هیچ ارتباطی به مسائل هسته ای نداشته یاد آور می شود :« رشته ایشان فیزک هسته ای نبود، ایشان در رشته ذرات بنیادی تخصص داشت و برای همین برای خودمان هم سوال برانگیز است که چرا باید ایشان را مظلومانه به شهادت می رساندند.»

او به احترامی که همه برای هسرش قایل بودند هم اشاره می کند :« همسرم مورد احترام خیلی ها بود. آقای خاتمی پس از شهادت ایشان به خانه ما آمدند. همکاران سابق ایشان که در دولت قبلی بودند نیز برای دلجویی به منزل ما آمدند. همسران برخی از زندانیان سیاسی نیز ما را تنها نگذاشتند و برای همدلی به منزل ما ن آمدند. هنوز هم وقتی سر مزار همسرم می روم می بینم که دانشجویان زیادی برای گرامی داشتن یاد او می آیند. حتی آقای موسوی و خانم رهنورد هم پیغام داده بودند برای اینکه روی خانواده ما حساسیت به وجود نیاید آنها از آمدن به منزل ما خودداری کرده اند. مردم به ما لطف داشتند و در عین سختی هایی که داشتم وقتی توجه و لطف مردم را می بینم احساس می کنم همسرم انسان ارزشمندی بود که حق اش نبود آنچنان مظلومانه کشته شود و هنوز هم دلیل به شهادت رساندن او برای خانواده اش همانند یک ابهام بزرگ باقی بماند.»

او ابراز امیدواری می کند که مسولان به وعده خود عمل کنند و بالاخره پاسخ بدهند چه کسی استاد دانشگاهی را که همه عمرش را صرف خدمت علمی به کشورش کرده این گونه به شهادت رسانده است

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Mohamad Rasool Fatemi Nasab

Create your badge